stefan033 Reputație: -9 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 Acum 19 ore, scarlxxrd a spus: pare buna ce pizda iritata are !!
tutulicu Reputație: 170 Postat Mai 3, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 3, 2021 Acum 1 oră, Pandishpan a spus: 😂😂😂😂 ....si daca se duce cu taxiul..ii mai trebuie rovinieta..?... Daca plateste taxiu pana acolo mai bine merge la 2 fete in cta la nimereala si tot iese mai bine :))
dragoionu Reputație: 177 Postat Mai 4, 2021 Oras:HomePage Oras:HomePage Postat Mai 4, 2021 A fost cineva pana la urma? Din recenziile de pe bucuresti pare ca face treaba buna!
salamior Reputație: 67 Postat Mai 4, 2021 Postat Mai 4, 2021 Sa nu fi venit doar de 1 mai sa isi scoata vacanta aici
nicolvogue Reputație: 600 Postat Mai 5, 2021 Oras:Piata alba iulia Oras:Piata alba iulia Postat Mai 5, 2021 Buna ziua , nu am apucat sa va cunosc, dar o sa revin odata la 3 săptămâni in Constanta si in august toată luna ! Va las serviciile mele , sa aveți o săptămână frumoasă Programări whatsapp sau telefonic confirmare cu 20 de minute înainte Servicii: - FK (in functie de igiena) - ON (oral neprotejat in functie de igiena) - CIM (finalizare orala) - COF (finalizare faciala) - COB (finalizare corporala) - 69 DOMINARE ACTIVA - URO ACTIVA - ROLE PLAY (joc de roluri) - MULTIPLE POZITII - CUPLURI( Experienta bisexuala completa) Fetish showers- dus asistat Sex Toys -sex cu jucării Masturbation- masturbate Kisses on the body-sărutări pe corp Striptease Lapdance GFE experience 1
benzema09 Reputație: 4086 Postat Mai 5, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Mai 5, 2021 Sezonierele sunt feblețea mea, țin atât de mult la ele, încât nu vizitez pe niciuna să nu le uzez. 1 1 3
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Mai 5, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Mai 5, 2021 Acum 47 minute, nicolvogue a spus: dar o sa revin odata la 3 săptămâni in Constanta si in august toată luna ! ...pai asa ai spus si pe topicul tau din Bucuresti ....ori esti mincinoasa ori joci la doua capete....sau poate esti ametita si ai incurcat topicele ......cert este ca dupa mine ai o problema de credibilitate ,desi inca nu ai apucat sa ne cunosti .
nicolvogue Reputație: 600 Postat Mai 5, 2021 Oras:Piata alba iulia Oras:Piata alba iulia Postat Mai 5, 2021 Acum 17 minute, gica 1955 a spus: ...pai asa ai spus si pe topicul tau din Bucuresti ....ori esti mincinoasa ori joci la doua capete....sau poate esti ametita si ai incurcat topicele ......cert este ca dupa mine ai o problema de credibilitate ,desi inca nu ai apucat sa ne cunosti . Nu , Doar ca nu mai activez in Constanța momentan Revin peste 3 săptămâni asta specificam înainte O zi buna
ssimeon Reputație: 403 Postat Mai 5, 2021 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Mai 5, 2021 Acum 3 ore, nicolvogue a spus: Buna ziua , nu am apucat sa va cunosc, dar o sa revin odata la 3 săptămâni in Constanta si in august toată luna ! Va las serviciile mele , sa aveți o săptămână frumoasă Programări whatsapp sau telefonic confirmare cu 20 de minute înainte Servicii: - FK (in functie de igiena) - ON (oral neprotejat in functie de igiena) - CIM (finalizare orala) - COF (finalizare faciala) - COB (finalizare corporala) - 69 DOMINARE ACTIVA - URO ACTIVA - ROLE PLAY (joc de roluri) - MULTIPLE POZITII - CUPLURI( Experienta bisexuala completa) Fetish showers- dus asistat Sex Toys -sex cu jucării Masturbation- masturbate Kisses on the body-sărutări pe corp Striptease Lapdance GFE experience De azi nu mai esteti futaci; esteti donatori!😀Pentru o cauza cam nenobila: DonaNicol!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum