o-fata Reputație: 0 Postat Mai 11, 2021 Postat Mai 11, 2021 Cine ma poate ajuta si pe mine sa nu imi mai apara nr de tel..pe cautare google sa imi apara pe nimfomene.ro.???
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Mai 11, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Mai 11, 2021 Acum 20 minute, o-fata a spus: Cine ma poate ajuta si pe mine sa nu imi mai apara nr de tel..pe cautare google sa imi apara pe nimfomene.ro.??? aici este nimfomane. COM Vb cu cei care administreaza situl .RO . Aici poti vb cu adminul pisicuts 3
GrooveDr. Reputație: 228 Postat Mai 11, 2021 Postat Mai 11, 2021 E clara treaba! Ca și comentariu general, există o lege nescrisă care funcționează la fel ca și gravitația: de pe internet nu se poate șterge nimic, odată ce apare ceva, pe Internet rămâne. 1 1
o-fata Reputație: 0 Postat Mai 11, 2021 Autor Postat Mai 11, 2021 Acum 43 minute, 2peu_2peu a spus: aici este nimfomane. COM Vb cu cei care administreaza situl .RO . Aici poti vb cu adminul pisicuts Nu prea ma oricep,din pacate am incercat sa dau mesaje adminului,dar nu merge,adminul daca imi vede mesajul il rog sau o rog sa ma ajute🙏🙏🙏🙏
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum