horny_gooner Reputație: 3817 Postat August 1, 2021 Partajează Postat August 1, 2021 Luati cu bere, iaurt si sampanie ! Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat August 1, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat August 1, 2021 Acum 3 minute, horny_gooner a spus: Luati cu bere, iaurt si sampanie ! Iosif Vissarionovici Djugașvili aka Stalin, a fost popă în tinerețile lui 😅 Bere & cola 😜 1 1 Link spre comentariu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat August 1, 2021 Partajează Postat August 1, 2021 1 minute ago, cincistele said: Iosif Vissarionovici Djugașvili aka Stalin, a fost popă în tinerețile lui 😅 Bere & cola 😜 Asa este, dar mi se pare ca nu a fost hirotonit, a fost un fel de preot de tara sau ceva asemanator, nu mai retin... 1 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat August 1, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat August 1, 2021 Acum 9 minute, horny_gooner a spus: Asa este, dar mi se pare ca nu a fost hirotonit, a fost un fel de preot de tara sau ceva asemanator, nu mai retin... Cre'că a fost popă "plin"...da' mi-e lene să verific 🙆 1 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 1, 2021 Partajează Postat August 1, 2021 Acum 8 minute, horny_gooner a spus: Asa este, dar mi se pare ca nu a fost hirotonit, a fost un fel de preot de tara sau ceva asemanator, nu mai retin... A făcut 2 ani de seminar, a intrat în cercurile bolșevice și după câteva manifestări de indisciplină a fost exmatriculat. 2 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 1, 2021 Partajează Postat August 1, 2021 1 oră în urmă, wurdulak a spus: Valul 4 de abuzuri si violenta ale statului? Regula de bază : nu te iei în gură cu organul cu vigilența mereu trează. Remarcați diferența de forță, condiție fizică între milițieni și protestatari. Am constatat personal că milițienii evită să atace indivizi superiori fizic, dacă nu sunt obligați să o facă. Chiar și cei din trupele speciale au un respect natural față de superioritatea fizică. 1 1 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3290 Postat August 1, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 1, 2021 https://twitter.com/DataDrivenMD/status/1421554114891194368 https://twitter.com/RyanShead/status/1421225336583331840 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 1, 2021 Partajează Postat August 1, 2021 Înainte să credeți ceva, ar fi mai bine să cercetați, preferabil din minim trei surse diferite și cu opinii contrare (nu care se citează între ei). Eu am citit și memoriile publicate ale lui Bajanov, biografia lui Hlevniuk, Montefiore și Helena/Elena Dundovich. Nicăieri nu există alte informații, că Stalin ar fi fost popă; l-a băgat mă-sa la seminar și a zburat de acolo. Voi îl confundați cu Ion Creangă!? 😂😅🤭 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 1, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 1, 2021 Acum 5 ore, cincistele a spus: Desigur, da' sunt sincer până în măduva oaselor ! Ce e în gușă e și-n căpușă, mă să rupe pula de toate mâncărurile fancy... nu-mi doresc altceva pe lumea asta ! 💪😜 Da, coane, sigur că da! Și meltenii au dreptul la viață, chiar și la opinie! Problema e de deschidere și de oarece bun-gust. De exemplu, să nu crezi că nu mănânc și eu câte o ceafă și nu beau câte o bere, însă îmi plac și alea de spui tu că sunt fancy, dar care în lumea întreagă sunt ceva normal sau aproape . Pentru tine peștele e fancy (și crapul și carasul?) și vinul sunt e tot fancy. Q.E.D. Conservatorism de lumpen. 1 1 7 Link spre comentariu
Rocket69 Reputație: 132 Postat August 1, 2021 Partajează Postat August 1, 2021 8 hours ago, juanstein said: Pt a pastra tonul si a fi inteles bine.... Bossane, nu ma intereseaza aprecierile, nu mai aveam eu sa ii ofer postari colegului citat De băgat la pacanele nu imi plache, imi plache mai mult un pariu sportiv, una bucata loto (inca mai aștept numerele câștigătoare de la cineva 😉) PS: Prefer aprecierile in viata reala si de la oameni care ma interesează, iar pt a fi apreciat de aceștia trebuie sa imi fac eu partea mea de,, treaba" 😉. Aici suntem doar niste nickname-uri lipsite de valoare 😉 Nu e treaba mea boos ca nu te apreceaza nimeni in viata. Baga cat vrei tu la pacanele... Link spre comentariu
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat August 1, 2021 Partajează Postat August 1, 2021 Acum 10 minute, Rocket69 a spus: Nu e treaba mea boos ca nu te apreceaza nimeni in viata. Baga cat vrei tu la pacanele... Bossane, cred ca canfunzi marfa cu ambalajul! Nu mi-au placut niciodata pacanelele! Glumim, glumim................dar crede ma, e de ajuns ca ma apreciaza cine TREBUIE 😉 Link spre comentariu
Rocket69 Reputație: 132 Postat August 1, 2021 Partajează Postat August 1, 2021 11 minutes ago, juanstein said: Bossane, cred ca canfunzi marfa cu ambalajul! Nu mi-au placut niciodata pacanelele! Glumim, glumim................dar crede ma, e de ajuns ca ma apreciaza cine TREBUIE 😉 Vezi ca intra rosie. Te apreciez eu dupe ce scoti bani de la pacanele daca dai si tu o sticla de vin rosu sau esti scarta din ala care nu face si el o cinste dupe ce se ajunge Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat August 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 2, 2021 Zicea dan puricel acum câteva luni ca s-a dat ordin sa se stinga pandemia. Dănuța budigăi zice ca boșii pregătesc valul 4. Care dintre acesti vajnici aparatori ai neamului are dreptate? 👀 2 Link spre comentariu
wurdulak Reputație: 4456 Postat August 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 2, 2021 Acum 49 minute, maa5fu1.v1 a spus: Zicea dan puricel acum câteva luni ca s-a dat ordin sa se stinga pandemia. Dănuța budigăi zice ca boșii pregătesc valul 4. Care dintre acesti vajnici aparatori ai neamului are dreptate? 👀 Eu merg pe opinia dlui Puric, un mare patriot! 🤣 1 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 Unii boși de boși vor să termine mascarada că a ieșit prost, alții vor să reîncălzească zeama. Probabil va ieși o porcărie, pe zone de influență. Întrebare : dacă pentru prostia asta de viroză ne căcăm pe noi atât, când se rezolva simplu cu mult Arbidol, aspirină și ceva corticosteroizi pentru 99% din ăia cu forma gravă, ce mai facem la o boleșniță cu adevărat periculoasă Nipah virus mutănțit, EBOLA etc.?! "Măsurile" statuluibau provocat cel mai mult rău, inclusiv protocoalele lui Arafat etc. Și a contribuit la degradarea totală a sistemului medical. 1 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3290 Postat August 2, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 2, 2021 https://twitter.com/michaelcdeibert/status/1422182715546296321 2 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 3, 2021 Partajează Postat August 3, 2021 Deja au decis să pună restricții de la 0,02 % covidați, deci au scăzut cu 0,01% pragul critic. E misiune din exterior să se reia scenariul mizerabil. Dacă acum a devenit intolerabilă situația economică, vă dați seama ce va fi peste 2 ani, dacă nu mai creează și alte șocuri !? Și de ce nu ar crea, dacă IMBECILII pun botul?! 1 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat August 3, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat August 3, 2021 Acum 5 ore, Vaxxxinax a spus: Deja au decis să pună restricții de la 0,02 % covidați, deci au scăzut cu 0,01% pragul critic. E misiune din exterior să se reia scenariul mizerabil. Dacă acum a devenit intolerabilă situația economică, vă dați seama ce va fi peste 2 ani, dacă nu mai creează și alte șocuri !? Și de ce nu ar crea, dacă IMBECILII pun botul?! Stai liniștit, le luăm pandemia în măciucă 😂😂😂.... Citește topicele despre pandemie începând cu martie 2020 și vezi și tu cum au evoluat lucrurile...deja havem iexperiență acum, până și ăia care se pișau pă ei de frică și au luat viteză acum, s-au haladit #ȘîEi 🤭😜😂🙆 1 1 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 Dacă până pe 15 septembrie cel târziu nu avem iar covidshow, înseamnă că sursele mele sunt cam căcăcioase. 1 Link spre comentariu
rambokill Reputație: 123 Postat August 5, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat August 5, 2021 vine si valul 5 si valul 6 si multe alte valuri ..cu sau fara vaccin tot acolo e 😅 1 Link spre comentariu
Vizitator Dragomir2 Reputație: 0 Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 Mă întreabă o prietenă. Dragomire, așa i că vine valul 7 ? Așa i . 🥺 Vai de mine ce necaz 🙉 De ce? Păi ce să fac , că cu masca asta nu îmi mai văd bărbații buzele. Ce să-mi cumpăr să ies în evidență? 🤔 Schiuri 😂🤣 Link spre comentariu
rambokill Reputație: 123 Postat August 5, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat August 5, 2021 1 oră în urmă, Dragomir2 a spus: Mă întreabă o prietenă. Dragomire, așa i că vine valul 7 ? Așa i . 🥺 Vai de mine ce necaz 🙉 De ce? Păi ce să fac , că cu masca asta nu îmi mai ved bărbații buzele. Ce să-mi cumpăr să ies în evidență? 🤔 Schiuri 😂🤣 🤣🤣 Link spre comentariu
wurdulak Reputație: 4456 Postat August 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 5, 2021 Acum 1 oră, Dragomir2 a spus: Mă întreabă o prietenă. Dragomire, așa i că vine valul 7 ? Așa i . 🥺 Vai de mine ce necaz 🙉 De ce? Păi ce să fac , că cu masca asta nu îmi mai ved bărbații buzele. Ce să-mi cumpăr să ies în evidență? 🤔 Schiuri 😂🤣 Sa isi cumpere o personalitate! Sau sa isi faca OnlyFans! 1 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 Sâni și fesieri. Faci fesieri mari, în 6 luni ejaculează după tine pe stradă 😁 1 1 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 Bă, lăsați prostiile, mergeți la protestul cadrelor medicale? Eu mă duc și mâine... 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum