Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat
On 5/10/2021 at 11:52 PM, richard12 said:

Ajungem ca la japonezi. Sa platim fete sa vorbeasca cu noi.

Nu știu cine ți-a povestit ce se întâmplă la japonezi dar nu ți-a dat toate informațiile. "Vorbitul" ăsta la care te referi include chiar un meniu destul de variat, de multe ori chiar și cu minore. La ei femeia are mai puține drepturi decât un animal de casă... Practica se numește Enjo-kōsai, caută că sunt destule documentare pe tema asta. 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 15.05.2021 la 10:42, alexyaalev a spus:

Bună dimineața... 😜😘😘 in seara asta am chef de nebunii... cine vrea sa vadă??? 😁😁

nu mai insista fata, aici vorbesti cu romanii, ăștia prefera sa futa și sa simtă femeia, nu sa si-o frece virtual :))) 

Vizitator ninoel
Postat

N-am să înțeleg niciodată obiceiul ăsta idiot de a comenta fără nici un sens. Ce pula mea vă freacă pe voi grija despre motivul pentru care cineva ar apela la serviciile ei? Gusturile nu se discută, oamenii sunt diferiți și în plus n-a plătit-o nimeni pe fată din buzunarul vostru încă.

Dacă nu rezonați cu ideea, ieșiți dreq de pe topic.

Up

• Oras:Iași
Postat
Acum 5 ore, bianca_love a spus:

nu mai insista fata, aici vorbesti cu romanii, ăștia prefera sa futa și sa simtă femeia, nu sa si-o frece virtual :))) 

🙋‍♂️🤌👏👏👏🌹🌹🌹😘

• Oras:Romania
Postat
Acum 9 ore, ninoel a spus:

N-am să înțeleg niciodată obiceiul ăsta idiot de a comenta fără nici un sens. Ce pula mea vă freacă pe voi grija despre motivul pentru care cineva ar apela la serviciile ei? Gusturile nu se discută, oamenii sunt diferiți și în plus n-a plătit-o nimeni pe fată din buzunarul vostru încă.

Dacă nu rezonați cu ideea, ieșiți dreq de pe topic.

Up

Bravoooo în sfârșit un barbat ia atitudine. Ăștia care dau din papagal nu plătesc  nu știu ce ii fute grija pe ei. Nu pot sa înțeleg dar în fine . Trebuie sa fie și dinastia 

• Oras:București
Postat
2 hours ago, alexyaalev said:

Bravoooo în sfârșit un barbat ia atitudine. Ăștia care dau din papagal nu plătesc  nu știu ce ii fute grija pe ei. Nu pot sa înțeleg dar în fine . Trebuie sa fie și dinastia 

Dar @ninoel a plătit ori și el tot din papagal a dat?

Postat
Acum 2 ore, alexyaalev a spus:

🤦‍♂️🙋‍♂️🤷‍♂️FORUM ... PARERI ȘI PĂRERI🤷‍♂️ 

.... și mulți considerăm că buzele ...două pe tale.... os pe os ...carne pe carne 

🙋‍♂️RESTUL ....rest( se numește) 🤷‍♂️

🙋‍♂️😉ESTE O MELODIE ...   

Postat
Acum 2 ore, uritescu a spus:

Nu știu cine este ... Dar contează ca a zis bine

Vizitator ninoel
Postat
Acum 3 ore, uritescu a spus:

Ce importanță are? Ideea era că topicurile fetelor sunt făcute pentru ca noi să împărtășim experiențele avute cu ele, nu să ne dăm cu părerea despre preferințele sexuale ale fiecăruia, fără să ne-o ceară nimeni.

Hai salut!

Vizitator nick5061
Postat
La 10.05.2021 la 17:55, alexyaalev a spus:

O ora ar fi 250 de lei.. deși eu după cum am văzut un barbat mai mult de 15 minute nu are nevoie.. asa ca am putea sa o împărțim în 4 .. dacă dorești ar fi 250 de lei și ne vedem de 4 ori câte 15 min.. tu știi.. 

Nu mai bine ne futem de banii ăștia!

Nu-i păcat sa ne trecem la rece!

Postat
1 hour ago, alexyaalev said:

Nu știu cine este ... Dar contează ca a zis bine

Deci, doar a zis, n-a plătit. 😉

Postat
Acum 5 ore, uritescu a spus:

Deci, doar a zis, n-a plătit. 😉

Nu ma deranjeaza ca nu a plătit.  Cel puțin gândește logic

Postat

Nu este nimeni obligat sa plătească cine are aceasta plăcere ma contactează..  😘

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.