Sari la conținut

Selen (Baby) 0769597615 😍

Vizitator SelenBaby

Postări Recomandate

Reputație: 24072
  • Oras:Los Angeles
Postat
La 10.06.2021 la 13:59, gicacontra2012 a spus:

Am făcut eu recenzie Laury, uite link ca nu știu dacă ai văzut. 

Am vazut frate Gica recenzia ta. Vroiam sa citesc si alte pareri dar se pare ca e mai mult pe outcall.

Vizitator retegan
Reputație: 0
Postat

Pierdere de timp și bani .Mai bine făceam laba 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
10 hours ago, retegan said:

Ai putea detalia? 

Vizitator SelenBaby
Postat
Acum 11 ore, retegan a spus:

Daca esti cel care a pus pe cineva sa sune la usa si sa-mi lase o lumanare ( candela) aprinsa pe pragul usii, apoi sa se comporte ca si cum nimic nu s-a intamplat, vezi ca deja trecuse ora si noi deja terminasem cand s-a intamplat asta, chiar am stat mai mult de o ora cu inca 5-6 minute si eu am avut bunul simt sa tratez problema ca o profesionista si nu te-am dat afara cum ar fi facut alta in locul meu, te-am mai si invitat la tigara desi incidentul avusese deja loc si expirase si timpul, tu ai refuzat furios ca "te-a deranjat intamplarea ca am pierdut 10 min incercand sa inteleg ce s-a intamplat la usa" dar cand a avut loc incidentul cu lumanarea noi deja terminasem si doar mai stateam de vorba in pat*. Se vedea ca esti vinovat/implicat in asta. Apoi ai tot insistat sa te mai programezi a doua zi, a treia zi, iar si iar. Normal ca am incercat sa evit. 

Acum vei spune ca nu esti tu ala si vei incerca sa imi faci recenzie proasta ca o razbunare ca nu mai accept nebuni la usa mea si ca nu iti mai raspund pe whatsapp. Keep going. 

Vizitator SelenBaby
Postat

Astazi la ora 17:00 ma voi duce sa vad o alta locatie, stiti ca eu NU pot sta intr-un singur loc prea multa vreme, ma tot mut si imi place mult asta 😁.

Dupa ce vad noua locatie voi scrie aici adresa si programul pentru MAINE, deoarece azi ajung tarziu oricum.

Dupa ora 17, va anunt aici.

XOXO ❤️

Postat
20 minutes ago, SelenBaby said:

Daca esti cel care a pus pe cineva sa sune la usa si sa-mi lase o lumanare ( candela) aprinsa pe pragul usii, apoi sa se comporte ca si cum nimic nu s-a intamplat, vezi ca deja trecuse ora si noi deja terminasem cand s-a intamplat asta, chiar am stat mai mult de o ora cu inca 5-6 minute si eu am avut bunul simt sa tratez problema ca o profesionista si nu te-am dat afara cum ar fi facut alta in locul meu, te-am mai si invitat la tigara desi incidentul avusese deja loc si expirase si timpul, tu ai refuzat furios ca "te-a deranjat intamplarea ca am pierdut 10 min incercand sa inteleg ce s-a intamplat la usa" dar cand a avut loc incidentul cu lumanarea noi deja terminasem si doar mai stateam de vorba in pat*. Se vedea ca esti vinovat/implicat in asta. Apoi ai tot insistat sa te mai programezi a doua zi, a treia zi, iar si iar. Normal ca am incercat sa evit. 

Acum vei spune ca nu esti tu ala si vei incerca sa imi faci recenzie proasta ca o razbunare ca nu mai accept nebuni la usa mea si ca nu iti mai raspund pe whatsapp. Keep going. 

Tot felul de nebuni, tre sa ți iei un bodyguard 

Vizitator SelenBaby
Postat

Buna !!!

Locatia este Bulevardul Dacia nr. 45

Program maine : 10:00 -22:00

Mesaj pe Whatsapp pentru programare!

Va astept !!! 💚💚💚

Vizitator SelenBaby
Postat
Acum 2 minute, SelenBaby a spus:

Buna !!!

Locatia este Bulevardul Dacia nr. 45

Program maine : 10:00 -22:00

Mesaj pe Whatsapp pentru programare!

Va astept !!! 💚💚💚

Servicii: 

- Sex normal (protejat)

- Sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena)

- GFE

- 69

- FK

- Pozitii 

- Fin. corporala

Cadou:

- 150 lei 1 fin (maxim 30 min.)

- 300 lei ora

NU accept persoane in stare de ebrietate insa se poate bea un pahar/ fuma o tigara la mine 😉☺ 

NU accept persoane cu BILE.

Cadoul se va da in primele 5-10 minute din intalnire, pentru a evita neplacerile.

Va astept !!! 💚💚💚

Vizitator SelenBaby
Postat

De la 16:30 libera iar!

Va astept!

• Oras:Sector 3
Postat

Pune si tu o poza cu pasa la vedere daca vrei bineinteles 😘

• Like 1
Postat
La 13.06.2021 la 12:35, SelenBaby a spus:

Care e incidentul ca nu inteleg? Daca iti lasa unul la usa un buchet de flori, un pui de caine sau 100 euro, tot incident era? 😆

eu cred mai degraba ca ai un admirator iar ala vine pe ascuns sa iti asculte gemetele la usa cand esti cu un client, iti mai lasa si cadouri, plm. 😆

Vizitator SelenBaby
Postat

20210614_170525.jpg

20210614_170503.jpg

Screenshot_20210614-170354_Gallery.jpg

20210614_170450.jpg

Screenshot_20210614-170153_Gallery.jpg

Screenshot_20210614-170247_Gallery.jpg

Screenshot_20210614-170042_Gallery.jpg

• Oras:bucuresti
Postat
Acum 38 minute, laury a spus:

Care e incidentul ca nu inteleg? Daca iti lasa unul la usa un buchet de flori, un pui de caine sau 100 euro, tot incident era? 😆

eu cred mai degraba ca ai un admirator iar ala vine pe ascuns sa iti asculte gemetele la usa cand esti cu un client, iti mai lasa si cadouri, plm. 😆

Daca e adevarata povestea e aiurea.. 

voi faceti bashcalie.. da dupa aia tot noi ne enervam ca umbla fetele cu iubi mexicani 🐟 dupa ele ca sa se simta in siguranta 😂

• Haha 1
Vizitator SelenBaby
Postat

20210614_171240.jpg

20210614_171352.jpg

Vizitator SelenBaby
Postat

20210614_172032.jpg.edd958588cc3ac7bbfc7948dcf729009.jpg

Postat
Acum 9 minute, giancarlofis a spus:

Daca e adevarata povestea e aiurea.. 

voi faceti bashcalie.. da dupa aia tot noi ne enervam ca umbla fetele cu iubi mexicani 🐟 dupa ele ca sa se simta in siguranta 😂

Nu e frate bascalie dar nu mi se pare un “incident”. Mai degraba un admirator. 😆

Postat
Acum 7 minute, laury a spus:

Nu e frate bascalie dar nu mi se pare un “incident”. Mai degraba un admirator. 😆

Facem offtopic si nu merita fata .. sa curga pozele ✌️

Vizitator SelenBaby
Postat
Acum 2 minute, giancarlofis a spus:

Facem offtopic si nu merita fata .. sa curga pozele ✌️

20210614_173236.jpg

Vizitator SelenBaby
Postat

20210614_193014.jpg.776dc3830bda1010e2138a620887ef00.jpgScreenshot_20210614-193338_Gallery.jpg.b11ad36f5284863eaa4dbd81cf5e60a7.jpgScreenshot_20210614-193641_Gallery.jpg.206ea63ea8afb8d4761b1c211fe37026.jpg

Vizitator SelenBaby
Postat

Va astept maine de la 10:00 la 21:00.

Mesaj pe Whatsapp pt. programare.

Vizitator SelenBaby
Postat
Acum 1 minut, labiii a spus:

Super 😍multu dar te astept goala 😘

Ok, te astept maine 🤷‍♀️😘

Postat

Vin 🤗🤗🤗🤗cu mare drag dar tot astept poza 😎

Postat

Multu pt inimioara dar astept pana pui surpriza din lenjeria aia sexy 😎

Vizitator SelenBaby
Postat
Acum 9 ore, laury a spus:

Tocmai asta e si ideea, nu a lasat si el al dracu' 100 de euro sau flori, ceva frumos. Ce sa fac cu o candela? La amanet nu merge dusa...Macar de era lumanare parfumata, altceva. Dar nu, omu' tot al dracu' 🤷‍♀️🙄

REVENIND

Maine incep de la ora 10:00 teoretic, dar la cum ma cunosc, va fi ora 12:00.

XOXO

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...