Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2023 Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Cei 4 erau 3 Luca și Matei😅. Cele 2-3 zile au devenit una jumătate... Link spre comentariu
alice23 Reputație: 1607 Postat Octombrie 18, 2023 Telefon: 0758148296 Oras:Satu Mare Telefon: 0758148296 Oras:Satu Mare Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Acum 2 minute, unsuflet a spus: Cei 4 erau 3 Luca și Matei😅. Cele 2-3 zile au devenit una jumătate... Posibil să se prelungească la 3, ce să zic.... mai vedem, până mâine e mult 🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2023 Partajează Postat Octombrie 18, 2023 On 10/15/2023 at 10:37 AM, alice23 said: Bună dimineața! ❤️ 😘 Speram sa dau si eu la bucile astea faine... Asa repede pleci.... Link spre comentariu
alice23 Reputație: 1607 Postat Octombrie 18, 2023 Telefon: 0758148296 Oras:Satu Mare Telefon: 0758148296 Oras:Satu Mare Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Acum 8 minute, hateru_ a spus: Speram sa dau si eu la bucile astea faine... Asa repede pleci.... Te aștept 🤗😘 Link spre comentariu
KingSartoris Reputație: 72 Postat Octombrie 18, 2023 Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Pare că si de data asta Alice e cu oferta limitata. 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1663 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Acum 2 ore, KingSartoris a spus: Pare că si de data asta Alice e cu oferta limitata. Doar cunilingus, anilingus nu acceptă dar compensează din plin, cu brio la atitudine, igienă și restul serviciilor. 1 Link spre comentariu
futaciosul_69 Reputație: 1840 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Cum să apuci să te bucuri de ea în doar o zi jumate😩; nici timp să-mi fac program nu am🥺 Poate data viitoare scumpa Alice😘 1 1 Link spre comentariu
KingSartoris Reputație: 72 Postat Octombrie 18, 2023 Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Acum 3 ore, Rafaelooo a spus: Doar cunilingus, anilingus nu acceptă dar compensează din plin, cu brio la atitudine, igienă și restul serviciilor. Ma refeream ca timp ca sta numai o zi. Ca produsele alea gustoase care apar de vanzare doar de sarbatori. 1 1 Link spre comentariu
Nanalulu Reputație: 91 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Azi am avut plăcerea să o cunosc pe Alice o fată într-adevăr de TOP țin să confirm cele spuse de antevorbitori mei pentru mine chear dacă a fost prima întâlnire ma-m simptit foarte bine cu ea parcă ne cunoastem de o viață GFE foarte ridicat ON super cât despre sex abea am reușit să schimb 2,3 poziti pentru că îmi venea sa termin se misca bine și am simțito foarte bine e chear strâmtă și este acolo am avut impresia că îi plăcea și ei sau dacă a jucat un rol a făcut-o foarte bine la final ma-m bucurat de finalizare orală unde a stors și ultima picătură să nu mai zic de FK care este demențial sărută foarte bine eu recomand cu încredere pe acesta cale țin să îi mulțumesc și abia aștept să ne mai întâlnim pupicii 😘 3 2 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2558 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Acum 13 ore, alice23 a spus: Bună dimineața! ❤️ Disponibilă doar azi! Ce stufăriș mare Brunet de culoare 🤷 In locul lui aș sta Și aș întreba 🤪 Dacă pot întâlni Să simt pivnița🤣 Dacă îi umezită Și bine încălzită Aș bagă în ea 🙊 Toată palinca mea 🤣 2 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1663 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Acum 13 ore, alice23 a spus: Posibil să se prelungească la 3, ce să zic.... mai vedem, până mâine e mult 🤣 Te-ai hotărât, prelungești vizita la noi? Eu aș vrea, îți sugerez, s-o prelungești la.....7, dar decizia e a ta. ♥️🤗🥰😘😘😘 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Nu stiu ce sa zic, dar am noroc in "dragoste" Am reusit sa o prind pe Alice in scurta ei vizita la noi. A fost o dulce revedere, nu ne-am vazut de cativa ani. Programare pe wapp, totul ok. Confirmarea corespunzatoare, ca asa e frumos. Locatia:10, AK, apartament ok pentru actiune. La baie tot ce trebuie, inclusiv apa de gura. In dormitor un dulap cu oglinda ce iti permite sa vezi actiunea si din alt unghi. No bun. Ajung la locatie, in spatele usii aceasi Alice, o fata frumoasa, cu zambetul pe buze si un glas ardelenesc foarte dulce. Nebuna ca de obicei, am ras, povestit. Alice e o companie placuta, mi-a dat o stare de bine. Mie imi plac fetele "nebune", de gasca, cu care pot sa vorbesc si sa glumesc. Fete cu care poti sa comunici si care iti dau o stare de bine. Asa e Alice, asa ca nu aveam cum sa nu ma simt bine in compania ei. Fata naturala, deschisa, mi-a placut mult de Alice varianta 2023. Dupa dusul corespunzator, m-am prezentat in dormitor, unde Alice ma astepta goala intinsa pe pat. Tot "buna" a ramas. Am inceput cu saruturi, care s-au transformat in FK din ala adevarat, cu un dans al limbilor ametitor. Wow, pur si simplu wow, modul cum saruta fata asta. FK intretinut, limbi cat cuprinde pe toata durata actiunii. Absolut fantastic! ON: 10++++++++++. Alice e campioana la oral! M-a supt de mi-a fisurat 2 coaste :)))) La un moment dat, mi-a luat mana si si-a pus-o pe cap, astfel incat sa dictez eu ritmul. Mai apoi m-a invitat sa o prind de coada si sa o trag, sa o tin.....pfuuuuii, nebunie curata. In acelasi timp, in oglinda i se vedea fundul ala carnos. Cuvintele nu pot exprima modul in care fata asta face oralul! Top!!!!! M-a omorat! Deep, umed, tehnica, PERFECT! NP: 10. Dupa oralul ala ce a scos sufletul din mine, ne-am apucat de NP. M-a intrebat cum vreau, i-am cerut sa vina deasupra. Nu a fost prea incantata, dar s-a conformat. Nu prea gasesti fete ce "adora" LOT, Alice e una dintre ele. Am zis sa o ajut, asa ca am inceput sa ma misc. A inceput cu gemete extrem de reale, a inceput sa ma sarute, FK, sa ma stranga, sa ma traga in ea!!! Wow, senzatia a fost extrem de placuta! Am schimbat in misionar...aici la fel....saruturi, FK intretinut, dans al limbilor, gemete, strans, tras.....pur si simplu wow! Cu Alice chiar ai impresia ca faci treaba buna, stie sa te excite, stie sa te faca sa te simti bine! La caprita....ce sa mai zic.....mamaaaaa, are un cur....in plus, s-a lipit cu pieptul de pat, in cel mai frumos stil doggy. Funduletul ridicat, spatele arcuit.....vai de capul meu. Mai aveam cateva pozitii in cap dar am capitulat la doggy. Nu am avut cum sa rezist. Mi-ar fi placut o finalizare orala marca Alice, dar nu am putut rezista pana acolo! Absolut fantastica! Dupa dusul de final, am mai stat la un pahar de vorba si catre casa. Mi-a placut foarte mult ca inainte sa ies pe usa m-a imbratisat si sarutat de mai multe ori, la fel ca o iubita. O experienta extraordinara, Alice chiar e TOP! Abia astept sa revina la noi, e o fata ce nu o poti rata! Din pacate, sta putin la noi, asa ca...o cam ratam Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1663 Postat Octombrie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Acum 1 oră, hateru_ a spus: Nu stiu ce sa zic, dar am noroc in "dragoste" Am reusit sa o prind pe Alice in scurta ei vizita la noi. A fost o dulce revedere, nu ne-am vazut de cativa ani. Programare pe wapp, totul ok. Confirmarea corespunzatoare, ca asa e frumos. Locatia:10, AK, apartament ok pentru actiune. La baie tot ce trebuie, inclusiv apa de gura. In dormitor un dulap cu oglinda ce iti permite sa vezi actiunea si din alt unghi. No bun. Ajung la locatie, in spatele usii aceasi Alice, o fata frumoasa, cu zambetul pe buze si un glas ardelenesc foarte dulce. Nebuna ca de obicei, am ras, povestit. Alice e o companie placuta, mi-a dat o stare de bine. Mie imi plac fetele "nebune", de gasca, cu care pot sa vorbesc si sa glumesc. Fete cu care poti sa comunici si care iti dau o stare de bine. Asa e Alice, asa ca nu aveam cum sa nu ma simt bine in compania ei. Fata naturala, deschisa, mi-a placut mult de Alice varianta 2023. Dupa dusul corespunzator, m-am prezentat in dormitor, unde Alice ma astepta goala intinsa pe pat. Tot "buna" a ramas. Am inceput cu saruturi, care s-au transformat in FK din ala adevarat, cu un dans al limbilor ametitor. Wow, pur si simplu wow, modul cum saruta fata asta. FK intretinut, limbi cat cuprinde pe toata durata actiunii. Absolut fantastic! ON: 10++++++++++. Alice e campioana la oral! M-a supt de mi-a fisurat 2 coaste :)))) La un moment dat, mi-a luat mana si si-a pus-o pe cap, astfel incat sa dictez eu ritmul. Mai apoi m-a invitat sa o prind de coada si sa o trag, sa o tin.....pfuuuuii, nebunie curata. In acelasi timp, in oglinda i se vedea fundul ala carnos. Cuvintele nu pot exprima modul in care fata asta face oralul! Top!!!!! M-a omorat! Deep, umed, tehnica, PERFECT! NP: 10. Dupa oralul ala ce a scos sufletul din mine, ne-am apucat de NP. M-a intrebat cum vreau, i-am cerut sa vina deasupra. Nu a fost prea incantata, dar s-a conformat. Nu prea gasesti fete ce "adora" LOT, Alice e una dintre ele. Am zis sa o ajut, asa ca am inceput sa ma misc. A inceput cu gemete extrem de reale, a inceput sa ma sarute, FK, sa ma stranga, sa ma traga in ea!!! Wow, senzatia a fost extrem de placuta! Am schimbat in misionar...aici la fel....saruturi, FK intretinut, dans al limbilor, gemete, strans, tras.....pur si simplu wow! Cu Alice chiar ai impresia ca faci treaba buna, stie sa te excite, stie sa te faca sa te simti bine! La caprita....ce sa mai zic.....mamaaaaa, are un cur....in plus, s-a lipit cu pieptul de pat, in cel mai frumos stil doggy. Funduletul ridicat, spatele arcuit.....vai de capul meu. Mai aveam cateva pozitii in cap dar am capitulat la doggy. Nu am avut cum sa rezist. Mi-ar fi placut o finalizare orala marca Alice, dar nu am putut rezista pana acolo! Absolut fantastica! Dupa dusul de final, am mai stat la un pahar de vorba si catre casa. Mi-a placut foarte mult ca inainte sa ies pe usa m-a imbratisat si sarutat de mai multe ori, la fel ca o iubita. O experienta extraordinara, Alice chiar e TOP! Abia astept sa revina la noi, e o fata ce nu o poti rata! Din pacate, sta putin la noi, asa ca...o cam ratam Da, fata'i Top, trebuie s-o convingem să vină mai des și mai multe zile, ....prea faină. 1 Link spre comentariu
alice23 Reputație: 1607 Postat Noiembrie 10, 2023 Telefon: 0758148296 Oras:Satu Mare Telefon: 0758148296 Oras:Satu Mare Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 Bună dimineața dragi Arădeni! Revin în Arad săptămâna viitoare marți, miercuri și joi! Pentru programari povestim pe whatsapp! ❤️ Serviciile mele următoarele: 🔴 ORAL protejat/ neprotejat în funcție de igienă (decid la fata locului) 🔴 SEX doar protejat în diferite poziții (în funcție de mărimea penisului) 🔴 SĂRUTĂRI ( FK în funcție de igienă) 🔴 MASAJ (de relaxare sau cu finalizare) 🔴 ANILINGUS doar activ daca zona este complet epilată (contra cost) 🔴 CIM ( inclus în preț) 🔴 COB (inclus in preț) 🔴 GFE ❤ 🔴 Nu accept CUNNILINGUS 🔴 Putem face și diverse fantezii împreună ❤ 🔴 Accept și cupluri AMENZIILE: 🔺️ 150 lei Finalizarea (30 de min) 🔺️ 300 lei ora ( 2 fin) Programăriile le fac doar pe whatsapp. Dacă nu răspund imediat, lăsa-ti un interval de timp când pot să răspund! 1 3 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1663 Postat Noiembrie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 Acum 38 minute, alice23 a spus: Bună dimineața dragi Arădeni! Revin în Arad săptămâna viitoare marți, miercuri și joi! Pentru programari povestim pe whatsapp! ❤️ Serviciile mele următoarele: 🔴 ORAL protejat/ neprotejat în funcție de igienă (decid la fata locului) 🔴 SEX doar protejat în diferite poziții (în funcție de mărimea penisului) 🔴 SĂRUTĂRI ( FK în funcție de igienă) 🔴 MASAJ (de relaxare sau cu finalizare) 🔴 ANILINGUS doar activ daca zona este complet epilată (contra cost) 🔴 CIM ( inclus în preț) 🔴 COB (inclus in preț) 🔴 GFE ❤ 🔴 Nu accept CUNNILINGUS 🔴 Putem face și diverse fantezii împreună ❤ 🔴 Accept și cupluri AMENZIILE: 🔺️ 150 lei Finalizarea (30 de min) 🔺️ 300 lei ora ( 2 fin) Programăriile le fac doar pe whatsapp. Dacă nu răspund imediat, lăsa-ti un interval de timp când pot să răspund! Faină veste, cu drag te așteptăm, pupici ♥️🤗🥰😘😘😘 1 Link spre comentariu
marius bora Reputație: 261 Postat Noiembrie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 O super..... 1 Link spre comentariu
Beast18 Reputație: 7 Postat Noiembrie 10, 2023 Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 Nu vii si pe la timisoara alice? 1 1 Link spre comentariu
alice23 Reputație: 1607 Postat Noiembrie 13, 2023 Telefon: 0758148296 Oras:Satu Mare Telefon: 0758148296 Oras:Satu Mare Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Disponibilă începând de mâine! Pupiciiiii dulciiiii! 😘❤️ 7 Link spre comentariu
alice23 Reputație: 1607 Postat Noiembrie 14, 2023 Telefon: 0758148296 Oras:Satu Mare Telefon: 0758148296 Oras:Satu Mare Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 Bună! Cu părere de rău vă anunț că nu mai ajung! Îmi pare rău ! 🙈🥺 2 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2558 Postat Noiembrie 14, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 Acum 13 minute, alice23 a spus: Bună! Cu părere de rău vă anunț că nu mai ajung! Probleme cu masina. Îmi pare rău ! 🙈🥺 Vino la moșu că te rezolvă.... 🤗 Te și trag te și împing 🤣 tu decizi 🙊 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1663 Postat Noiembrie 14, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 Acum 33 minute, anthonio a spus: Vino la moșu că te rezolvă.... 🤗 Te și trag te și împing 🤣 tu decizi 🙊 Merg și jó cu tine, trebuie să ajutăm fata, .... 🤔👍 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2558 Postat Noiembrie 14, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 Acum 27 minute, Rafaelooo a spus: Merg și jó cu tine, trebuie să ajutăm fata, .... 🤔👍 Te împing și pe tine dacă vrei 🤦🤣🤣🤣 3 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6256 Postat Noiembrie 14, 2023 Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 5 hours ago, alice23 said: Bună! Cu părere de rău vă anunț că nu mai ajung! Probleme cu masina. Îmi pare rău ! 🙈🥺 Am eu bicicleta...nu se strica Spune-mi unde esti si vin sa te iau 🤭 1 Link spre comentariu
marius bora Reputație: 261 Postat Noiembrie 14, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 Buna frumoaso si nu mai ajungi deloc ? Sau ajungi daca remediezi problema cu masina ? ❤️ 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 14, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 Acum 13 minute, altmarz a spus: Am eu bicicleta...nu se strica Spune-mi unde esti si vin sa te iau 🤭 E la sogorul 🤣 la atelier .. acuma 😂🤣 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum