Sari la conținut

Pentru prima data în orașul vostru 0750714668

Postări Recomandate

• Oras:Valcea
Postat

Bună dragii mei ❤️mâine voi ajunge pentru prima data în orașul vostru voi avea locație centrala și sper sa fiu bine primita ❤️

Serviciile mele sunt 

Oral p, n în funcție de igiena 

Normal protejat 

Diferite poziții 

Finalizare corporala 

Masaj de relaxare cu anumite uleiuri 

Masaj erotic 

Și multe altele 

Preturile sunt 150 30 minutele 

300 1h 

Nu imi pot atașa câteva poze nu știu din ce cauza 0750714668 nr de contact pupici 

Vizitator alphabooty
Reputație: 0
Postat

Bunaa,ai putea sa lasi macar link ul de la anunț? 

Postat
1 hour ago, Georgianaaa said:

Bună dragii mei ❤️mâine voi ajunge pentru prima data în orașul vostru voi avea locație centrala și sper sa fiu bine primita ❤️

Serviciile mele sunt 

Oral p, n în funcție de igiena 

Normal protejat 

Diferite poziții 

Finalizare corporala 

Masaj de relaxare cu anumite uleiuri 

Masaj erotic 

Și multe altele 

Preturile sunt 150 30 minutele 

300 1h 

Nu imi pot atașa câteva poze nu știu din ce cauza 0750714668 nr de contact pupici 

Din ce oras vi ? Si unde ai topicul pe celelalte orase sa vedem ce reputatie ai avut ? Asa daca ai cont nou presunem ca ai dat-o cu bata in balta in alte orase , ai avut recenzii negative , te-ai suit cu pestele(a se citi proxenetul) in masina , ai venit la Gorj, ai cumparat cartela noua , ai facut cont nou si voila pacalim fraierii

Postat
2 hours ago, xxx_cititoru said:

Din ce oras vi ? Si unde ai topicul pe celelalte orase sa vedem ce reputatie ai avut ? Asa daca ai cont nou presunem ca ai dat-o cu bata in balta in alte orase , ai avut recenzii negative , te-ai suit cu pestele(a se citi proxenetul) in masina , ai venit la Gorj, ai cumparat cartela noua , ai facut cont nou si voila pacalim fraierii

Te vad peste tot ca comentezi la posterile fetelor, bineinteles, denigrezi si le faci reclama proasta indiferent de context. La cum comentezi peste tot si faci presupuneri din astea total aleatorii fara sa cunosti fetele in cauza ne faci sa ne gandim ca esti un pestisor care incearca sa scape de concurenta pentru ca nu-i mai merge. Chiar asa rau o ducetii unii din voi de va pretati sa denigrati ? Se pare ca da. Va e frica ca o sa ajungeti la munca si nu mai are cine va intretine, lipitori bune de nimic ce santeti.

• Like 1
Reputație: 7399
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat
Acum 15 minute, midone a spus:

Te vad peste tot ca comentezi la posterile fetelor, bineinteles, denigrezi si le faci reclama proasta indiferent de context. La cum comentezi peste tot si faci presupuneri din astea total aleatorii fara sa cunosti fetele in cauza ne faci sa ne gandim ca esti un pestisor care incearca sa scape de concurenta pentru ca nu-i mai merge. Chiar asa rau o ducetii unii din voi de va pretati sa denigrati ? Se pare ca da. Va e frica ca o sa ajungeti la munca si nu mai are cine va intretine, lipitori bune de nimic ce santeti.

Iubesc sectiunea aceasta a forumului.......este plina de pescari =)) 

• Like 2
Postat
Acum 2 ore, xxx_cititoru a spus:

Nu știu sa atașez topicul îmi cer scuze am și specificat cu pozele la fel!!! Nu știu dc îmi lași recenzia asta.. Nu știu de unde pana unde îți dai cu părerea De mine 1 la mana vin cu mașina personala 2 la mana nu am avut nu voi avea "peste'' cum ai spus... In fine mulțumesc frumos pentru recenzia aceasta negativa... Voi ruga pe cineva sa imi atașeze ceva mai vechi!! Și plus de asta nu prea am lucrat cu forumul lucrez de puțin timp în România... In fine mulțumesc încă odată sănătate multa!!! 

Postat

Bună băieți am ajuns în orașul vostru ❤️❤️ am uitat sa precizez am dreptul sa îmi selectez clienții nu primesc pe oricine!! Nu accept sub influenta alcool-ului pentru a evita anumite conflicte nedorite 🙏 ofer și cer igiena maxima ❤️❤️ Va pupacesc și sper sa ma simt ok în orașul vostru și sa revin cu mare drag de fiecare data când am ocazia ❤️🙏🔝

• Oras:Targu-Jiu
Postat
Acum 15 minute, Georgianaaa a spus:

❤️❤️ 🙏 ❤️❤️❤️🙏🔝

Link de la anunț? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Postat
Acum 25 minute, vasi033 a spus:

Link de la anunț? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Habar nu am 😂😂😂😂😂 nu știu ce am făcut 🙆🏻‍♀️

Postat
Acum 29 minute, Georgianaaa a spus:

Habar nu am 😂😂😂😂😂 nu știu ce am făcut 🙆🏻‍♀️

Nu mai înțeleg nimic 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Postat
Acum 2 ore, xxx_cititoru a spus:

Unde ai locatia ?

Comuna din Paris ceva de genul.... Bulevardul Ecaterina Teodoroiu 

Vizitator alphabooty
Reputație: 0
Postat
5 minutes ago, Georgianaaa said:

Comuna din Paris ceva de genul.... Bulevardul Ecaterina Teodoroiu 

Fk faci? 

Postat

Sunt singurul căruia i se pare ciudată această domniță?? 

1. Pozele a susținut ca nu sunt ale ei ci doar asemănătoare. 

2. Diverse reacții ciudate în răspunsurile ei. 

• Minus 1
Postat
1 oră în urmă, ganicius a spus:

Sunt singurul căruia i se pare ciudată această domniță?? 

1. Pozele a susținut ca nu sunt ale ei ci doar asemănătoare. 

2. Diverse reacții ciudate în răspunsurile ei. 

Serios? De ce sunt ciudata? 😱 Eu doar am spus adevărul nu lucrez pe pozele mele din cauza familiei etc etc etc dar lucrez pe poze asemănătoare nu diferența de absolut nimic.... De ce spui ca am reacții ciudata? Ca rad ca glumesc? Eu asta sunt poate nu pot fi pe placul tuturor clar!! Dar nici aroganta nu pot fi s-au sa răspund recenziilor sec.... In fine!! Pupici seara frumoasa ❤️❤️❤️❤️

• Like 1
Postat
9 hours ago, Georgianaaa said:

Serios? De ce sunt ciudata? 😱 Eu doar am spus adevărul nu lucrez pe pozele mele din cauza familiei etc etc etc dar lucrez pe poze asemănătoare nu diferența de absolut nimic.... De ce spui ca am reacții ciudata? Ca rad ca glumesc? Eu asta sunt poate nu pot fi pe placul tuturor clar!! Dar nici aroganta nu pot fi s-au sa răspund recenziilor sec.... In fine!! Pupici seara frumoasa ❤️❤️❤️❤️

Ai  zis ca din cauza familiei , te referi la parinti sau esti casatorita ? De unde esti ? Ti-as face o vizita 

• Minus 2
Postat
Acum 3 ore, xxx_cititoru a spus:

Ai  zis ca din cauza familiei , te referi la parinti sau esti casatorita ? De unde esti ? Ti-as face o vizita 

Părinți, frați, prieteni etc!!!! Nu mai sunt casatorita am fost!!! Sunt din București Rahova!! 

Postat
2 hours ago, Georgianaaa said:

Părinți, frați, prieteni etc!!!! Nu mai sunt casatorita am fost!!! Sunt din București Rahova!! 

Poti da poze in privat ?Iti pot lasa o adresa de email 

• Minus 2
  • Oras:Tg jiu
  • Oras:Tg jiu
Postat
La 06.05.2021 la 23:33, ffsdnd a spus:

Iubesc sectiunea aceasta a forumului.......este plina de pescari =)) 

Din pacate ai mare dreptate a mai avut un cont barat de pisicut,sper ca nu dureaza mult si il bareaza si pe asta,nu-i mai produc fetele suficient si pacanelele costa!😂😂😂

• Like 1
  • Haha 2

• Oras:tg jiu
  • Oras:tg jiu
Postat

draguto nu-l lua in seama pe cititorul lu peste! este doar un pestut de apa mica, face valuri la toate fetele ok care vin in orasul asta si-i strica lui afacerea. Deci stai cuminte si nu-l baga in seama, noi cei de aici deja stim si nu - l mai luam in calcul dar disperatu insista. Deci ai grija cu dumnealui! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...