Sari la conținut

💕🍭Dia_Dia💕🍭 0759697901💕🍭

dia_dia

Postări Recomandate

Reputație: 2675
  • Telefon: 0759697901
  • Oras:Ardeal

💞😋Buna băieți,va aștept cu programări pe WhatsApp sau sms!😋💞

Serviciile mele sunt :

💥sex oral protejat (neprotejat in funcție de igiena) cu finalizarea corporală sau in prezervativ.

💥sex normal doar protejat (diferite poziții)

💥masaj de relaxare 

💥accept cunnilingus annilingus 

💥FK(sărut) in funcție de igiena și chimie 

💥poziția 69

💥foot fetish 

💥sărutări corporale 

💥mici fantezii discutate și stabilite de comun acord (in limita bunului simt)

Tarifele mele sunt: 200 fin(30 min) & 300 ora (60 min)

• Like 2
  • Inimioara 7
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Mârgu-Tureș

In realitate, e mult mai frumoasa costumatia de astazi,

Si cu tocurile de 20...

Ehh, tot ”aruncata” intr-un colt de camera ajunge.

:))

• Like 1
  • Inimioara 1

bucilescelmaifaincur

Link spre comentariu
Acum 18 ore, aibelito a spus:

In realitate, e mult mai frumoasa costumatia de astazi,

Si cu tocurile de 20...

Ehh, tot ”aruncata” intr-un colt de camera ajunge.

:))

🥰🥰🥰

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Targu mures
  • Oras:Targu mures

În primu rând vreau sa va salut, tocmai mi-am făcut cont pe pagina.😁 Nu sunt tocmai un tip care frecventează acest tip de întâlniri, dar din când in când am mai făcut-o.. probabil de acum mai des😅
De-obicei căutam pe public și mergeam cumva ma ghicea dar, cel mai adesea am rămas dezamăgit. In fine după ce am văzut pozele Dianei și comentariile voastre am zis ca de data asta nu am cum sa dau greș, am programat o întâlnire, pt O ora , din păcate pentru mine am întârziat iar domnișoara avea un alt client imediat după așa ca am fost nevoit sa stau doar un număr aproximativ 30 de minute. Legat de întâlnire totul a fost ce trebuie.. Diana frumoasa, sexy, super zambareata, ma servit cu apa, a început cu un oral ( ps nu cunosc acronimele voastre Np on și care naiba mai sunt😅 asa ca voi vorbi pe limba mea 😅) bine executat, surprinzător de bine 😁 am trecut la normal toate bune și aici, cumva din vina mea am avut o zi mai proasta asa ca nu am reușit sa termin , asa ca ma ajutat Diana cu un “ lucru manual “ ft bine făcut. Am mai discutat puțin și am plecat. ( insfarsit fără regrete ) 

Chiar o recomand, sau nu ca s gelos 😅

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Acum 4 ore, Razvanitos98 a spus:

În primu rând vreau sa va salut, tocmai mi-am făcut cont pe pagina.😁 Nu sunt tocmai un tip care frecventează acest tip de întâlniri, dar din când in când am mai făcut-o.. probabil de acum mai des😅
De-obicei căutam pe public și mergeam cumva ma ghicea dar, cel mai adesea am rămas dezamăgit. In fine după ce am văzut pozele Dianei și comentariile voastre am zis ca de data asta nu am cum sa dau greș, am programat o întâlnire, pt O ora , din păcate pentru mine am întârziat iar domnișoara avea un alt client imediat după așa ca am fost nevoit sa stau doar un număr aproximativ 30 de minute. Legat de întâlnire totul a fost ce trebuie.. Diana frumoasa, sexy, super zambareata, ma servit cu apa, a început cu un oral ( ps nu cunosc acronimele voastre Np on și care naiba mai sunt😅 asa ca voi vorbi pe limba mea 😅) bine executat, surprinzător de bine 😁 am trecut la normal toate bune și aici, cumva din vina mea am avut o zi mai proasta asa ca nu am reușit sa termin , asa ca ma ajutat Diana cu un “ lucru manual “ ft bine făcut. Am mai discutat puțin și am plecat. ( insfarsit fără regrete ) 

Chiar o recomand, sau nu ca s gelos 😅

Iti multumesc pt vizita și pt cele scrise... te pup și te aștept cu drag data viitoare!🥰

Link spre comentariu
La 15.05.2023 la 10:30, CR7aurel a spus:

Sa ai o săptămâna frumoasă ,așa ca tine!

Multumesc, asemenea îți doresc și ți-e!🥰

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Multumesc Dia pt. cele X+1 intalniri din ultimele 2 saptamani,

Nu pot sa stau departe de tine...nici nu prea incerc, zambetul tau m-a cucerit definitiv.

Nu cred sa fi ramas vreo particica din tine, neexplorata, atinsa...sarutata,

In sens invers, mai pot fi aduse mici imbunatatiri...da' suntem pe drumul cel bun  :))

Te pupic pe bushonel

❤️

P.S. A ramas stabilit pana la urma, care e intrarea din fata si care din spate??

...la bloc zic

• Like 2
  • Inimioara 1

bucilescelmaifaincur

Link spre comentariu
Acum 3 ore, aibelito a spus:

Multumesc Dia pt. cele X+1 intalniri din ultimele 2 saptamani,

Nu pot sa stau departe de tine...nici nu prea incerc, zambetul tau m-a cucerit definitiv.

Nu cred sa fi ramas vreo particica din tine, neexplorata, atinsa...sarutata,

In sens invers, mai pot fi aduse mici imbunatatiri...da' suntem pe drumul cel bun  :))

Te pupic pe bushonel

❤️

P.S. A ramas stabilit pana la urma, care e intrarea din fata si care din spate??

...la bloc zic

Iti multumesc și eu pt vizite... te aștept cu drag mâine cum am stabilit.:couple

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...