Sari la conținut

noua in orasul tau - anastasia 0752544801 / 0759427001

Vizitator palosugros

Postări Recomandate

Acum 6 ore, Anastasia- a spus:

Nu Riști nu câștigi! El nu este satisfăcut nici măcar de fetele top de aici ! 😉 dacă am și clienți noi asta nu înseamnă ca sunt fake recenziile . Nu am peste și nici nu pun lumea pt recenzii. Cine vrea lasă, cine nu, nu. Niciodată nu am cerut și nu o sa cer recenzii, cum fac alte femei. Nici nu ma pasiona prea tare la început acest forum, dar pentru ca sunt mulți clienți care vin la mine mereu, de aceea scriu aici! Mulți așteaptă sa scriu aici sa vada dacă am venit sau nu! 😉 încă o data, zicala de mai sus te schimba cu totul ! Va pupic! Mâine este ultima zi aici! Ne vedem mâine dragilor ! Va pup cu drag 

Cvasiexistenta ta , aici, în Iași, a fost una rizibilă. Formă fără fond, nulitate totală. Te așteptăm la Crăciunul de anul viitor!

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator PokerFace13
Reputație: 0
La 04.05.2021 la 21:37, Anastasia- a spus:

Sa știți ca a fost la mine acum, este totul ok. Se mai întâmpla și probleme, dar ma revanșez de fiecare data ! Va pup cu drag ❤️

Aceeași doi penibili cu minusurile lor triste și urât mirositoare, la toate postările: @ffsdnd (fâsâială de la țară) și @dan1984 (dan - jumătate de ciocan).🤣😂🤣😂😂😂😂😂🤣

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
Acum 51 minute, PokerFace13 a spus:

Aceeași doi penibili cu minusurile lor triste și urât mirositoare, la toate postările: @ffsdnd (fâsâială de la țară) și @dan1984 (dan - jumătate de ciocan).🤣😂🤣😂😂😂😂😂🤣

Gata ai început sa cauți și  postarile colegilor,ca să dai minus,boule? Tu vb de minusuri urat mirositoare, vita baltata?

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 28 minute, radu-alex a spus:

Gata ai început sa cauți și  postarile colegilor,ca să dai minus,boule? Tu vb de minusuri urat mirositoare, vita baltata?

Va rog frumos, haideți ca tot a început un nou an, sa încetam cu ura asta. Mulțumesc 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator PokerFace13
Acum 5 minute, Anastasia- a spus:

Va rog frumos, haideți ca tot a început un nou an, sa încetam cu ura asta. Mulțumesc 

Bine iubita!😘

Link spre comentariu
Acum 4 ore, mazare_radu a spus:

Total neserioasa, sun, stabilim de comun acord ora, apoi la ora fixata nu mai raspunde.

Din punctul meu de vedere este de o neseriozitate totala.

Mai multe detalii te rog. Eu stiu ca am răspuns la toată lumea, iar astăzi nu m avut nicio programare. Legat de ieri, la fel, am rasp la toate apelurile. Da mai multe detalii te rog sau scrie mi pe whats app sa ma conving ca ce spui e adevărat 😉🤫

• Minus 2
Link spre comentariu
Acum 5 ore, mazare_radu a spus:

Total neserioasa, sun, stabilim de comun acord ora, apoi la ora fixata nu mai raspunde.

Din punctul meu de vedere este de o neseriozitate totala.

Dacă chiar așa s-a întâmplat, îmi cer mii de scuze. Putem rezolva dacă dorești. Mulțumesc frumos !

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator PokerFace13
1 oră în urmă, Anastasia- a spus:

Mai multe detalii te rog. Eu stiu ca am răspuns la toată lumea, iar astăzi nu m avut nicio programare. Legat de ieri, la fel, am rasp la toate apelurile. Da mai multe detalii te rog sau scrie mi pe whats app sa ma conving ca ce spui e adevărat 😉🤫

Nu are ce detalii să îți dea, aberează,  e cățelul celor doi penibili ai forumului: @dan1984 supranumit dan jumătate de ciocan și @ffsdnd supranumit fâsâială de la țară, un țăran din Vaslui. 

Link spre comentariu
Vizitator PokerFace13
Acum 5 ore, Anastasia- a spus:

Dacă chiar așa s-a întâmplat, îmi cer mii de scuze. Putem rezolva dacă dorești. Mulțumesc frumos !

Se trezeste @dan1984 supranumit dan jumatate de ciocan, sa dea minus peste tot. Ăsta este exact ca o musca care se baga mereu in fundul calului.🤮

Link spre comentariu
Acum 3 ore, PokerFace13 a spus:

Se trezeste @dan1984 supranumit dan jumatate de ciocan, sa dea minus peste tot. ăsta este exact ca o musca care se baga mereu in fundul calului.🤮

Iar mănânci kkt. Mai ia cu apa,creier de molusca cretina. Baga un minus și apoi pupa-l în cur.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator PokerFace13
Acum 21 minute, radu-alex a spus:

Iar mănânci kkt. Mai ia cu apa,creier de molusca cretina. Baga un minus și apoi pupa-l în cur.

I-ai apărarea, îți va da o înghețată la un leu. 😅

Link spre comentariu
Chiar acum, PokerFace13 a spus:

I-ai apărarea, îți va da o înghețată la un leu. 😅

Pierdut cimpanzeu circar bubos răspunde la apelativul de PokerFace13, scăpat de la spitalul Socola, suferă de sindromul bipolar al dementei paranoide. Gasitorul va putea sa îl futa în gura și în cur, plus ca îl poate împrumuta și la alții, dar după aia, va rog sa mi-l inapoiati, ca să ii pun botnita și lesă și sa îl conduc înapoi la ospiciu. Dacă mai sunt persoane interesate de serviciile acestei primate primitive, îl împrumut cu mare drag. E gratuit. Baga un minus, vițelul lui Joiana

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator PokerFace13
Acum 14 ore, radu-alex a spus:

Pierdut cimpanzeu circar bubos răspunde la apelativul de PokerFace13, scăpat de la spitalul Socola, suferă de sindromul bipolar al dementei paranoide. Gasitorul va putea sa îl futa în gura și în cur, plus ca îl poate împrumuta și la alții, dar după aia, va rog sa mi-l inapoiati, ca să ii pun botnita și lesă și sa îl conduc înapoi la ospiciu. Dacă mai sunt persoane interesate de serviciile acestei primate primitive, îl împrumut cu mare drag. E gratuit. Baga un minus, vițelul lui Joiana

Îți ofer șase lei ca să mă lași să te ft odată în cwr.  😘

Link spre comentariu

Vizitator PokerFace13
La 28.12.2021 la 22:17, Guermantes a spus:

ai făcut doar  efortul de-a coborî în jos ,sub brâu ...!

Marele gigolo, zmeul din fața tastaturii 😅 Cand erai în fața ei totul era ok si nu aveai nimic de reproșat. Ce scârbă de arătare ești. 🤢

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...