ungureanuandrei Reputație: 26 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Septembrie 15, 2021 Acum 19 minute, nicu.28 a spus: Voi va puneți la mintea ei? Nu vedeți ca de o săptămâna cauta atenție , iar voi ii acordați atenție ? Lasă-ti-o sa abereze și sa plângă pa forum ca e abuzată ! Dacă suntem prosti , prosti rămânem ! E Betty toată ziua și ea își bate pula de voi😀 continuați , merg sa iau popcorn 😀 Despre care bety e vorba ? Link spre comentariu
Vizitator nicu.28 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2021 Partajează Postat Septembrie 15, 2021 Bettyblue de la lucs 😆 Link spre comentariu
AdmiralA Reputație: 57 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2021 Eu rămân de părere ca nu Selen scrie după acest cont si adresează înjuri clienților, poate scrie un depravat mintal, care o folosește pe SelenBaby pentru scopurile lui perverse, el fiind un vierme care nu este in stare sa-si câștige existenta, și profita de ea 1 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Septembrie 15, 2021 Acum 5 ore, AdmiralA a spus: Eu rămân de părere ca nu Selen scrie după acest cont si adresează înjuri clienților, poate scrie un depravat mintal, care o folosește pe SelenBaby pentru scopurile lui perverse, el fiind un vierme care nu este in stare sa-si câștige existenta, și profita de ea Ea scrie frate…trust me! Dar ii cam place taria si tigara, poate si ceva iarba…. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2021 Partajează Postat Septembrie 15, 2021 Acum 17 minute, laury a spus: Ea scrie frate…trust me! Dar ii cam place taria si tigara, poate si ceva iarba…. Nu e treaba ta ce imi place mie 🤷♀️. Cumpara-ti o viata, nu mai sta la curul meu. Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2021 Partajează Postat Septembrie 15, 2021 Acum 4 minute, SelenBaby a spus: Nu e treaba ta ce imi place mie 🤷♀️. Cumpara-ti o viata, nu mai sta la curul meu. Beau si fut, ca peste tot unde ma duc. 🤫🤷♀️👸 Link spre comentariu
uritescu Reputație: 1896 Postat Septembrie 16, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 16, 2021 10 hours ago, SelenBaby said: Cumpara-ti o viata, nu mai sta la curul meu. Iar ești deochiată în cur? 1 Link spre comentariu
aliunul Reputație: 1 Postat Septembrie 16, 2021 Partajează Postat Septembrie 16, 2021 Multă lume cu frustrări pe aici ..mai ales la fata asta ..cred ca ar trebui sa mergem la ea sa o futem cu pula ,nu cu vorbe ..dacă nu ne place de ea pur și simplu o ignoram ..nu știu ce câștigam dacă urlam pe aici ..nimfomane.com exista ca sa futem ceva și noi ..nu sa batem câmpii cu chestii psihologice ..părerea me 1 Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Buna seara dragii mei, maine revin. La ora 14:00 ma voi caza. 👉 Cadou si Servicii: - 200 lei : ~1 finalizare (maxim 30 minute) ~ Include : - Sex normal (protejat) - Sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena) - FK - Pozitii - Finalizare corporala. - 300 lei : ~ 1 sau 2 finalizari (60 minute) ~ Include : Sex normal (protejat) - Sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena) - FK - Pozitii - GFE - 69 - Cunnilingus - Finalizare corporala. LOCATIE : Calea Mosilor 113 NU accept persoane in stare de ebrietate insa se poate bea un pahar/ fuma o tigara la mine 😉☺ NU accept persoane cu BILE. Cadoul se va da in primele 5-10 minute din intalnire, pentru a evita neplacerile. Lucrez doar pe baza de programare. Programarea se va face cu un MESAJ pe Whatsapp, unde imi veti spune durata (30 sau 60 minute) si ora vizitei (scopul il stim 🤪) Programarea trebuie reconfirmata din partea voastra cu minim 30 de minute inainte de ora stabilita, altfel programarea va fi anulata si numarul blocat. Am dreptul de a imi selecta clientii cu care urmeaza sa ma intalnesc. Program maine : 14:00 - 22:00 Mesaj pe whatsapp. Va astept !!! 💚💚💚 Selen 💚💚💚 P. S. : Aici ma mut maine : Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Vitaminele sunt importante ! 🤣 Noapte buna, pe maine ! 😉 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Septembrie 25, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Acum 11 ore, SelenBaby a spus: Vitaminele sunt importante ! 🤣 Noapte buna, pe maine ! 😉 O, desigur ca vitaminele sunt importante. De preferat cele din fructe si legume. Tot bine si sexxy arati ! Numai buna de iubit...intens.😋🤗 Felicitari ! Dar la capitolul atitudine si comunicare....mai ai de lucru.😘☺🤗😋 4 4 Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Va pup si va astept sa ne distram 😎😎😎 Link spre comentariu
AdmiralA Reputație: 57 Postat Septembrie 25, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Selen Baby este ce-a mai dulce 😀 Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Link spre comentariu
Stan10 Reputație: -26 Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Acum 19 ore, SelenBaby a spus: Buna seara dragii mei, maine revin. La ora 14:00 ma voi caza. 👉 Cadou si Servicii: - 200 lei : ~1 finalizare (maxim 30 minute) ~ Include : - Sex normal (protejat) - Sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena) - FK - Pozitii - Finalizare corporala. - 300 lei : ~ 1 sau 2 finalizari (60 minute) ~ Include : Sex normal (protejat) - Sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena) - FK - Pozitii - GFE - 69 - Cunnilingus - Finalizare corporala. LOCATIE : Calea Mosilor 113 NU accept persoane in stare de ebrietate insa se poate bea un pahar/ fuma o tigara la mine 😉☺ NU accept persoane cu BILE. Cadoul se va da in primele 5-10 minute din intalnire, pentru a evita neplacerile. Lucrez doar pe baza de programare. Programarea se va face cu un MESAJ pe Whatsapp, unde imi veti spune durata (30 sau 60 minute) si ora vizitei (scopul il stim 🤪) Programarea trebuie reconfirmata din partea voastra cu minim 30 de minute inainte de ora stabilita, altfel programarea va fi anulata si numarul blocat. Am dreptul de a imi selecta clientii cu care urmeaza sa ma intalnesc. Program maine : 14:00 - 22:00 Mesaj pe whatsapp. Va astept !!! 💚💚💚 Selen 💚💚💚 P. S. : Aici ma mut maine : Ia-ti impulamea o lenjerie sexy! Dantelele alea din anii 80 sunt moartea pasiunii! Ce dracu', esti la oras acum! 2 2 Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Disponibila din nou 😛 Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 ~ Va multumesc pentru vizite 😍 ~ Program maine : 10:00 -22:00 Mesaj pe whatsapp pt. programare. Selen 😍😍😍 Link spre comentariu
aliunul Reputație: 1 Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Acum 20 minute, SelenBaby a spus: ~ Va multumesc pentru vizite 😍 ~ Program maine : 10:00 -22:00 Mesaj pe whatsapp pt. programare. Selen 😍😍😍 O sa trec și eu pe la tine baby 😘 1 Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Acum 23 minute, aliunul a spus: O sa trec și eu pe la tine baby 😘 Te astept 😍 Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Disponibila 😍😍😍 Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 20 minute, SelenBaby a spus: Disponibila 😍😍😍 Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 ~ Va multumesc pentru vizite 😍 ~ Program maine : 12:00 - 22:00 Mesaj pe whatsapp pt. programare. Selen 😍😍😍 Link spre comentariu
AdmiralA Reputație: 57 Postat Septembrie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2021 Acum 20 ore, SelenBaby a spus: @SelenBaby Ne-ai omorât cu pozele tale 1 Link spre comentariu
Loverrboy Reputație: 221 Postat Septembrie 27, 2021 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Septembrie 27, 2021 Dacă ai și răspunde la mesaje ce bine ar fi Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2021 Partajează Postat Septembrie 27, 2021 Acum 2 minute, Loverrboy a spus: Dacă ai și răspunde la mesaje ce bine ar fi Acum 2 minute, Loverrboy a spus: Dacă ai și răspunde la mesaje ce bine ar fi Ce mesaje? Am dormit. Acum sunt la cafea. Scrie-mi iar cand poti. Link spre comentariu
Postări Recomandate