Sari la conținut

Ce-ți doresc eu tie scumpă Romanie

Vizitator Cocalar21

Postări Recomandate

Vizitator Cocalar21
Reputație: 0
Postat

Versiunea curvarilor nu ca Eminescu n-ar fi murit de sifilis 😂😂😂

Incep eu: bordeluri legale dar scutite de taxe pe principiu BOR.

• Oras:Synagogue of Satan
Postat

Nimic nu ma doare mai tare (pentru ca traiesc aici) si in acelasi timp nimic nu ma bucura mai mult decat degradarea neamului românesc (pentru ca n-am gasit nimic de iubit aici in afara de cartile copilariei, si alea culese de pe la alte nații)

Boboru român se compune actualmente in 2021 din

15% sociopati (neonazisti)

30% ar vinde-o si pe ma-sa pentru o remorca de dolari (mama mea sunt eu, ahahahaha)

28% umbla cu caltabosu de la o usa la alta

14% mai vor sa faca ceva pe bani europeni

Vizitator Cocalar21
Postat
3 minutes ago, -yorick- said:

Nimic nu ma doare mai tare (pentru ca traiesc aici) si in acelasi timp nimic nu ma bucura mai mult decat degradarea neamului românesc (pentru ca n-am gasit nimic de iubit aici in afara de cartile copilariei, si alea culese de pe la alte nații)

Boboru român se compune actualmente in 2021 din

15% sociopati (neonazisti)

30% ar vinde-o si pe ma-sa pentru o remorca de dolari (mama mea sunt eu, ahahahaha)

28% umbla cu caltabosu de la o usa la alta

14% mai vor sa faca ceva pe bani europeni

Pai ai lăsat pe dinafara kintesenta boss:

-20% a-și vând pizda pa un camion de EURO hahahahahahaha😂😂😂

Vizitator Cocalar21
Postat

Eu zic ca ar fi momentul ca UE sa recunoască “pizda de România” ca marca înregistrată cum e “salamu de Sibiu”.

Vizitator puloiu
Postat

Ia spuneti voi, ce-ati bagat zilele astea de-ati ajuns la asemenea topice ? Marry-Jane sau COCA-cola ? J&B Rare combinat cu narghilea ? Murfatlar cu ulei CDB ? ;) 

Vizitator Cocalar21
Postat
5 minutes ago, puloiu said:

Ia spuneti voi, ce-ati bagat zilele astea de-ati ajuns la asemenea topice ? Marry-Jane sau COCA-cola ? J&B Rare combinat cu narghilea ? Murfatlar cu ulei CDB ? ;) 

Sa moara liniuța lu Câțu la intrarea in Palatu Victoria dk am tras/băgat keva an afara de o shaorma ku de toate și AstraZeneca intravenos.

• Oras:Everest
Postat

Țara mea de glorii, țara mea de dor

La trecutu-ți mare, mare viitor ! 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Caracter de român:

Am făcut o remarcă unui român emigrat de 10 ani in Spania: fii atent câți bani a luat Băniciuiu șpagă (800,000 mii euro). Răspuns: n-a furat, a luat partea lui!

Bă, zic dar tu ai plecat din România, de ce? Și te mai și uiți în fiecare duminecă la România te iubesc (Protv). Răspuns: mie îmi place România, dar nu să trăiesc în ea.

Postat

Intre timp, am an sfarsit motivatie sa ami termin si eu zilele de trait in canal cu aurolacii sub pasaju basarab, nu sunt singurul care si-a facut datorii la easy credit si a ramas fara casa, pentru pizda de tiganca, oare asta este ala de la Dej obsesat de dyana cioco?

Un tânăr din Maramureș și-a dat foc pentru că nu a reușit să plătească o datorie de 5.000 de euro

Vizitator Cocalar21
Postat
3 hours ago, everybodylie said:

Intre timp, am an sfarsit motivatie sa ami termin si eu zilele de trait in canal cu aurolacii sub pasaju basarab, nu sunt singurul care si-a facut datorii la easy credit si a ramas fara casa, pentru pizda de tiganca, oare asta este ala de la Dej obsesat de dyana cioco?

Un tânăr din Maramureș și-a dat foc pentru că nu a reușit să plătească o datorie de 5.000 de euro

Adăugăm IFNuri cu DAE cât mai mare la lista de urări 😂😂😂

Postat
50 minutes ago, Cocalar21 said:

Adăugăm IFNuri cu DAE cât mai mare la lista de urări 😂😂😂

In asta lume prost crescuta,

Rahatii fut, in loc sa puta

Iar futalaii adevarati,

Nu pot sa futa, de rahati

Postat

aseara l-am vazut pe Dan Puric pe Realitatea Plus, facand apologia ortodoxiei si patriotismului prin prisma ortodoxiei,  ca sa se lamureasca cei constienti cat de dus cu pluta e, mai postez odata acel blog despre lupii in piele de oaie din România, principala Sinagoga a Satanei din Uniunea Europeana (si il voi mai posta de cate ori am ocazia)

https://marlani-de-romania.blogspot.com/2021/03/blog-post.html 

Postat

M-am luat de preoți. Dar ia hai sa vedem de bieții medici.

România este un stat canibalic, care-și devorează proprii cetățeni. Bolnavi cu handicap pe viață sunt purtați anual la comisii de revizuire, pentru o pensie lunară de 800 lei, ca sa fie evaluați de medici platiți cu 3 mii de euro lunar. România își permite așa ceva, Germania nu. România își permite multe lucruri inumane. Pentru că nu-i așa, mai impocrit ca românul n-ai să vezi decât prin țările islamice și africane. 

Mai dați exemple. 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 3 minute, -yorick- a spus:

M-am luat de preoți. Dar ia hai sa vedem de bieții medici.

România este un stat canibalic, care-și devorează proprii cetățeni. Bolnavi cu handicap pe viață sunt purtați anual la comisii de revizuire, pentru o pensie lunară de 800 lei, ca sa fie evaluați de medici platiți cu 3 mii de euro lunar. România își permite așa ceva, Germania nu. România își permite multe lucruri inumane. Pentru că nu-i așa, mai impocrit ca românul n-ai să vezi decât prin țările islamice și africane. 

Mai dați exemple. 

Aici ai dreptate

Postat
Acum 19 ore, puloiu a spus:

Vă invit pe toți la un COCOI.

Postat
On 5/2/2021 at 8:48 PM, Cocalar21 said:

Pai ai lăsat pe dinafara kintesenta boss:

-20% a-și vând pizda pa un camion de EURO hahahahahahaha😂😂😂

așa e, și tocmai din această cauză (ca să nu mă lase în izmene) până acum am dat afară din casă 6 curve, cu una căsătorit legal, toate sunt singure la ora actuală și evident conspirative, dar la vremea respectivă, eu am pozat în ăla nebun, via ortodoxia preoțească, că deaia tot simt nevoia să-i fut în gură pe bloguri

Vizitator puloiu
Postat

E un banc, dar nu e de ras ! :(

... 

Dracu face inspecție în iad. La toate cazanele erau 4 draci de pază, regulamentar.
La unul erau 6. Întreabă de ce, i se spune că acolo sunt nemții și ăia își fac mașini și se catapultează așa că e nevoie de pază mai multă.
La altul erau 8: Francezi. Libertate, egalitate, fraternintate, o pun de o revoluție imediat, trebuie și mai multă pază.
La altul 10: Americanii își aleg un leader și ăla îi conduce în luptă, nu se lasă, nu se predau, trebuie pază multă.
La următorul zero. Nimic. Nimeni de pază. Scaraoschi urlă că-i dă afară pe toți. Calmi, dracii îi răspund că acolo sunt români. Nu e nevoie de pază, dacă se ridică unul, îl trag ceilalți înapoi.
Postat
8 minutes ago, puloiu said:

E un banc, dar nu e de ras ! :(

... 

La următorul zero. Nimic. Nimeni de pază. Scaraoschi urlă că-i dă afară pe toți. Calmi, dracii îi răspund că acolo sunt români. Nu e nevoie de pază, dacă se ridică unul, îl trag ceilalți înapoi.

asa e, dar se rezolva cu o murală pe un clopot de o tonă

Postat
On 5/2/2021 at 10:40 PM, cincistele said:

Țara mea de glorii, țara mea de dor

La trecutu-ți mare, mare viitor ! 

acuma îi zice grădina maicii domnului (adevaratul Israel*), iar la bucuresti .. adevaratul ierusalim, mai mare hulă ca asta nici că se poate, echivalează cu pieirea neamului românesc (sa nu uitam ce au patit aia de pe titanic dupa ce au hulit cum ca nici Dumnezeu nu-l poate scufunda) 

*despre Israel Dumnezeu spune ca este lumina ochilor Lui - de aici si hula suprema a românilor, care transforma România într-o sinagoga a Satanei (a se vedea explozia de urangutani cu sute de milioane de vizualizari pe youtube, explozia analfabetilor functionali, reaparitia neo-nazistilor rusofili, emigratia masiva, coruptia endemica - deci ne lasa Dumnezeu din brațe GARANTAT!)

Postat
Acum 22 minute, -yorick- a spus:

acuma îi zice grădina maicii domnului (adevaratul Israel*), iar la bucuresti .. adevaratul ierusalim, mai mare hulă ca asta nici că se poate, echivalează cu pieirea neamului românesc (sa nu uitam ce au patit aia de pe titanic dupa ce au hulit cum ca nici Dumnezeu nu-l poate scufunda) 

*despre Israel Dumnezeu spune ca este lumina ochilor Lui - de aici si hula suprema a românilor, care transforma România într-o sinagoga a Satanei (a se vedea explozia de urangutani cu sute de milioane de vizualizari pe youtube, explozia analfabetilor functionali, reaparitia neo-nazistilor rusofili, emigratia masiva, coruptia endemica - deci ne lasa Dumnezeu din brațe GARANTAT!)

Delirezi 🤣🤣🤣🤣🤣

Nu noi ne am numit grădina Maicii Domnului sau noul Ierusalim și nici neamul nostru românesc nu va pieri, nu suntem mai răi sau mai proști decât alții, stai liniștit că ne vom ridica.

• Minus 1
Postat

uite așa e România, ca in videoclipul ăsta - The Lucid Nation 

Postat

știu (mi s-a spus de mult) ca forumul și discuțiile de pe el sunt urmărite de autorități dar ce contează, vin ai noștri, pleacă ai noștri (și imnul național e schizofrenic, victima își elogiază agresorul)

da, RIP Gheorghe Dinică și echipa

Postat

când Dumnezeu îți ascultă rugăciunea - La revedere gravitatie, azi murim, groh ... groh

p.s. am constatat ca daca te rogi, 99,9% Dumnezeu nu te aude, dar dacă hulești, ai belit pula 99,9%

daca asta e muzică...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...