Membru Premium derwall Reputație: 831 Postat Iunie 2, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 2, 2021 Acum 39 minute, Amanda_Eros a spus: Vaaaaai vreau si eu orgasm in gura 😍😍🤤🤤 Doar atat si ai orgasm...ce convenabil si direct. Am sa consult globul electronic de cristal sa identific prajitura si sursa. Sa merg la sigur, ihih !😘🍦🥧🍨 4 3
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2021 Hai ca vad ca nu raspundeti la intrebarea cu bogdan de la Ploiești si nikolas sax. Uite alta. Care sunt serialele voastre preferate ca tot a mentionat amanda asta?
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2021 2 minutes ago, derwall said: Doar atat si ai orgasm...ce convenabil si direct. Am sa consult globul electronic de cristal sa identific prajitura si sursa. Sa merg la sigur, ihih !😘🍦🥧🍨 😍😘🤗
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2021 Just now, maa5fu1.v1 said: Hai ca vad ca nu raspundeti la intrebarea cu bogdan de la Ploiești si nikolas sax. Uite alta. Care sunt serialele voastre preferate ca tot a mentionat amanda asta? Acum ma uit la Emily in Paris
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 2, 2021 10 minutes ago, derwall said: Doar atat si ai orgasm...ce convenabil si direct. Am sa consult globul electronic de cristal sa identific prajitura si sursa. Sa merg la sigur, ihih !😘🍦🥧🍨 Rasberry Dream de la Mara Mura de pe Benjamin Franklin 5 aici langa mine Si pentru mine Chocolate Dream daca vrei si esti amabil 🤗😋 este urmatoarea pe lista 1
bastos01 Reputație: 451 Postat Iunie 2, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Iunie 2, 2021 11 minutes ago, Aria_U_Relax said: Rasberry Dream de la Mara Mura de pe Benjamin Franklin 5 aici langa mine Si pentru mine Chocolate Dream daca vrei si esti amabil 🤗😋 este urmatoarea pe lista nu mai esti in brancoveanu ?
bastos01 Reputație: 451 Postat Iunie 2, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Iunie 2, 2021 22 minutes ago, Amanda_Eros said: Acum ma uit la Emily in Paris Daca s-ar face un film despre viata ta, ce actrita ai vrea sa joace rolul principal ?
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 2, 2021 11 minutes ago, bastos01 said: nu mai esti in brancoveanu ? Niciodata nu am fost acolo ma confunzi
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 2, 2021 30 minutes ago, Amanda_Eros said: Acum ma uit la Emily in Paris
bastos01 Reputație: 451 Postat Iunie 2, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Iunie 2, 2021 1 minute ago, Aria_U_Relax said: Niciodata nu am fost acolo ma confunzi stiam ca ai fost colega cu mara kim nicole, si parca ea este in brancoveanu, de aici nedemerirea
danoneboy Reputație: 149 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 2, 2021 1 oră în urmă, Amanda_Eros a spus: A trecut asa de mult timp ca am uitat cum este Ai zis de mai multe ori asta.. ce înseamnă pentru tine o “partida buna “?
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 2, 2021 10 minutes ago, bastos01 said: stiam ca ai fost colega cu mara kim nicole, si parca ea este in brancoveanu, de aici nedemerirea Colege am fost. Ea da cred ca este dar eu acolo nu am fost niciodata
71laciport Reputație: 4732 Postat Iunie 2, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Iunie 2, 2021 4 hours ago, maa5fu1.v1 said: Cat costa? Numa' 200 lei...
evaforyou Reputație: 22138 Postat Iunie 2, 2021 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 2, 2021 Acum 9 minute, colericul a spus: NU ASA FUNCTIONEAZA. Uite titlul: Q&A cu o maseuza erotica AMA Ask me anything Daca nu raspundeti la intrebarile puse inseamna ca nu va intereseaza ce se scrie, prin urmare topicul e despre altceva si atunci sa se schimbe tilul ca sa picati de mincinoase Nu scrie in titlu si "I will answer", chiar in prima postare a scris ca va incerca sa si raspunda, n-a promis ca va raspunde la toate😁😁 1 1
goguu123 Reputație: 76 Postat Iunie 2, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 2, 2021 cum e cu finalizarea? mai exact ce tehnici de masaj se folosesc? un exemplu concret. Finalizarea se face faciala, pe sani, cum? daca se intampla vreun accident sa sara in par/ fata?
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2021 45 minutes ago, goguu123 said: cum e cu finalizarea? mai exact ce tehnici de masaj se folosesc? un exemplu concret. Finalizarea se face faciala, pe sani, cum? daca se intampla vreun accident sa sara in par/ fata? Facem protectia muncii inainte 😂
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2021 1 hour ago, colericul said: NU ASA FUNCTIONEAZA. Uite titlul: Q&A cu o maseuza erotica AMA Ask me anything Daca nu raspundeti la intrebarile puse inseamna ca nu va intereseaza ce se scrie, prin urmare topicul e despre altceva si atunci sa se schimbe tilul ca sa picati de mincinoase Sau suntem selective Alegem cele mai elegante din ele
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2021 56 minutes ago, evaforyou said: Nu scrie in titlu si "I will answer", chiar in prima postare a scris ca va incerca sa si raspunda, n-a promis ca va raspunde la toate😁😁 Participa si tu este mai distractiv cu cat participa toata lumea
danoneboy Reputație: 149 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 2, 2021 Chiar e secret dacă finalizarea se poate face și footjob ? 1
danoneboy Reputație: 149 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 2, 2021 O poza cu manichiura și pedichiura ?☝️
Mihha112 Reputație: -28 Postat Iunie 2, 2021 Postat Iunie 2, 2021 Acum 43 minute, Amanda_Eros a spus: Facem protectia muncii inainte 😂 Nu ați făcut niciodată finalizare pe față?
Mihha112 Reputație: -28 Postat Iunie 2, 2021 Postat Iunie 2, 2021 Acum 7 ore, Amanda_Eros a spus: Daca nu mi-ar place, nu as face asta O poza caprita nu ai?💋❤💋
indragostitul Reputație: 704 Postat Iunie 3, 2021 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Iunie 3, 2021 22 hours ago, Amanda_Eros said: Vaaaaai vreau si eu orgasm in gura 😍😍🤤🤤 Asta a sunat bine. Ceva de genul CIM 😁 1
Mihha112 Reputație: -28 Postat Iunie 3, 2021 Postat Iunie 3, 2021 Acum 7 ore, indragostitul a spus: Asta a sunat bine. Ceva de genul CIM 😁 Iti place CIM amanda?❤
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum