Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 15.04.2023 la 15:20, diana1771 a spus:

pupici 💋💋

Noapte buna !

• diana1771 a schimbat titlul în Diana0752675856
  • Telefon: 0752675856
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 19 ore, Alexandru239 a spus:

Wow,wow,wow...nu prea știu cum sa dau note,dar domnișoara este perfectă... foarte frumoasa,corp de notat 10+, sânii perfecți, totul este de nota 10,de revenit în orice moment 

Multumesc pt vizita si cuvintele frumoase🥰te pup💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 19 ore, marianblaga a spus:

salutare tuturor!

azi m-am intalnit cu diana si as vrea sa scriu careva randuri, fiind prima vizita (30 de min.).

domnisoara este ft. draguta la fatza, parerea mea. medie de inaltime, corp ok dpmdv, destul de slim iar sanii sunt ft misto, naturali, nu ft mari - exact ce trebuie.

locatia este in bloc vechi, dar apartamentul e cu mobila noua. programarea a fost facuta dis-de-dimineata, respectata de amandoi. la baie prosop curat, sapun si apa de gura (suficient pt  mine). are o colega pe care am cunoscut-o cu alta ocazie. azi nu ne-am intersectat.

dupa un scurt preludiu, am trecut eu la oral, pt putin timp insa, fiindca nu mi s-a parut ca ii place in mod deosebit. piersicuta ft curata , cu un clit mic si roz. ati inteles... 🙈. apreciez ca s-a purtat natural si nu a dat ochii peste cap...

ON fara plusuri sau minusuri, as putea spune. destul de slow, nu a folosit mana. evident placut, mai ales ca diana e ft sexi iar "imaginea" conteaza. am oprit-o cand am simtit ca o vreau in bratele mele si am trecut la normal. ne-am iubit in LOT si un fel de "misionar" la marginea patului. uneori am "lucrat" si in picioare ca sa ii pot admira frumusetea. 

singurul minus al intalnirii noastre ar fi lipsa FK. ne-am sarutat doar pe buze. diana a fost ft. amabila, zambitoare si vorbareata. pt. o vizita scurta, a fost ft ok. faptul ca are colega afecteaza intimitatea, zic eu, din cauza faptului ca trebuie sa stam doar in dormitor, ca sa nu ne vedem cu ceilalti musterii s.a.m.d.

in concluzie, as vrea sa repet experienta avuta azi. diana chiar e o tipa misto si sunt sigur ca urmatoarele vizite vor fi mult mai "aprinse".

PS. ma bucur, draguto, ca ti-am scris de pe alt nr de telefon si astfel a fost posibila intalnirea noastra. te pup si te imbratisez, in acelasi timp.

Multumesc pt vizita ☺️te pup💋

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 2 ore, diana1771 a spus:

🩶

IMG_4029.jpeg

Preferatii mei, toata noaptea îi visez. Te pup si te astept cu drag !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna !🤗

Disponibila pt programari !

Va astept cu drag !🤗💕

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

Astăzi am revizitat acesta domnișoară, fără cuvinte,este o femeie superbă... mereu cu zâmbetul pe buze,un corp sexi,cu foarte mult bun simț... pentru mine este o plăcere doar să o privesc, camera este curata (nici nu prea mă interesa camera, aveți ce admira) nu știu  să dau note,dar o așa  prezența  nici un se poate nota, recomand cu mare drag... merita vizitata și revizitata

• Inimioara 1
Vizitator
Postat
La 20.04.2023 la 11:56, diana1771 a spus:

🩶

IMG_4029.jpeg

Buna dimineata, zeita mea !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 20 ore, Alexandru239 a spus:

Astăzi am revizitat acesta domnișoară, fără cuvinte,este o femeie superbă... mereu cu zâmbetul pe buze,un corp sexi,cu foarte mult bun simț... pentru mine este o plăcere doar să o privesc, camera este curata (nici nu prea mă interesa camera, aveți ce admira) nu știu  să dau note,dar o așa  prezența  nici un se poate nota, recomand cu mare drag... merita vizitata și revizitata

💋💋🤗

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, diana1771 a spus:

💕

IMG_4078.jpeg

Ma ucide ea...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dragilor ! 💕

Disponibila ultimele zile !🤗💋

• Inimioara 3
Vizitator
Postat
Acum 4 ore, diana1771 a spus:

Buna dragilor ! 💕

Disponibila ultimele zile !🤗💋

IMG_4080.jpeg

Urmatoarea destinatie ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimineata !

Disponibila ultimele 2 zile la voi in oras !💋💋💋🤗

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...