Sari la conținut

Anca( Diavolița) 0758503255

Postări Recomandate

• Oras:Slatina olt
Postat
Acum 16 ore, anca19 a spus:

Disponibilă programării. Ultima zi in oraș 

Mai ești în slatina ?

• Telefon: 0758503255
  • Oras:Dubai.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 50 minute, dick1029 a spus:

Mai ești în slatina ?

Nu.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
fata are un fund frumos, il recomand

acolo ai fost pisicuta😘
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragi mei ! 😈🔞✔️ Având în vedere că m-am simțit bine în orașul vostru , m-am gândit să vă revizitez așadar ...

Începând de mâine voi fii disponibilă în orașul vostru câteva zile .

Locația : pe strada Libertății ! MTXX_MH20230111142238717.jpg.a59b61731e35647641133e44340c7782.jpg7d3d2ff732de4b1e914a41bccdd5828b.jpg.7bbfb002d2a6a06643a3051dee702749.jpg8a59be2925af4bdc98438e97bc782488.jpg.226ba6ced59ddcb8d25261ce4426d77e.jpgIMG_20230131_145404.jpg.c1e6c50791dcbab94c494c9fb0c5c23e.jpgIMG-20230520-WA0004.jpg.047f599ed6ec7755719c64edcb9cfb52.jpg

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Programari  doar WhatsApp 0758503255

‼️ Servicii ‼️

➡️ Sex oral - neprotejat in funcție de igiena cu finalizare pe corp! 

➡️Sex normal  doar protejat.

➡️69 

➡️ Sex în diferite poziții.

➡️masaj de relaxare 

➡️ duș împreună 

➡️ sărutări corporale 

➡️ Uro ( extra 50 de lei ) 

➡️ Dominare 

‼️ prețuri !! 

30 min - 150 finalizare 

1h - 300 !

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
Postat
7 hours ago, iuliann20 said:

Te așteptam cu drag, chiar am vrut sa te vizitez in Craiova,dar dacă ajungi tu la noi este mai bine.

Să faci recenzie, te rog,că în tine am încredere!

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:București
Postat
Acum 11 minute, papura voda a spus:

Să faci recenzie, te rog,că în tine am încredere!

Aprob 

• Haha 1
Postat
Acum 21 ore, anca19 a spus:

Programari  doar WhatsApp 0758503255

‼️ Servicii ‼️

➡️ Sex oral - neprotejat in funcție de igiena cu finalizare pe corp! 

➡️Sex normal  doar protejat.

➡️69 

➡️ Sex în diferite poziții.

➡️masaj de relaxare 

➡️ duș împreună 

➡️ sărutări corporale 

➡️ Uro ( extra 50 de lei ) 

➡️ Dominare 

‼️ prețuri !! 

30 min - 150 finalizare 

1h - 300 !

La uro  accepți sa se urineze pe tine sau urinezi tu ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna !! Disponibila progamarii WhatsApp 0758503255 

Locație strada Libertății Nr 9! 

Până la 23:00

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

😈🔞IMG-lix89hoc(2).jpg.4017a5bee671a7f3a7b6d9f5b0604139.jpg

• Inimioara 1
Postat

Salut. Vizitat drăguța Anca. Programare pe whatss,am ajuns la blocul cu prințesa. Îmi deschide usa și după ea ma aștepta Anca. Este o fata destul de simpatica,Subțirica,cred ca in jur de 50 kg. Mers la baie pentru o igienizare apoi intrat in camera de scandal. A mai insistat și ea cu șervețele umede la igienizare și apoi a început oralul care este bunicel. Cam agresiv,se înfige in ea,are și un Pierce in limba,care bate in Dinți zici ca are zurgălăi in gura 😂😂. După ce a reușit să-l trezească pe mititel,i-am zis sa pună prezervativul. A pus lubrifiant și sa urcat pe mine. Știe sa călărească. După un timp i-am zis sa se pună Căprița,pentru ca am văzut pozele și știe sa se pună bine in poziția aia. Și chiar se pune bine. Ma lăsat pe mine sa o bag și i-am zis dacă greșesc gaura 😂😂😂 pentru ca are și cealaltă gaura buna de împins. Și am început și eu sa o călăresc. Da si ea in marșarier tare de tot. Deci Per total,o fata cu care te simți bine. O mai aștept sa ne mai viziteze. O zi buna sa aveți!!!

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Slatina
  • Oras:Slatina
Postat
Acum 36 minute, iuliann20 a spus:

Salut. Vizitat drăguța Anca. Programare pe whatss,am ajuns la blocul cu prințesa. Îmi deschide usa și după ea ma aștepta Anca. Este o fata destul de simpatica,Subțirica,cred ca in jur de 50 kg. Mers la baie pentru o igienizare apoi intrat in camera de scandal. A mai insistat și ea cu șervețele umede la igienizare și apoi a început oralul care este bunicel. Cam agresiv,se înfige in ea,are și un Pierce in limba,care bate in Dinți zici ca are zurgălăi in gura 😂😂. După ce a reușit să-l trezească pe mititel,i-am zis sa pună prezervativul. A pus lubrifiant și sa urcat pe mine. Știe sa călărească. După un timp i-am zis sa se pună Căprița,pentru ca am văzut pozele și știe sa se pună bine in poziția aia. Și chiar se pune bine. Ma lăsat pe mine sa o bag și i-am zis dacă greșesc gaura 😂😂😂 pentru ca are și cealaltă gaura buna de împins. Și am început și eu sa o călăresc. Da si ea in marșarier tare de tot. Deci Per total,o fata cu care te simți bine. O mai aștept sa ne mai viziteze. O zi buna sa aveți!!!

Multumim pentru recenzie🍺

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 38 minute, iuliann20 a spus:

😂😂😂 Îmi cer scuze pentru piercing-ul meu agresiv ! 😈🔞 Mă bucur că te ai simțit bine în compania mea , și te mai aștept cu mare drag !! 😈🔞 Te pup! ❤️❤️❤️

• Inimioara 1
  • Membru Premium
Postat
5 hours ago, iuliann20 said:

Dacă tu zici că merită o să notez.

Și având în vedere că mie îmi place oralul mai soft o să o rog să reducă viteza! ☺️☺️☺️

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, papura voda a spus:

Dacă tu zici că merită o să notez.

Și având în vedere că mie îmi place oralul mai soft o să o rog să reducă viteza! ☺️☺️☺️

Ma bag și eu sa o vizitez, chiar aveam de gând sa ma duc la Craiova pentru ea

• Like 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața 🔞🔞 

Progamarii WhatsApp 0758503255 

Până la 00:00

Postat
Acum 5 minute, anca19 a spus:

Bună dimineața 🔞🔞 

Progamarii WhatsApp 0758503255 

Până la 00:00

Te întrebasem și eu ceva mai sus 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 15 minute, dick1029 a spus:

Te întrebasem și eu ceva mai sus 

Uro se accepta doar din partea mea ! 😈

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

IMG-20230607-WA0000.jpg.df39e3e3b32aa3881e2bdb90bdd3a82d.jpg

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ultima zi in oraș !! 🔞 Progamari WhatsApp sau apel 0758503255

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna tuturor , îmi cer mii de scuze programul meu mai era până la 00:00 . 

Din motive personale am fost nevoita sa plec de urgență .  

In același timp vreau sa va spun că mă bucur că pe unii v-am putut revederea iar pe alți sa va cunosc sunteți niște persoane minunate și abia aștept să ne revedem data viitoare! ❤️❤️ 

Activitatea mea in orașul vostru momentan s-a încheiat! 

#INDISPONIBILAAAAAAAA ! 

• Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

Am vizitat-o și eu pe Anca, 

Stabilesc cu ea pe wattap întâlnirea, îmi zice locația și ma pun in mișcare.. 

Ajung pe libertăți bl 9 unde Anca ma aștepta doar în chiloței, ma invita înăuntru ne așezăm pe canapea, facem cunoștință schimbam câteva cuvinte dam jos textilele mai multe la mine decât la ea și începe cu un oral umed, cu deep, cu presiune și bineînțeles cu sunet de clopotei😂😂😂😂

Monteza caciulita se urca peste mine o baga și începe ușor sa ma fută, păsărica ei strâmtă se chinuie sa primească toată lungime și ușor, ușor se conformează și o primește ,o vad ca obosește fiind seara nu eream primul client și propun sa schimbam în poziția doggy, incep sa o penetrez ușor pana ne sincronizam amndoi pe ritm 

O simt ca e pregătită să o primească pe toată, geme și schimbam ritmul într-unul mai alert, pomez ca nebunul ea îmi da contre, geme din ce în ce mai tare contrele ei nu se opresc și ma face sa finalizez împotriva voinței mele, eu as fi continuat înainte dar nu am rezistat😂😂😂

Ce sa zic e simpatica rău Anca, e nebună , jucăușă, copilăroasă, tot tacâmul de ceea ce ai nevoie de la o femeie pentru a avea o întâlnire de succes, și apropo are un fund bestial

Oral neprotejat (cu sunet) 😂😂😂 9

Normal protejat 8

GFE 10

Atitudine, toate calitățile - pro client 

De revenit cu siguranță DA

150 lei finalizarea, bine investiți 

Te sărut Anca și te așteptăm din nou pe la noi 🥰😘😘

• Like 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...