Sari la conținut

Andreea 0729678421

Vizitator Andreeadeea2

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat
Acum 12 ore, Andreeadeea2 a spus:

Este deschis 😊

Am observat ca l-ai deschis după câteva ore,  problema este să și răspunzi la telefon mai ales la clienții tăi vechi asa ar fi fost frumos din partea,  motiv nu ar trebui sa existe la tine ca ai fost sunata la intervale de timp și nu cauta scuze, un efort se putea din partea ta sa răspunzi, dacă asa îți tratezi clienții vechi cu indiferență este alegerea ta, eu unu zic ca nu este frumos ce ai făcut aseară și pe viitor răspunde clientului ca tu ești cea care va pierde. Știu de la tine ca unii care sun și zic ca vin si nu mai vin sau cei care te sun pentru deplasări la fel trag țepe ai observat și tu ca nu ți-a plăcut acest lucru și ca cea mai buna alegere suntem tot noi clienții vechi care își respecta programarea și vin la tine. . Pe viitor indicat este sa răspunzi clienților tăi mai vechi.Sti vorba aia ce ție nu îți place nici altora nu le face. Sper ca ai înțeles mesajul meu posibil sa îți dai seama cine sunt. Mulțumesc aștept un răspuns de la tine.

Postat
Acum 1 minut, djianis a spus:

Am observat ca l-ai deschis după câteva ore,  problema este să și răspunzi la telefon mai ales la clienții tăi vechi asa ar fi fost frumos din partea ta,  motiv nu ar trebui sa existe la tine ca ai fost sunata la intervale de timp și nu cauta scuze, un efort se putea din partea ta sa răspunzi, dacă asa îți tratezi clienții vechi cu indiferență este alegerea ta, eu unu zic ca nu este frumos ce ai făcut aseară și pe viitor răspunde clientului ca tu ești cea care va pierde. Știu de la tine ca unii care sun și zic ca vin si nu mai vin sau cei care te sun pentru deplasări la fel trag țepe ai observat și tu ca nu ți-a plăcut acest lucru și ca cea mai buna alegere suntem tot noi clienții vechi care își respecta programarea și vin la tine si asta ti-a placut. Pe viitor indicat este sa răspunzi clienților tăi mai vechi. Sti vorba aia ce ție nu îți place nici altora nu le face. Sper ca ai înțeles mesajul meu posibil sa îți dai seama cine sunt. Mulțumesc aștept un răspuns de la tine.

• Oras:Constanța
Postat
Acum 2 ore, djianis a spus:

Am observat ca l-ai deschis după câteva ore,  problema este să și răspunzi la telefon mai ales la clienții tăi vechi asa ar fi fost frumos din partea,  motiv nu ar trebui sa existe la tine ca ai fost sunata la intervale de timp și nu cauta scuze, un efort se putea din partea ta sa răspunzi, dacă asa îți tratezi clienții vechi cu indiferență este alegerea ta, eu unu zic ca nu este frumos ce ai făcut aseară și pe viitor răspunde clientului ca tu ești cea care va pierde. Știu de la tine ca unii care sun și zic ca vin si nu mai vin sau cei care te sun pentru deplasări la fel trag țepe ai observat și tu ca nu ți-a plăcut acest lucru și ca cea mai buna alegere suntem tot noi clienții vechi care își respecta programarea și vin la tine. . Pe viitor indicat este sa răspunzi clienților tăi mai vechi.Sti vorba aia ce ție nu îți place nici altora nu le face. Sper ca ai înțeles mesajul meu posibil sa îți dai seama cine sunt. Mulțumesc aștept un răspuns de la tine.

Buna! Nu îmi dau seama cine ești și in al doilea rând toți suntem oameni pana la urma, am avut o problema, fapt pt care nu am mai lucrat, de asta nu am răspuns la telefon ! Nu sunt un robot! 

Postat
Acum 2 ore, Andreeadeea2 a spus:

Buna! Nu îmi dau seama cine ești și in al doilea rând toți suntem oameni pana la urma, am avut o problema, fapt pt care nu am mai lucrat, de asta nu am răspuns la telefon ! Nu sunt un robot! 

Nu doresc sa ne contrazicem dar tu ai spus ca ești disponibila, trebuia sa specifici acest lucru pe forum nu avem de unde sa știm ca nu suntem nici noi roboți iar pe tine nu te-a făcut nimeni robot. Sper ca ai înțeles și ca ar trebui sa îmi dai dreptate.

Postat
Acum 24 minute, djianis a spus:

Nu doresc sa ne contrazicem dar tu ai spus ca ești disponibila, trebuia sa specifici acest lucru pe forum nu avem de unde sa știm ca nu suntem nici noi roboți iar pe tine nu te-a făcut nimeni robot. Sper ca ai înțeles și ca ar trebui sa îmi dai dreptate.

Ok, am înțeles. Vina mea ca nu m-am simțit bine și ca nu am scris aici.

• Oras:Pe aici
Postat
Acum 58 minute, Andreeadeea2 a spus:

Acum sunt disponibilă 💋

Tot 150 pentru 15-20 minute?

Postat
Acum 50 minute, doncta a spus:

Tot 150 pentru 15-20 minute?

Da, 150 pentru maxim jumătate de ora o finalizare normal și oral / 250 total. 

Postat
Chiar acum, Andreeadeea2 a spus:

Da, 150 pentru maxim jumătate de ora o finalizare normal și oral / 250 total. 

CIM-ul mai e in meniu?

Postat
Acum 20 ore, Andreeadeea2 a spus:

Ok, am înțeles. Vina mea ca nu m-am simțit bine și ca nu am scris aici.

Ma bucur ca ai fost de acord cu mine și ca mi-ai dat dreptate in tot ce ti-am zis. E mult mai ok sa fim corecți unii cu ceilalți asa vei avea de câștigat și cu speranța ca vei răspunde la telefon indiferent de client nou sau vechi. Azi de la cât ești disponibila? Mulțumesc aștept un răspuns de la tine.

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat
Acum 23 ore, Andreeadeea2 a spus:

Buna! Disponibilă între orele 19-2💋

Acum 11 minute, Andreeadeea2 a spus:

Buna! Disponibilă pana la 23💋

hey, vezi ca gresesti  .  

• Like 7
  • Oras:Cta
  • Oras:Cta
Postat

Am vizitat o inca o data pe andreea 

Fata asta e o draguta daca sti sa te comporti cu ea si de la ultima vizita acum am vazut o schimbare la ea a mai slabit si iese mai mult curu ala mare la vedere

Avea un body sexos si o bluzita care o facea ca o inocenta..da ea e very hot in pat

Notele oral 9 stie sa suga , de data asta l a facut mai soft

Normal 9 capra la marginea patului curi mare bomba , contre

Locatia e buna 

Gfe 10

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...