Sari la conținut

💕🍭Dia_Dia💕🍭 0759697901💕🍭

dia_dia

Postări Recomandate

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Acum 4 minute, Flx01 a spus:

Ca sa te iert trebuie sa o furi pe Dia_Dia de la colegii din Mureș Si sa o aduci in Arad (TOT PE MALUL MURESULUI) 🙈🙈🙈

Am impresia ca si in trecut, cand se mai furau fetele, ele erau cumva de acord cu "alesul". Daca vrea, cu drag o "fur". 

Link spre comentariu
  • Telefon: 0759697901
  • Oras:Ardeal
Acum 1 oră, unsuflet a spus:

No in sfarsit am avut parte si eu de o experienta frumoasa in scurta mea sedere in oras. Frumoasa e un cuvant prea sarac, nu stiu daca voi reusi sa descriu exact cum m-am simtit, dar voi incerca o recenzie regulamentsra.

In primil rand m-am gandit serios daca sa scriu o recenzie sau nu. M-am hotarat sa o fac din respect pentru Dia, pentru munca ei si pentru felul ei de a fi. Ideea este ca voi aveti in localitate o floare rara, un nestemst de care va puteti bucura, asa cum putine alte orase au.

Programare pe wa, raspuns prompt de fiecare data. 

Locatia -apartament in Maurer, cam multe usi pt mine, era sa ies in curu gol pe casa scarii🤣, dar in rest totul ok. Dus nu am facut fiindca suntem vecini di am venit fresh, sa nu ii mai consum spa sau msi exact sa nu imi mananc din timpul petrecut cu ea.

Diana este o fetita subtirica, blonda, frumoasa foc, cu dinti perfecti si cu sanii micutzi, conform staturii. M-a asteptat intr-o lenjerie alba sexy si stravezie, pe tocuri. De cum am vazut-o, am simtit ca de data asta am nimerit bine.

Social8zare scurta la un pahar de spa/cico, urmata de o mai lunga socializare in pat. Aici totul s-a desfasurat asa cum imi place mie: discutii unul in bratele celuilalt (prietenii stiu de ce😁), asortate cu saruturi si mangaieri reciproce, un fel de harjoneala adolescentina. Puteam sa plec multumit si dupa faza asta, dar nu m-a lasat ea😅. Dya e o fata naturala, sincera si pe care nu te saturi sa o admiri. Bonus graiul dulce moldovenesc.

Trecem la fapte mai rusinoase. Asa pe nesimtite discutia se rarefiaza si lasa loc saruturilor adevarate, cu imbarligari de limbi, cu mangaieri mai apasate, cu pupat sanii feciorelnici si in final veverita cheala si micutza, precum toata faptura. Totul duper curat, fara niciun miros. Poate intr-o zi voi duce munca asta de jos pana la capat.

On fosrte bun, cu schimbari de ritm, umed dar nu foarte tare, am simtit-o bine de tot, era sa predau armele inainte de lupta cea mare.

Montat preze si trecut prin Lot, misionar si doggy. Toate cu implicare maxima din partea ei, accepta orice pozitie, geme in surdina😃. Pasarica stramta, un deliciu. Revenit la oral si the end.

Cadoul 300 lei, timp depasit putin, fara niciun comentariu din psrtea ei. Nu m-am simtit grabit nici macar o clipa.

Nu va recomand sa o vizitati, cel putin pana luni, cand voi parasi eu orasul😅. Va rog sa nu o aglomerati pana atunci, mai vreau 2 vizite la ea, sambata si duminica. Dupa aia, puteti face ce vreti voi. 

Scuzati-ma ca m-am intins ca Sandra Btown, dar de mult nu m-am simtit atat de bine cu o fata si credeti-ma ca am cateva zeci la activ. Incercati sa constientizati ce diamant aveti in buzunar pana nu incearca sa v-o fure altii.

Te mai aștept cu mare drag!🥰 îți multumesc pentru vizita!!!❤️

Link spre comentariu
1 oră în urmă, csabyka42 a spus:

O fata minunata din toate punctele de vedere. Foarte frumoasa foarte joviala prietenosa.. Nóta 10 ++++ Multumesc Dia

Multumesc!!!🥰💘 pupici!💋

Link spre comentariu
  • Oras:Târgu Mureș
  • Oras:Târgu Mureș

Dia Dia..... WoW. Nu am crezut cele scrise despre ea....dar acuma m-am convins. Tânăra, frumoasă este minunată 🤗Nu întru in detalii că au scris alții deja și este adevărat fiecare cuvânt. Mulțumesc că mi-ai primit în brațele tale😙 

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 17 ore, Btgm78 a spus:

Dia Dia..... WoW. Nu am crezut cele scrise despre ea....dar acuma m-am convins. Tânăra, frumoasă este minunată 🤗Nu întru in detalii că au scris alții deja și este adevărat fiecare cuvânt. Mulțumesc că mi-ai primit în brațele tale😙 

Iti multumesc pentru vizita😇🥰pupici!💋

Link spre comentariu

❤️Buna dimineața băieți,disponibilă pentru programări, locuri libere de la ora 14:00!❤️ Va doresc o săptămâna minunata sa aveți!🥰💝 pupici!💋

• Inimioara 4
Link spre comentariu
  • Oras:Mureș
  • Oras:Mureș

Am vizitat-o pe păpușa aceasta , e frumoasă e superbă prin felul ei de-a fi . Aș lua-o acasă 😷 .  Locația la Maurer într-un apartament cochet cu tot ce trebuie . Nu descriu activitatea petrecută lângă ea că nu-i cazul să-i fac reclamă ... Ești frumoasă Diaaaaa ești superbă ... Îți mulțumesc pentru tot 😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 10 ore, raduflorea a spus:

Am vizitat-o pe păpușa aceasta , e frumoasă e superbă prin felul ei de-a fi . Aș lua-o acasă 😷 .  Locația la Maurer într-un apartament cochet cu tot ce trebuie . Nu descriu activitatea petrecută lângă ea că nu-i cazul să-i fac reclamă ... Ești frumoasă Diaaaaa ești superbă ... Îți mulțumesc pentru tot 😘

Raduculee îți multumesc pentru vizita...🥰😻te mai aștept cu mare drag!💘🤗

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 9 ore, Flx01 a spus:

Asta daa frumusete😍

Iti garantez eu ca e frumoasa si la chip, nu doar la corp. Plus un dulce grai moldovenesc.

Are totusi si o hiba mare: la wa foloseste fuctia sa nu vedem cand ne citeste mesajele😁. In rest e perfecta, daca nu ar durea-o spatele uneori.

🥰

Link spre comentariu
Acum 4 minute, unsuflet a spus:

Iti garantez eu ca e frumoasa si la chip, nu doar la corp. Plus un dulce grai moldovenesc.

Are totusi si o hiba mare: la wa foloseste fuctia sa nu vedem cand ne citeste mesajele😁. In rest e perfecta, daca nu ar durea-o spatele uneori.

🥰

Buna! Am un motiv din ce cauza folosesc aplicația sa nu vedeți mesajel când le citesc, ce tine de spate îmi pare rău ca ai fost in TG Mureș anume in perioada când am avut probleme cu spatele... data viitoare sper sa fie mai bine când revii in Oraș.😋pupici 💋

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 25 minute, dia_dia a spus:

Buna! Am un motiv din ce cauza folosesc aplicația sa nu vedeți mesajel când le citesc, ce tine de spate îmi pare rău ca ai fost in TG Mureș anume in perioada când am avut probleme cu spatele... data viitoare sper sa fie mai bine când revii in Oraș.😋pupici 💋

Eu gandesc invers, te asteptam la noi cand nu te doare spatele😇.

Nu regret nimic din intalnirile noastre, ai fost pe placul meu maxim, eventual doar ca nu te-am savurat de cate ori as fi vrut eu. Mai ales ca am fost atat de apropiati.

Te sarut cu dor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...