Sari la conținut

💕🍭Dia_Dia💕🍭 0759697901💕🍭

dia_dia

Postări Recomandate

• Telefon: 0759697901
  • Oras:Ardeal
Acum 4 ore, henry jullien a spus:

ufffff.....ce bine ar fi sa incanti si Bucurestiul cu formele astea.....

Eu te-am zis sa vii in Ardeal și nu mai ascultat...😁🤣 cine știe poate pe viitor ajung și prin București!😋pupici😘

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Vizitator fardugol
Reputație: 0

Hei Dia, îmi cer scuze că săptămâna asta te-am vizitat cam bărbos-aricios.

Dacă rămâi la noi în oraș și săptămâna viitoare, promit să fiu la fel de finuț precum meriți.

100 de pupici.  :))

pre_1459537529__laughing-tom-cruise-gif-

Link spre comentariu
Acum 2 ore, fardugol a spus:

Hei Dia, îmi cer scuze că săptămâna asta te-am vizitat cam bărbos-aricios.

Dacă rămâi la noi în oraș și săptămâna viitoare, promit să fiu la fel de finuț precum meriți.

100 de pupici.  :))

pre_1459537529__laughing-tom-cruise-gif-

Te aștept cu drag și săptămâna viitoare!🥰pupici!😘

Link spre comentariu
Acum 37 minute, dia_dia a spus:

Baietii mei astăzi ma găsiti disponibilă pana la ora 22:00!💝🥰

EFABE2D2-8FE8-423E-B681-E68477174DBC.jpeg

bună bună :foame  măi-să-fie mă duc pe jos pân-la moooureeeer dacă te mai găsesc săptămâna viitoare......

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator pacornel
Reputație: 0
Acum 35 minute, Kosti a spus:

bună bună :foame  măi-să-fie mă duc pe jos pân-la moooureeeer dacă te mai găsesc săptămâna viitoare......

Daca mai ai loc in alea 2 lifturi..........daca nu..........pana la 2 mergi si pe scari.............😅

Link spre comentariu
Acum 5 ore, Kosti a spus:

Buna!🥰Te aștept cu drag săptămâna viitoare!💝pupici!😍

Link spre comentariu

Ei, oameni buni de ce nu ziceti ca domnisoara asta e atat de dulceata? Recent iesit de la domnisoara❤️(stie ea de ce spun asta) ceeaa mai buna oral am primit pana acum, mama ceeee buza ce fund ceeee ochi, la normal se misca excelent nici nu pot sa dau nota.😍 

Deci.. Mda. Sigur ca mai intorc la tine doamna mea. 😛😂😂❤️❤️❤️

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, robbehh a spus:

Ei, oameni buni de ce nu ziceti ca domnisoara asta e atat de dulceata? Recent iesit de la domnisoara❤️(stie ea de ce spun asta) ceeaa mai buna oral am primit pana acum, mama ceeee buza ce fund ceeee ochi, la normal se misca excelent nici nu pot sa dau nota.😍 

Deci.. Mda. Sigur ca mai intorc la tine doamna mea. 😛😂😂❤️❤️❤️

Iti multumesc pentru vizita și pentru cele scrise...🥰🥰🥰 te pup și te mai aștept cu drag și data viitoare!💝😘

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Am fost azi pe la frumoasa basarabeana ... si bine am facut!

Ma stiti pretentios, dar nu am ce face,  trebuie sa dau 10 pe linie.

Desi am  intarziat, nu din cauza mea, din cauza ... trenului, m-a asteptat zambitoare, glumeata, cu chef de povesti si nu numai, imbracata sexy.

Atitudine ireprosabila, servicii la superlativ. Acum ii inteleg pe colegii mei care o tot laudau.

Nimic de reprosat, spersa ramana asa. Fiti domni cu ea ca merita. Am plecat de la ea zambind. O sa ne mai revedem.

Bafta.

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Acum 12 ore, horatiu1977 a spus:

Am fost azi pe la frumoasa basarabeana ... si bine am facut!

Ma stiti pretentios, dar nu am ce face,  trebuie sa dau 10 pe linie.

Desi am  intarziat, nu din cauza mea, din cauza ... trenului, m-a asteptat zambitoare, glumeata, cu chef de povesti si nu numai, imbracata sexy.

Atitudine ireprosabila, servicii la superlativ. Acum ii inteleg pe colegii mei care o tot laudau.

Nimic de reprosat, spersa ramana asa. Fiti domni cu ea ca merita. Am plecat de la ea zambind. O sa ne mai revedem.

Bafta.

Multumesc pentru cele scrise și pentru vizita...💚... te pup și te mai aștept cu drag!😘💝

Link spre comentariu

Salutare!

Am fost saptamana aceasta iarasi la frumoasa asta de Dia, pt a 3-a oră si deja ma gandesc cum sa fac sa merg a 4-a oră care sunt sigur ca va fi si mai memorabila😁

Totul a fost ca la carte, programare, respectare programare(aici m-a intrebat daca pot sa merg mai repede cu o ora decat ora stabilita initial, clar ca m-am dus deoarece eram tare nerabdator sa o revad😁), locatie...servicii nu mai vorbim.

Am facut dragoste cu ea nu simplu sex, banuiesc ca avem o chimie sau ceva acolo, acuma sper sa nu ma indragostesc🤣.

Nu mai detaliez ca imi vine iar cheful de ea si nu pot merge.Va las pe voi sa va imaginati sau mai bine sa o incercati.

Spor la "treaba" la baieții !

Dia te 😘.

• Inimioara 2
Link spre comentariu

Acum 16 ore, goodlad a spus:

Salutare!

Am fost saptamana aceasta iarasi la frumoasa asta de Dia, pt a 3-a oră si deja ma gandesc cum sa fac sa merg a 4-a oră care sunt sigur ca va fi si mai memorabila😁

Totul a fost ca la carte, programare, respectare programare(aici m-a intrebat daca pot sa merg mai repede cu o ora decat ora stabilita initial, clar ca m-am dus deoarece eram tare nerabdator sa o revad😁), locatie...servicii nu mai vorbim.

Am facut dragoste cu ea nu simplu sex, banuiesc ca avem o chimie sau ceva acolo, acuma sper sa nu ma indragostesc🤣.

Nu mai detaliez ca imi vine iar cheful de ea si nu pot merge.Va las pe voi sa va imaginati sau mai bine sa o incercati.

Spor la "treaba" la baieții !

Dia te 😘.

Ma bucur ft mult ca te-ai simțit bine in compania mea...îți multumesc pentru vizita și te mai aștept cu drag!🥰😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...