cincistele Reputație: -3877 Postat August 5, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat August 5, 2021 Acum 2 ore, Vaxxxinax a spus: Bă, lăsați prostiile, mergeți la protestul cadrelor medicale? Eu mă duc și mâine... Unde și la ce oră ? 1 2 Link spre comentariu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat August 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 5, 2021 Doctorii antivaxxeri tre concediati 1 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 Acum 35 minute, maa5fu1.v1 a spus: Doctorii antivaxxeri tre concediati Doctorii de moravuri ușoare care nu subliniază că asta e o tehnologie și toate sunt PRODUSE. EXPERIMENTALE iar voluntarii pentru asemenea experimente trebuie plătiți bine, trebuie SPÂNZURAȚI. "Vacciniștii" pfizer sunt gunoaie infecte. 2 2 Link spre comentariu
wurdulak Reputație: 4456 Postat August 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 6, 2021 Cate ceva despre al patrulea val: 2 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat August 6, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat August 6, 2021 Acum 13 ore, Vaxxxinax a spus: Doctorii de moravuri ușoare care nu subliniază că asta e o tehnologie și toate sunt PRODUSE. EXPERIMENTALE iar voluntarii pentru asemenea experimente trebuie plătiți bine, trebuie SPÂNZURAȚI. "Vacciniștii" pfizer sunt gunoaie infecte. Ești convins 100% de ce spui ? Nu le iau apărarea ăstora de la pfizer, și nici nu sunt pentru obligativitatea vaccinării, da' tocmai pentru "experimental" ăsta... încă n-ai de unde să știi dacă vaccinul e bun sau nu. 2 1 Link spre comentariu
rambokill Reputație: 123 Postat August 6, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat August 6, 2021 Acum 2 ore, wurdulak a spus: Cate ceva despre al patrulea val: Mai are alfabetul latin multe litere...O sa vina si varianta beta si gama si exilon a virusului si multe altele 1 Link spre comentariu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat August 6, 2021 Partajează Postat August 6, 2021 22 minutes ago, cincistele said: Ești convins 100% de ce spui ? Nu le iau apărarea ăstora de la pfizer, și nici nu sunt pentru obligativitatea vaccinării, da' tocmai pentru "experimental" ăsta... încă n-ai de unde să știi dacă vaccinul e bun sau nu. Tine de cat de bine stai cu sistemul imunitar. La mine si eu si taica-meu si maica-mea am facut Pfizer. Dupa doza 1: eu - o foarte usoara febra (e drept, am si alergat pe faleza si am tras si un Ursus cu alcool), maica-mea - ceva dureri de oase, taica-meu: muschii putin amortiti. Dupa doza 2: eu: mana in care am primit vaccinul amortita cateva ore, maica-mea nimic, taica-meu - la fel, mana amortita. Eu zic ca temerile celor ce sunt anti-vaccin sunt nefondate, dar in acelasi timp si eu sunt de parere ca NU POTI si nu este corect MORAL sa-i obligi pe cei care pur si simplu nu vor sa se vaccineze, sa o faca. Iar daca intr-adevar vrei sa atragi populatia sa se vaccineze, atunci vin-o cu exemple moralizatoare si care sa prezinte beneficii, nu cu amenintari gen nu poti sa mergi la festivaluri, nu ai voie sa mergi la Mall, nu poti sa mergi in concedii si alte gugumanii de genul asta !!! 3 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 6, 2021 Partajează Postat August 6, 2021 Acum 3 ore, horny_gooner a spus: Tine de cat de bine stai cu sistemul imunitar. La mine si eu si taica-meu si maica-mea am facut Pfizer. Dupa doza 1: eu - o foarte usoara febra (e drept, am si alergat pe faleza si am tras si un Ursus cu alcool), maica-mea - ceva dureri de oase, taica-meu: muschii putin amortiti. Dupa doza 2: eu: mana in care am primit vaccinul amortita cateva ore, maica-mea nimic, taica-meu - la fel, mana amortita. Eu zic ca temerile celor ce sunt anti-vaccin sunt nefondate, dar in acelasi timp si eu sunt de parere ca NU POTI si nu este corect MORAL sa-i obligi pe cei care pur si simplu nu vor sa se vaccineze, sa o faca. Iar daca intr-adevar vrei sa atragi populatia sa se vaccineze, atunci vin-o cu exemple moralizatoare si care sa prezinte beneficii, nu cu amenintari gen nu poti sa mergi la festivaluri, nu ai voie sa mergi la Mall, nu poti sa mergi in concedii si alte gugumanii de genul asta !!! Argumentul neîncrederii personale valorează fix 0 dpdv științific. Și eu zic că temerile de covid sunt nefondate... Alții au alte păreri. De ce să atragi populația să facă ceva? Că îi vrei binele?! Ca stat, dacă îi vrei binele, nu o mai jecmăni, reglementa și... atrage colo sau dincolo. 4 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat August 6, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat August 6, 2021 Acum 19 ore, cincistele a spus: Unde și la ce oră ? Sugi pula muistule! 1 5 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat August 6, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat August 6, 2021 Acum 2 ore, payment a spus: Sugi pula muistule! Mucles ciochistule ! Ia ceva-n gură ! De cal mare ! 😂😂😂 1 Link spre comentariu
Pula_belita Reputație: -15 Postat August 6, 2021 Partajează Postat August 6, 2021 Iar înjură săracul anului? 1 1 Link spre comentariu
Pula_belita Reputație: -15 Postat August 7, 2021 Partajează Postat August 7, 2021 Săracul anului e nervos 😂 1 1 Link spre comentariu
Pula_belita Reputație: -15 Postat August 7, 2021 Partajează Postat August 7, 2021 Keep going, săracule! 💩 1 1 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 7, 2021 Partajează Postat August 7, 2021 Știați de astea, da? https://incredibilia.ro/talidomida-industria-farma/ Seamănă mult cu terapia genica pfizer, moderna... etc. nu vi se pare? După asemenea experimente la scara istoriei, te întrebi de unde atâta entuziasm si încredere în n tot ce e nou și întreprins de specialiștii statului. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tuskegee_Syphilis_Study Pe prospect scrie că e experimental, nu este cu ghilimele. Nici nu avea cum să fie altfel, când e scos literalmente peste noapte. Reiterez: covidul și long covid mai ales, încep să fie percepute mau mult ca afecțiuni vasculare, ale sistemului circulator și nervos. Nu știu să își explice prea clar prin ce mecanisme. Așa-zisele vaccinuri, toate, au ca principale efecte secundare tromboze, pericardite, miocardite șamd. Ce avem noi aici!? Și dacă le faci odată, aici mă refer și la boleșnița îngrozitoare, poate suportă organismul... Dar îți permiți un atac repetat, mai ales când nu știm pe ce cale acționează, cum va evolua, cum vor interacționa cu alți factori de mediu etc.? Cred că principala prioritate ar fi să nu facem mai mult rău, mai ales când nu știm dacă facem vreun bine. 1 1 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 7, 2021 Partajează Postat August 7, 2021 Să ne mai amintim niște chestii minunate pe care le-au făcut statele pentru... binele cetățenilor: de la experimentele nucleare ale lui Jukov în URSS la prohibiția la alcool în USA, să aajungem mai târziu și la "war on drugs" etc.: https://www.history.com/.amp/news/10-things-you-should-know-about-prohibition https://amp.usatoday.com/amp/3283701001 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 7, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 7, 2021 Ce e val, ca valul trece! 2 7 1 Link spre comentariu
Vizitator Winamp Reputație: 0 Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 On 8/7/2021 at 6:30 PM, picon said: Ce e val, ca valul trece! Link spre comentariu
wurdulak Reputație: 4456 Postat August 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2021 Acum 1 oră, bitesite a spus: In Franta si Italia, vaccinarea e deja obligatorie....neoficial. In sensul ca trebuie sa faci teste periodice, evident, pe BANII TAI, si sa ai certificatul verde (precum carticica rosie de pe vremea lui Mao) ca sa ai acces la club, restaurant, sali, saloane, cinematografe, mall-uri, piscine, statiuni etc. sau daca vrei sa calatoresti cu trenul sau avionul. Daca esti profesor sau medic, si nu te prezinti cu certificat de vaccinare sau test facut pe banii tai, esti dat afara. E o chestiune de timp pana vor face certificatul obligatoriu si la noi in tara si vor baga restrictii pentru nevaccinati. O sa protesteze si o sa urle aia de la AUR si PSD care urmaresc RTV si A3. Dar se vor potoli repede cand la toamna vor fi decese de ordinul miilor sau zecilor de mii , mai ales printre cei nevaccinati. Nu m-ar surprinde sa faca certificatul de vaccinare/testul negativ obligatoriu pe banii tai si pentru a intra la supermarket. Ca plm, exista Glovo, Tazz, Food Panda, Take-Away, adica nu o sa flamanzesti, dar o sa cheltui mai mult. Asa ca o sa ai de ales: 1. nu te vaccinezi si o sa stai sa comanzi de la Glovo o pizza care te va costa 52 lei, pe care o gasesti la Mega Image cu 22 lei, dar transportul si livrarea de catre curier te costa 30 lei. 2. Nu-ti convine sa dai mereu 30 lei in plus pentru transport, atunci te vaccinezi si te poti duce la Mega Image. O sa-l facem cu totii pana vara viitoare, o sa fim constransi. Depinde de noi sa ne opunem! Fiecare poate face ceva in acest sens! 1 Link spre comentariu
costicosti Reputație: 33 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Already val de canicula e deja anuntat Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat August 10, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat August 10, 2021 Acum 3 ore, bitesite a spus: In Franta si Italia, vaccinarea e deja obligatorie....neoficial. In sensul ca trebuie sa faci teste periodice, evident, pe BANII TAI, si sa ai certificatul verde (precum carticica rosie de pe vremea lui Mao) ca sa ai acces la club, restaurant, sali, saloane, cinematografe, mall-uri, piscine, statiuni etc. sau daca vrei sa calatoresti cu trenul sau avionul. Daca esti profesor sau medic, si nu te prezinti cu certificat de vaccinare sau test facut pe banii tai, esti dat afara. E o chestiune de timp pana vor face certificatul obligatoriu si la noi in tara si vor baga restrictii pentru nevaccinati. O sa protesteze si o sa urle aia de la AUR si PSD care urmaresc RTV si A3. Dar se vor potoli repede cand la toamna vor fi decese de ordinul miilor sau zecilor de mii , mai ales printre cei nevaccinati. Nu m-ar surprinde sa faca certificatul de vaccinare/testul negativ obligatoriu pe banii tai si pentru a intra la supermarket. Ca plm, exista Glovo, Tazz, Food Panda, Take-Away, adica nu o sa flamanzesti, dar o sa cheltui mai mult. Asa ca o sa ai de ales: 1. nu te vaccinezi si o sa stai sa comanzi de la Glovo o pizza care te va costa 52 lei, pe care o gasesti la Mega Image cu 22 lei, dar transportul si livrarea de catre curier te costa 30 lei. 2. Nu-ti convine sa dai mereu 30 lei in plus pentru transport, atunci te vaccinezi si te poti duce la Mega Image. O sa-l facem cu totii pana vara viitoare, o sa fim constransi. https://m.mediafax.ro/editorialistii/comentariu-adrian-onciu-principiul-lui-stuart-mill-calcat-in-picioare-de-lideri-ca-presedintele-macron-20222329 https://alephnews.ro/guvern/pasaportul-sanitar-devine-obligatoriu-in-franta/ 🤷 macronul își vede de treaba lui... 2 1 1 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Nu pot fi "constrâns" decât prin imobilizare. Am si opțiunea sinuciderii, chiar și prin înfometare dacă e cazul. Te poți opune ca profesor sau medic, comitând o infracțiune (dda, exact una fin aia) și obligând statul să te cazeze pe banii lui. Și să te păzească. Apelurile la conformism și lașitate funcționează vu suboamenii. Pentru care nu e nevoie de asemenea apeluri. Deci departamentul de propagandă e oricum pagubă la bugetul instituțiilor represive. Mai bine mai înființează niște "unități speciale" de femei, transgender, transex., să aibă șefii haremuri de ce vrea puțulica lor. Propagandistele de net sunt sedentare, nu au corpuri mișto și nici nu le vine a fute, sportivele sunt miez de material de futai. 1 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Decesele nu au nici o importanță. Mori oricum, de covid nu se știe, de sărăcie în mod cert. Decese vor fi la iarnă și în primăvară din cauză că va sta lumea în frig și mizerie, că nu vor avea bani de căldură. Dacă nu ne lasă în magazine, le putem lua cu asalt. Nunau suficienți oameni să blocheze țara. Nici magazinele nu vor și nu pot suporta pagubele. Plus că toți purtăm mască, nu!? 🤣 1 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Acum 4 minute, bitesite a spus: 1. Vei fi constrans cand iti vei vedea copilul/nevasta/fratele/parintele sau orice persoana draga intubata la ATI. Sau in sicriu. Si te vei vaccina atunci. 2. Sinucidere? E posibil sa nu te astepte nimic dupa moarte, caz in care ai noroc, dar daca exista viata dupa moarte, in mod sigur exista si niste zei care te vor pedepsi ca ti-ai curmat viata inainte sa decida ei. Si te poate astepta iadul etern sau te reincarnezi intr-un alt om care o sa duca o viata si mai de RAHAT decat cea actuala pe care o duci, gen sa te nasti orfan in Africa sa suferi de foame si de sete , sau sa te nasti handicapat. E ca atunci cand iesi din competitie sportiva sau dintr-un joc video, si esti penalizat sau descalificat. 3. Puscarie? Ce gluma buna! Daca te duci la puscarie, iti pierzi statutul de cetatean liber, automat iti pierzi drepturile si libertatile. Te vor vaccina FORTAT pentru ca acolo medicii si gardienii dedic ce-i mai bine pentru viata ta. Pot sa faca experimente pe tine, nemaifiind om liber. Daca nu faci, mananci bataie de la gardian. Pe langa faptul ca o sa te futa colegii de celula , iar statul te tine pe mancare proasta, conditii de dormit in igrasie si program strict. Optiunea cea mai buna este sa asculti ce-ti zic autoritatile si sa te vaccinezi. Ca o sa mori de efecte adverse in 3-5-10 ani, macar o sa mai traiesti niste ani in care te poti distra ca omu' in restaurante, vacante, cluburi, baruri, statiuni etc. Vezi ca si curvele pot sa accepte doar clienti cu certificate de vaccinare. Nevaccinandu-te, nu doar ca risti sa mori de COVID, dar o sa-ti petreci ultimii ani in MIZERIE , SUFERINTA SI SARACIE, pentru ca nu o sa te mai angajeze nimeni, nu o sa te mai distrezi, o sa fii izolat de toti oamenii vaccinati, o sa fii tratat ca un paria. Trebuie sa intelegi ca din ianuarie 2020 a inceput Apocalipsa si e dat sa murim cu totii, mai devreme sau mai tarziu, pana in 2040, atunci cand Noua Ordine Mondiala va fi deplina, civilizatia salvata de la prabusire si populatia va ri redusa cu cateva miliarde . Virusul a fost eliberat din laborator si apoi s-a impus acest ser tocmai pentru a mai depopula planeta si chiar steriliza vaccinatii. Oamenii de rand sunt intre CIOCAN (coronavirus) si NICOVALA (vaccin cu efecte adverse). Niciunul din noi nu o sa mai apuce batranetea si nici nu o sa mai apuce sa se reproduca. Daca nu era acest coronavirus, eram oricum distrusi de dezastrele climatice care s-au inmultit tot din cauza bizonilor consumeristi de rand si care au poluat planeta. Discursul Gretei Thundberg a fost semnalul declansarii depopularii controlate pentru a evita colapsul civilizatiei profetita in 2040 de computerul de la MIT in 1973. De asta civilizatia trebuie salvata prin depopulare, si numai elitele sa ramana in viata, plus 500 milioane-1 miliard de oameni care sa reprezinte masa amorfa spre a sluji noua ordine mondiala. Povestea cu ATI e fumata. Vezi că au schimbat placa, acum e cu long covid și boli sist. circulator. De covid nu se moare, cazurile grave sunt mai puțin sau tot atât de probabile ca un accident auto. Ești forțat să renunti la utilizarea auto dacă ai o victimă a unui accident in familie? Nu există nimic după moarte, restul să povestești copiiilor de la centrele de handicapați. Nu te poți distra că nu ai bani. Eu nu am achesat la aceste "distracții" nici până acum, că am altele personale mai bune. Opțiunea cea mai bună este să te opui autorităților sub orice formă, indiferent de consecințe. După ce vor crăpa viermii conformiști, o să fim EROI cei care ne-am opus și am scăpat, iar dacă am murit că ne-am opus tot eroi vom fi. Nevaccinatii vor moșteni Pământul și toate curvele de pe el. 😎 Vaccinați = CĂCAȚI. 1 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 La bulău o să mă fut gratis 🥳 , program strict oricum îmi place. Bătaie... hm, nimic interesant, acum plătesc pentru asta. Decât să facă experimente pe mine și să mă cred liber, mai bine la bulău: trebuie să cheltuie cu noi, totuși. Și să știi că mâncarea e bună. Încercați să vindeți o marfă de care nu beneficiază nimeni. Prostind poporul, v-ați prostit voi înșivă. Nu mai sunteți capabili nici să momiți niște hămesiți să halească harneala voastră 🤣 1 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Deci nu o să mă vaccinez. "Măcar murim cu zaua în spinare." 🦍 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum