Sari la conținut

Ce videochatiste mai urmariti?

Postări Recomandate

Postat

Eu azi am urmarit-o pe Lara Henao, poate cea mai frumoasa columbianca pe care am vazut-o in ultimii ani, cu cea mai dragalasa fata, cu ochi frumosi,   mereu zambitoare si cu cele mai apetisante tatze.  

https://stripchat.com/LaraHenao?realDomain=go.bshrdr.com&referrer=https%3A%2F%2Fcreative.bshrdr.com%2F&stripbotVariation=Empty

Si frantuzoaica DivaSofia care e si frumoasa , si prostuta, dar e cam rupta in pizda.  

https://stripchat.com/divasofia

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

:popeCare este ideea ,de ai deschis acet topic? 

Pare a reclama mascata postarea ta!!:pimp

B)

Ps psss besi :fish12

• Like 2
Postat

Ma ui la Uana Loving muh dick, pa metropola tv, postu lui fifi pandele, la emisiunea ei nocturna, “ne trezin an pat cu uana lovin“

Ami provoaca mictiuni nocturne si mie cracii ei ceruiti, yoyoyoiii luia-as pasarica in sparanghel ampreuna cu mortii lui 2peu :))

Postat
1 hour ago, 2peu_2peu said:

:popeCare este ideea ,de ai deschis acet topic? 

Pare a reclama mascata postarea ta!!:pimp

B)

Ps psss besi :fish12

Tu esti retardat  sau te faci?

CUM PULA MEA............ EU , ROMAN AMARASTEAN,  CU SALARIU MINIM ,  SA FIU PESTE LA BUNACIUNILE ASTEA DOUA? 

BA, tu esti REAL?  :D   

Auzi la tine, reclama mascata.......la videochat!  Care este perfect LEGAL !  

Baaaaaaa, nu ne mai desteptam ca natie. =))))  

57 minutes ago, maandoi said:

Ma ui la Uana Loving muh dick, pa metropola tv, postu lui fifi pandele, la emisiunea ei nocturna, “ne trezin an pat cu uana lovin“

Ami provoaca mictiuni nocturne si mie cracii ei ceruiti, yoyoyoiii luia-as pasarica in sparanghel ampreuna cu mortii lui 2peu :))

STIE SA TAIE LEMNIE SI SA TRAGA CU PISTOLUL IN OUA SI PET-URI DE BERE....DUPA VREO 10-20 DE INCERCARI ESUATE. :D 

Cu lugarul mic cica merge la serviciu, cu ala mijlociu doarme sub perna, cu ala mare........si-l baga in pizda!  

• Minus 1

• Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 6 ore, vaccinu a spus:

Tu esti retardat  sau te faci?

CUM PULA MEA............ EU , ROMAN AMARASTEAN,  CU SALARIU MINIM ,  SA FIU PESTE LA BUNACIUNILE ASTEA DOUA? 

BA, tu esti REAL?  :D   

Auzi la tine, reclama mascata.......la videochat!  Care este perfect LEGAL !  

Baaaaaaa, nu ne mai desteptam ca natie. =))))  

STIE SA TAIE LEMNIE SI SA TRAGA CU PISTOLUL IN OUA SI PET-URI DE BERE....DUPA VREO 10-20 DE INCERCARI ESUATE. :D 

Cu lugarul mic cica merge la serviciu, cu ala mijlociu doarme sub perna, cu ala mare........si-l baga in pizda!  

Lasa-l pe ministrul culturii in pace. El nu vede mai mult de orizontul lui limitat la 30 cm in fatza. Auzi, pește la doua videochatiste, una din columbia si una din franta🤣🤣🤣

Eu i-am mai zis ca e Proust si ca se face de ras pe topice din toata țara dar deh, are ambitie! 😁

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.