Sari la conținut

Va veni și al patrulea val ?

Postări Recomandate

Au scos-o iar pe gunoiul de Mahler la dezinformare: 

https://www.digi24.ro/amphtml/stiri/actualitate/sanatate/dr-beatrice-mahler-evolutia-pandemiei-de-gripa-spaniola-de-acum-100-de-ani-nu-mai-este-un-model-de-natura-sa-ne-linisteasca-1626921 mănâncă căcat cu gura plină, dar se vede cum încearcă să inducă ideea că așa trebuie sa o ținem de acum înainte. Nu, așa vor cei care AU PUTEREA să o țină, după cum nu "pandemia" a indus sărăcie ci strict STATUL INDUCE SĂRĂCIE, SUB PRETEXTUL VIROZEI. DAR FĂRĂ NICI O LEGĂTURĂ CU EA. 

NU VĂ MAI LĂSAȚI PROSTIȚI. 

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Acum 7 ore, Vaxxxinax a spus:

Au scos-o iar pe gunoiul de Mahler la dezinformare: 

https://www.digi24.ro/amphtml/stiri/actualitate/sanatate/dr-beatrice-mahler-evolutia-pandemiei-de-gripa-spaniola-de-acum-100-de-ani-nu-mai-este-un-model-de-natura-sa-ne-linisteasca-1626921 mănâncă căcat cu gura plină, dar se vede cum încearcă să inducă ideea că așa trebuie sa o ținem de acum înainte. Nu, așa vor cei care AU PUTEREA să o țină, după cum nu "pandemia" a indus sărăcie ci strict STATUL INDUCE SĂRĂCIE, SUB PRETEXTUL VIROZEI. DAR FĂRĂ NICI O LEGĂTURĂ CU EA. 

NU VĂ MAI LĂSAȚI PROSTIȚI. 

Depresivule, ești bine, mă? 😂

• Like 1
  • Minus 7
Link spre comentariu

Daaa, ma !!!

Am citit in ziarul "Vocea Strehaiei" o stire cum ca Imparatul Palpatine isi scoate la vanzare palatul imperial de pe Planeta Coruscant, ca sa ajute locuitorii planetei Terra care vor sa scape de pandemia, incendiile si incalzirea globala de pe Terra, ca cica toate astea ar fi fost provocate de catre Rebelii Intergalactici care vor sa cucereasca Terra si sa o numeasca pe Leya Organa Imparateasa !

😂🤣🤣

• Like 1
  • Haha 3
Link spre comentariu
1 minute ago, cincistele said:

Ușor-ușor se bagă bagă cărbuni pt al patrulea val, cre'că imediat după congresul maimuțoilor ălora de se autointitulează urmașii Brătienilor, "valu' va prinde viteză" 🙆🏻‍♂️

Este deja in desfasurare, de la 1 sept. se pregatesc cateva restrictii (nu la fel de mari ca cele de anul trecut, dar oricum se mai inaspresc putin treburile pe ici-colo, o sa vedem exact de la 1 ce si cum).

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Everest
Acum 18 minute, Vaxxxinax a spus:

Și nu îi căcăm în freză puțin? 

Macar o mișcare underground de protest, graffiti, chestii...?

Dragnia : " cu cine și pentru cine ?"... dîn păcate țara, sau mai bine zis ăștia care merg la vot, sunt majoritatea simpatizanți haștagiști,  neomarxiști, progresiști și degrabă executanți de ordine care vin pe canalele lor de propagandă... rețele sociale, media și influenceri 🤷... să mor, dacă mâine propaganda le zice să poarte 2 măști una peste alta, se conformează imediat și vor umple toate topicele cu harneală de #responsabilitate 🤮😂😂😂

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Nordului
12 minutes ago, cincistele said:

Dragnia : " cu cine și pentru cine ?"... dîn păcate țara, sau mai bine zis ăștia care merg la vot, sunt majoritatea simpatizanți haștagiști,  neomarxiști, progresiști și degrabă executanți de ordine care vin pe canalele lor de propagandă... rețele sociale, media și influenceri 🤷... să mor, dacă mâine propaganda le zice să poarte 2 măști una peste alta, se conformează imediat și vor umple toate topicele cu harneală de #responsabilitate 🤮😂😂😂

Poti defini ce inseamna hashtagist si neomarxist? 

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 3 minute, Maa5fu1.v2 a spus:

Poti defini ce inseamna hashtagist si neomarxist? 

Dacă-mi sugi pula, îți spun !

Unu ca tine 🤭

😂😂😂 

Acum 34 minute, Vaxxxinax a spus:

Și nu îi căcăm în freză puțin? 

Macar o mișcare underground de protest, graffiti, chestii...?

Seamănă dintr-un anumit punct de vedere cu situația dîn Afganistan...talibanii au sprijin popular 🤦🙆🏻‍♂️

• Minus 2
Link spre comentariu
3 minutes ago, cincistele said:

Dacă-mi sugi pula, îți spun !

Unu ca tine 🤭

😂😂😂 

Seamănă dintr-un anumit punct de vedere cu situația dîn Afganistan...talibanii au sprijin popular 🤦🙆🏻‍♂️

Ca de obicei nu esti in stare sa explici nimic. 

Capu tau e gol si spui ce iti scuipa antena3 in el 

• Haha 2
Link spre comentariu
Chiar acum, Maa5fu1.v2 a spus:

Ca de obicei nu esti in stare sa explici nimic. 

Capu tau e gol si spui ce iti scuipa antena3 in el 

Bă, parcă ești castrat, chiar ești un prostălău de haștag 🤣🤣🤣

Am dat eu vreodată report cuiva ? Nici măcar minusuri nu dau 🤣🤣🤣 

• Minus 2
Link spre comentariu

2 minutes ago, cincistele said:

Bă, parcă ești castrat, chiar ești un prostălău de haștag 🤣🤣🤣

Am dat eu vreodată report cuiva ? Nici măcar minusuri nu dau 🤣🤣🤣 

Despre ce report vorbești, bugetar nespălat ce esti? 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...