Sari la conținut

Propuneri

Postări Recomandate

Postat

doresc sa intervin eu cu o simpla precizare statistica in speranta in care limpezeste definitiv lucrurile:

g2br13l
Inregistrat la: 17 nov 2011
Statistica
  • Grup:Platinum Member
  • Postari:4302
  • Vizuali10723

johnholmes
Inregistrat la: 26 sep 2012
Statistica
  • Grup:Platinum Member
  • Postari:668
  • Vizuali2450

gabi mereu a dat dovada de impartialitate, tact si diplomatie. eu cred ca sunt mai degraba un scandalagiu fara scrupule in ochii vostri. nu cred ca gresesc absolut deloc cand spun ca il doresc pe gabi sa preia si sa formeze ucenicii nostri.

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Cred ca pe aceasta sectiune ar trebui sa voteze doar membri din Constanta ca sa nu existe favoritisme

Tocmai.. fix unul din afara Constantei poate sa fie mai obicetiv decat unul cu care eventual va si cunoasteti...

Imi permit sa votez, ca nu sunt in pericol sa fiu favorizata in vreun fel de oricine de aici :P Gabriel.. pt calmul de care a dat dovada in orice postare a lui, nu in ultimul rand si pentru activitatea lui  cat a fost moderator, l-am considerat un mod echilibrat , echidistant, care nu se lasa influentat de incercarile de a-l lingusi

• Like 2
  • Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

Tocmai.. fix unul din afara Constantei poate sa fie mai obicetiv decat unul cu care eventual va si cunasteti...

Cum sunt probleme in sectiunea din Constanta mi se pare normal ca cei de aici sa voteze ..parerea mea.

• Oras:Pisti Tat
Postat

Propunerea mea pentru acest loc este chiar VasileCe. Nu s-a schimbat el atat de mult pe cat vrea el sa lase sa se inteleaga. :)

Foarte posibil sa ai dreptate :)

uneori faptele care se transpun de-a lungul timpului imi dau dreptate! atat vasile, cat si predecesorul sau ca utilizator, vreau si cred ca ii pot considera prieteni. cand talibanu si-a luat ramas bun de la noi am incercat sa ii dau tematica de gandire si sa suspende doar contul lui. aveam convingerea ca va reveni printre noi. bazez acesta convingere pe cateva aspecte: 

- nu alearga nicaieri cainii cu covrigi in coada; niciun sistem creat de om nu poate fi perfect!!!

- acolo unde ai pus munca, suflet si implicare nu te poti dezice; ar insemna sa te dezici de tine!!!

ii spuneam atunci prietenului meu, pe topicul lui de adio, urmatoarele lucruri care cred ca raman la fel de pertinente: 

"  - evolutia acestui forum, sau a tuturor existente sau care se vor forma, se produce intr-o maniera cvazi naturala. este un alt echilibru intre cerere si oferta. atata vreme cat se va oferi informatie pertinenta va exista. atunci cand utilitatea se va diminua va interveni legea atritiei si mai totul va involua pana la inexistenta;

- userii suntem noi! suntem diversi, suntem ciudati, suntem individualitati si individualisti. pe noi nu ne uniformizeaza decat regulile la care aderam si pe care le acceptam, atunci cand solicitam sa ne alaturam unui efort comun, indiferent care este el;

- reactia moderatorilor se naste tot din necesitate. daca noi toti am respecta regulile nu ar exista necesitatea moderarii. fiecare si-ar asuma responsabilitatea, ar proceda in concordanta cu regulile expuse si totul ar fi just si perfect. traim insa in romania! excelam in a indoi regulile si regulamentele. astfel, necesitatea moderarii devine imperativa;

- regulamentul stii bine ca exista. problema ta nu este inexistenta lui, ci doar aplicarea lui fie indoielnica, fie ineficienta. aici cred ca impreuna putem genera suficienta atentie ca sa producem o schimbare. "

inteleg ca uneori deznadejdea ne patrunde. inteleg ca deseori ne vine sa ne bagam mai toate extremitatile si sa ne luam campii. inteleg insa ca niciodata si niciunde nu ne putem permite aceste lucruri! este un mare adevar ca aici vorbim despre curve, curvari si curvasarit. asta nu inseamna neaparat ca nu putem da dovada si de profunzime, asa cum cam dam dovada in mai toate celelalte aspecte din societatea care ne inconjoara. eu vreau sa cred ca putem vorbi de-ale curvasaritului foarte serios, acolo unde se cere, si sa facem si glumele de care avem cu totii nevoie in paralel. cred ca putem face loc chiar si ptr ventilari, revarsari, etalari si manifestari ceva mai agresive pe care uneori le simtim. insa........vreau sa cred ca putem fi de acord si pe aceeasi partitura pentru simplul fapt ca eu personal am convigerea ca am cu cine!!!

omul care astazi isi spune vasile.c este acelasi pe care cu totii il cunoastem prea bine. nu s-a schimbat ptr ca oamenii nu prea se schimba! eu i-am urat de mult "bun revenit" printre noi. stiu ca ii place maxim caterinca, dar la fel stiu ca este capabil si de lucruri mai mult decat serioase atunci cand doreste! va marturisesc ca propunerea mea ptr gabi se extinde si asupra lui "vitali". motivul este acelasi: au lipsit o perioada dintre noi dar au revenit! imi doresc ca ei sa nu mai plece niciodata!!!

Ai tot respectul meu, e una din putinele afirmatii care ma fac sa regret ca m-am retras de la a fi corect si integru si am revenit ca bascalios si mistocar. 

Multumesc pentru sustinere dar nu stiu daca in conditiile actuale (regulament si etc) mai pot reveni la ce am fost.

Ionica fara frica (de paraziti), ii uram de revenire stimabilului domn Gabi, nicidecum lui Vasilica! :D El, omul din spatele userului vasile c., e un om cu suflet bun, un prieten care de care m-am "indragostit" la prima vedere si el stie asta ba chiar poate confirma si reciproca. :P

Ionica, noi am fost cat pe ce sa dam nas in nas dar, din pacate, n-a mai fost sa fie... poate data viitoare cand o sa ajung pe la Constanta. Oricum, daca ai drum la Oradea, nu ezita si anunta-ma sa te scot la o cafea si sa-ti recomand frumusetile orasului meu de bastina.

Lubric, nebunule si eu te "iubesc" noroc ca sunt departe ca zicea lumea ca avem probleme la mansarda  :laugh2  :laugh2  hai, te pupa fratele :*

Nu l-am mentionat pe Obiectiv pentru ca din ce am citit am inteles ca nu ar fi interesat de postul de moderator, normal ca si el ar merita, si Talibanul cu Patrick la fel, pentru contributia adusa forumului. 

Deci ordinea ar fi asa : 

1. Gabriel

2. Johnholmes

3. Obiectiv

4. Talibanul

5. Patrick

:bow Talibanu, chiar daca poate, nu va mai reveni ;) 

Concluzia: va roaga fratele vostru, alegeti pe oricine altcineva pe acest post (in afara de mine). Si asa lumea ma considera lingau, pupincurist, incorect, peste, protector si lista poate continua. Va roaga fratele vostru sa nu ma numiti pe mine in vreo functie pentru ca nu ma voi putea certa eu cu mine insumi pentru offtopicurile facute de subsemnatul.

Deci eu va zic sincer, daca veti reusi ceva cu aceasta idee, va promite fratele ca incerc sa ma abtin macar o perioada de la comentarii aiurea, dar daca nu se reuseste nimic, revin cu forte proaspete si poluez tot  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Foarte posibil sa ai dreptate :)

Ai tot respectul meu, e una din putinele afirmatii care ma fac sa regret ca m-am retras de la a fi corect si integru si am revenit ca bascalios si mistocar. 

Multumesc pentru sustinere dar nu stiu daca in conditiile actuale (regulament si etc) mai pot reveni la ce am fost.

Lubric, nebunule si eu te "iubesc" noroc ca sunt departe ca zicea lumea ca avem probleme la mansarda  :laugh2  :laugh2  hai, te pupa fratele :*

:bow Talibanu, chiar daca poate, nu va mai reveni ;)

Concluzia: va roaga fratele vostru, alegeti pe oricine altcineva pe acest post (in afara de mine). Si asa lumea ma considera lingau, pupincurist, incorect, peste, protector si lista poate continua. Va roaga fratele vostru sa nu ma numiti pe mine in vreo functie pentru ca nu ma voi putea certa eu cu mine insumi pentru offtopicurile facute de subsemnatul.

Deci eu va zic sincer, daca veti reusi ceva cu aceasta idee, va promite fratele ca incerc sa ma abtin macar o perioada de la comentarii aiurea, dar daca nu se reuseste nimic, revin cu forte proaspete si poluez tot  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Of, of, cum tineretea te impinge sa postezi.  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Fratiorul meu mai mititel a fi bascalios si mistocar nu presupune automat ca nu esti corect si integru. Tu esti un tip care poate fi in acelasi timp in ambele categorii. Ce nu prea inteleg eu , e partea cu noua ta orientare sexuala  :laugh2  :laugh2  O fi libidinosul barbat bine, insa nici chiar asa sa faci o pasiune pentru el  :laugh2  :laugh2 .

Ca si concluzie nu poti ca sa te caci in gusturile noastre nici daca vrei. Deci propunerea mea ramane valabila in continuare.

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Gabi, esti gelos? :rax2 Si pe tine te "iubesc", stai calm! :D

De fapt, eu ii iubesc pe toti cu care "rezonez" si asta o pot confirma multi oameni de pe forumul asta. In fine... e o vorba: "Ce conteaza sexu' cand dragostea-i mare!" :laugh2

• Like 1
Postat

Si daca daca nu te iubesc platonic, cum stai? Capra? :laugh2 Daca-mi dai apa la moara, nu ma pot abtine. :rax2 Acum ca-s putin mov mai ai pretentia de la mine de a sta cuminte?

Vasilica, "Domnu' Lubric" pentru tine! :D

• Like 2
  • Oras:ceruri
  • Oras:ceruri
Postat

Pentru mai multă imparțialitate ar trebui chiar 2 moderatori . Si da , Gabriel ar fi ideal , chiar e nepartinitor .

• Oras:Univers
  • Oras:Univers
Postat

Eu nici nu stiu de ce se mai voteaza aici.

Gaby a fost si moderator pe toate sectiunile oraselor fara Bucuresti, si se descurca fenomenal.

Un mare om si ma bucur ca l-am cunoscut virtual.

Este un om exceptional si un mare drag sa stai de vorba cu el chiar daca numai virtual.

Iti da si sfaturi bune desi nu are nici o treaba cu tine si cauta sa te ajute  cat mai mult.

Dupa parerea mea, Gaby cu iscusinta lui in trecut a ridicat enorm Constanta iar aici si talibanu a avut un mare aport chiar daca numai este aici cu voi.

Daca ar fi sa dau si eu un VOT as vota cu Gaby fara sa clipesc, este o persoana deosebita care stie sa gestionezee situatiile.

Daca nu era Gaby cred ca eram banat pe contul vechi demult, stie cand sa te si opreasca sa nu faci ceva, si sa te stapanesti.

Eu m-am inteles super cu ell si orice sfat ii ceream din postura de membru si el de fost moderator ma ajuta cu cea mai mare placeree chiar daca eu eram brailean.

Bucurati-va ca a revenit si il felicit pentru idee si pentru deschiderea acestui topik.

Chiar daca administratia a dat drumul la off-topik nu ne impinge nimeni de la spate sa-l si facem.

Dar asa suntem noi natia asta romana, daca vedem ca se poatee spunem de ce sa nu profitam.

Gaby are experienta necesara sa ridice si mai mult Constanta decat este acum, si va va coordona si mai bine, se vede ca a lipsit o perioada de aici.

Stima!

Postat

Eu o propun pe Cassy, daca e voie, eu nu vad de ce n-ar fi!!! Mi se pare dibace, agera, impartiala, si are si ceva ce lipseste tare  de tot pe aici: simtul umorului!

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

ba da pe mine nu ma propune nimeni :no2 ,cu ce am gresit de sunt asa marginalizat, toti pe gaby si john ,batman,batman  :laugh2,dau mici si bere

Postat

Gata nene, eu il propun pe Londra72. Cand aud de micisi bere ma excit  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...