Sari la conținut

Amalia 0721815162

Postări Recomandate

Acum 3 ore, nelucosmi a spus:

Pe mine m-ai blocat.Nu inteleg de ce.Desi te-am tot sunat pentru ca mi-am dorit foarte mult sa ne vedem,nu am vorbit niciodata si nu ne-am vazut niciodata.

Dacă ai sunat foarte insistent nu neg ca as fi blocat nr tău.Era mai ușor dacă lăsai un mesaj și se rezolva mai rapid.

Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 27 minute, amalia.. a spus:

Salutare tuturor,vizita mea in oraș se va încheia mâine la ora 11:00.O zi frumoasa sa aveți!🤗

Nu mai stai până sâmbătă  cum ai zis????

Ți sa întâmplat ceva?

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare tuturor! Și ție AMALIA bineînțeles .O nouă întâlnire cu tine a facut ca ziua de ieri sa fie mult mai frumoasă ca și tine de altfel.Esti o minunăție de fata! Îți mulțumesc pentru felul în care te comporți cu mine de fiecare data când ne vedem.Chiar dacă vacanta ce urmează o sa fie mai scurta ți-o doresc  cât mai frumoasă Aștept sa ne mai întâlnim , este o adevărată plăcere de fiecare data!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0770960405
  • Telefon: 0770960405
Acum 12 minute, qty123 a spus:

Buna Amalia.

oare de ce nu pot sa te contactez pe nr de pe anunt? Ti ai schimbat numarul sau din ceva motiv m-ai blocat?😳

De azi e indisponibila cred si probabil de aia

Link spre comentariu
Acum 12 ore, CR7aurel a spus:

Salutare tuturor! Și ție AMALIA bineînțeles .O nouă întâlnire cu tine a facut ca ziua de ieri sa fie mult mai frumoasă ca și tine de altfel.Esti o minunăție de fata! Îți mulțumesc pentru felul în care te comporți cu mine de fiecare data când ne vedem.Chiar dacă vacanta ce urmează o sa fie mai scurta ți-o doresc  cât mai frumoasă Aștept sa ne mai întâlnim , este o adevărată plăcere de fiecare data!

Îți mulțumesc frumos,te pup și îți doresc Sărbători fericite!Sa ne revedem cu bine 😘

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 15 ore, amalia.. a spus:

Asa este,am sa revin după sărbători.Va doresc tuturor Sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi.🐰Va pup!🤗

Sărbători fericite Amalia!!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...