Sari la conținut

Pentru prima data la voi 👅❤️

Postări Recomandate

• Oras:Piatra Neamț
Postat

Cum se face că nu ai nici o recenzie?!

Văd că anunți că ești liberă?!?

Stai rău cu clienții?!

• Oras:Bacau
Postat
Acum 37 minute, sergiu_1981 a spus:

Cum se face că nu ai nici o recenzie?!

Văd că anunți că ești liberă?!?

Stai rău cu clienții?!

Am avut doi care aveau cont și iam

rugat ori nu au vrut sami lese ori au uitat😘

Postat
Acum 4 ore, Cristina_23 a spus:

Am avut doi care aveau cont și iam

rugat ori nu au vrut sami lese ori au uitat😘

Doar doi ?!

Se vede cât au fost de " mulțumiți" !!!🤣🤣

• Oras:Piatra-Neamt
  • Oras:Piatra-Neamt
Postat
Acum 55 minute, Cristina_23 a spus:

Buna am revenit din nou in piatra ❤️

Buna! Ai ceva reduceri?

Postat

Cineva .. păreri note.. care a vizitat Domnișoara?  Daca se merita. 

Postat

Am vorbit doar la telefon... Are o atitudine.. foarte .. urâtă fata de clienti.. nu explica nimic... si daca nu i convine ceva.. nici nu mai raspunde... nu mergeți degeaba..  ca dati bani degeaba ...  

• Minus 1
  • Oras:Neverland
Postat
Acum 5 ore, fete12345 a spus:

Am vorbit doar la telefon... Are o atitudine.. foarte .. urâtă fata de clienti.. nu explica nimic... si daca nu i convine ceva.. nici nu mai raspunde... nu mergeți degeaba..  ca dati bani degeaba ...  

Recenzii telefonice..... =)) 

• Like 2
Postat

Da... dar... dacă de la un prim apel..  nici macar nu discuta mult .. dacă nu iti convine ceva.. ce o întrebi... fata in fata? .. Ce sa mai zicem... ce atitudine are... de nu iti vine nimic ..

Bine ca mi-a  dat si mesaj ... ca de ce am băgato  pe forum... sa imi vad de treaba cica ... dar cu atitudinea asta cum..

Postat

Mi-a  inchis telefonul in nas .. cand i-am cerut detalii despre ceva personal ce nu ia convenit... si doar respins ... deci asta da atitudine... nu pot sa aflu de la ea dacă arata bine. 

Acum 4 minute, fete12345 a spus:

Postat
Acum 5 minute, fete12345 a spus:

Mi-a  inchis telefonul in nas .. cand i-am cerut detalii despre ceva personal ce nu ia convenit... si doar respins ... deci asta da atitudine... nu pot sa aflu de la ea dacă arata bine. 

Ce detalii personale i-ai cerut? =))    

• Like 4
Postat

Ee.. poze.... dacă reflectă cu realitatea.... Si arata ok.. cand a spus .. ca de poze.... pasa pozele pe tine ma intereseaza... gata sa inchis in ea... 

Deci pozele.is fake.. 

Postat
1 oră în urmă, fete12345 a spus:

Ee.. poze.... dacă reflectă cu realitatea.... Si arata ok.. cand a spus .. ca de poze.... pasa pozele pe tine ma intereseaza... gata sa inchis in ea... 

Deci pozele.is fake.. 

ai fost tu  sa   Ma vezi cumva de spui ca sunt fake 😉

Postat

Nu dar... încearcă să ai o atitudine mai corecta cu clienti.. altfel ii pierzi... Dacă schimbi asta... poate vei avea si clienti asa.... Lăsa-te...

Postat
Acum 15 minute, fete12345 a spus:

Nu dar... încearcă să ai o atitudine mai corecta cu clienti.. altfel ii pierzi... Dacă schimbi asta... poate vei avea si clienti asa.... Lăsa-te...

Am

clienti stai liniștit te pup ❤️😘

Postat
Acum 3 ore, fete12345 a spus:

Deci pozele.is fake.. 

Pozele sunt reale......eu le-am postat....stiu ce am postat :D 

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Ok ... dar de atitudine ?? Ce mai spui?  Nu poti cere niciun detaliu... doar bani pe scurt. Si ai terminat ?

Postat
La 04.06.2021 la 17:49, fete12345 a spus:

Ok ... dar de atitudine ?? Ce mai spui?  Nu poti cere niciun detaliu... doar bani pe scurt. Si ai terminat ?

In unele cazuri dupa ce ajungi la locatia atitudinea fetei de la telefon se schimba......pentru ca multi suna si nu vin, intelegi prin ce trec si ele.....se frustreaza si isi pierd rabdarea cand raspunda la telefon, dupa 2-3 interlocutori neseriosi.

Are cateva recenzii pe forum @Cristina_23, daca cauti le gasesti........A stat doar cateva zile in Iasi, nu am prins-o, dar din ce am am observat, de cand si-a facut cont pe forum, fata este apriga, iute la manie in general,,,,,,,,daca o prinzi in toane bune sigur face o treaba buna.....Neamt-ul imi este putin peste mana, dar daca o sa intre in proximitatea mea, sigur o sa merg la ea....vreau neaparat un sex intre sani.Este ruleta ruseasca fata....dar uneori nu ai chimie nici macar cu abonamentul....Nu risti nu castigi.

Bafta si ciocane tari.....

• Like 4
  • Minus 1

Postat

O sa ma conving... cand va spune.. cineva care a mers la ea... si a vizitato... pana atunci... Nu se stie..  Dar sa speram.. ca este o fata bună... si isi mai schimba din atitudine..   

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...