Sari la conținut

‼️0758148296‼️Alice23 ! Nouă în Oraș 🔝❤

Postări Recomandate

• Telefon: 0758148296
  • Oras:Satu Mare
Acum 2 minute, unsuflet a spus:

Cei 4 erau 3

Luca și Matei😅.

Cele 2-3 zile au devenit una jumătate...

Posibil să se prelungească la 3, ce să zic.... mai vedem,  până mâine e mult 🤣

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad

Azi am avut plăcerea să o cunosc pe Alice o fată într-adevăr de TOP țin să confirm cele spuse de antevorbitori mei pentru mine chear dacă a fost prima întâlnire ma-m simptit foarte bine cu ea parcă ne cunoastem de o viață GFE foarte ridicat ON super cât despre sex abea am reușit să schimb 2,3 poziti pentru că îmi venea sa termin se misca bine și am simțito foarte bine e chear strâmtă și este acolo am avut impresia că îi plăcea și ei sau dacă a jucat un rol a făcut-o foarte bine la final ma-m bucurat de finalizare orală unde a stors și ultima picătură să nu mai zic de FK care este demențial sărută foarte bine eu recomand cu încredere pe acesta cale țin să îi mulțumesc  și abia aștept să ne mai întâlnim pupicii 😘

• Like 3
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Acum 13 ore, alice23 a spus:

Bună dimineața! ❤️

Disponibilă doar azi! PointBlur_Oct032023_175857.jpg.276ddc6c6326e362b99f90735ab42db9.jpg

Ce stufăriș mare 

Brunet de culoare 🤷

In locul lui aș sta 

Și aș întreba 🤪

Dacă pot întâlni

Să simt pivnița🤣 

Dacă îi umezită

Și bine încălzită 

Aș bagă în ea 🙊

Toată palinca mea 🤣

• Haha 2
Link spre comentariu
Acum 13 ore, alice23 a spus:

Posibil să se prelungească la 3, ce să zic.... mai vedem,  până mâine e mult 🤣

Te-ai hotărât, prelungești vizita la noi?   Eu aș vrea, îți sugerez, s-o prelungești la.....7, dar decizia e a ta. ♥️🤗🥰😘😘😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Nu stiu ce sa zic, dar am noroc in "dragoste" :) Am reusit sa o prind pe Alice in scurta ei vizita la noi. A fost o dulce revedere, nu ne-am vazut de cativa ani.

Programare pe wapp, totul ok. Confirmarea corespunzatoare, ca asa e frumos.

Locatia:10, AK, apartament ok pentru actiune. La baie tot ce trebuie, inclusiv apa de gura. In dormitor un dulap cu oglinda ce iti permite sa vezi actiunea si din alt unghi.

No bun. Ajung la locatie, in spatele usii aceasi Alice, o fata frumoasa, cu zambetul pe buze si un glas ardelenesc foarte dulce. Nebuna ca de obicei, am ras, povestit. Alice e o companie placuta, mi-a dat o stare de bine. Mie imi plac fetele "nebune", de gasca, cu care pot sa vorbesc si sa glumesc. Fete cu care poti sa comunici si care iti dau o stare de bine. Asa e Alice, asa ca nu aveam cum sa nu ma simt bine in compania ei. Fata naturala, deschisa, mi-a placut mult de Alice varianta 2023.

Dupa dusul corespunzator, m-am prezentat in dormitor, unde Alice ma astepta goala intinsa pe pat. Tot "buna" a ramas. Am inceput cu saruturi, care s-au transformat in FK din ala adevarat, cu un dans al limbilor ametitor. Wow, pur si simplu wow, modul cum saruta fata asta. FK intretinut, limbi cat cuprinde pe toata durata actiunii. Absolut fantastic! 

ON: 10++++++++++. Alice e campioana la oral! M-a supt de mi-a fisurat 2 coaste :))))

La un moment dat, mi-a luat mana si si-a pus-o pe cap, astfel incat sa dictez eu ritmul. Mai apoi m-a invitat sa o prind de coada si sa o trag, sa o tin.....pfuuuuii, nebunie curata. In acelasi timp, in oglinda i se vedea fundul ala carnos. Cuvintele nu pot exprima modul in care fata asta face oralul! Top!!!!! M-a omorat! Deep, umed, tehnica, PERFECT!

NP: 10. Dupa oralul ala ce a scos sufletul din mine, ne-am apucat de NP. M-a intrebat cum vreau, i-am cerut sa vina deasupra. Nu a fost prea incantata, dar s-a conformat. Nu prea gasesti fete ce "adora" LOT, Alice e una dintre ele. Am zis sa o ajut, asa ca am inceput sa ma misc. A inceput cu gemete extrem de reale, a inceput sa ma sarute, FK, sa ma stranga, sa ma traga in ea!!! Wow, senzatia a fost extrem de placuta! Am schimbat in misionar...aici la fel....saruturi, FK intretinut, dans al limbilor, gemete, strans, tras.....pur si simplu wow! Cu Alice chiar ai impresia ca faci treaba buna, stie sa te excite, stie sa te faca sa te simti bine! La caprita....ce sa mai zic.....mamaaaaa, are un cur....in plus, s-a lipit cu pieptul de pat, in cel mai frumos stil doggy. Funduletul ridicat, spatele arcuit.....vai de capul meu. Mai aveam cateva pozitii in cap dar am capitulat la doggy. Nu am avut cum sa rezist. Mi-ar fi placut o finalizare orala marca Alice, dar nu am putut rezista pana acolo! Absolut fantastica! 

Dupa dusul de final, am mai stat la un pahar de vorba si catre casa. Mi-a placut foarte mult ca inainte sa ies pe usa m-a imbratisat si sarutat de mai multe ori, la fel ca o iubita. 

O experienta extraordinara, Alice chiar e TOP! Abia astept sa revina la noi, e o fata ce nu o poti rata! Din pacate, sta putin la noi, asa ca...o cam ratam :)

Link spre comentariu
Acum 1 oră, hateru_ a spus:

Nu stiu ce sa zic, dar am noroc in "dragoste" :) Am reusit sa o prind pe Alice in scurta ei vizita la noi. A fost o dulce revedere, nu ne-am vazut de cativa ani.

Programare pe wapp, totul ok. Confirmarea corespunzatoare, ca asa e frumos.

Locatia:10, AK, apartament ok pentru actiune. La baie tot ce trebuie, inclusiv apa de gura. In dormitor un dulap cu oglinda ce iti permite sa vezi actiunea si din alt unghi.

No bun. Ajung la locatie, in spatele usii aceasi Alice, o fata frumoasa, cu zambetul pe buze si un glas ardelenesc foarte dulce. Nebuna ca de obicei, am ras, povestit. Alice e o companie placuta, mi-a dat o stare de bine. Mie imi plac fetele "nebune", de gasca, cu care pot sa vorbesc si sa glumesc. Fete cu care poti sa comunici si care iti dau o stare de bine. Asa e Alice, asa ca nu aveam cum sa nu ma simt bine in compania ei. Fata naturala, deschisa, mi-a placut mult de Alice varianta 2023.

Dupa dusul corespunzator, m-am prezentat in dormitor, unde Alice ma astepta goala intinsa pe pat. Tot "buna" a ramas. Am inceput cu saruturi, care s-au transformat in FK din ala adevarat, cu un dans al limbilor ametitor. Wow, pur si simplu wow, modul cum saruta fata asta. FK intretinut, limbi cat cuprinde pe toata durata actiunii. Absolut fantastic! 

ON: 10++++++++++. Alice e campioana la oral! M-a supt de mi-a fisurat 2 coaste :))))

La un moment dat, mi-a luat mana si si-a pus-o pe cap, astfel incat sa dictez eu ritmul. Mai apoi m-a invitat sa o prind de coada si sa o trag, sa o tin.....pfuuuuii, nebunie curata. In acelasi timp, in oglinda i se vedea fundul ala carnos. Cuvintele nu pot exprima modul in care fata asta face oralul! Top!!!!! M-a omorat! Deep, umed, tehnica, PERFECT!

NP: 10. Dupa oralul ala ce a scos sufletul din mine, ne-am apucat de NP. M-a intrebat cum vreau, i-am cerut sa vina deasupra. Nu a fost prea incantata, dar s-a conformat. Nu prea gasesti fete ce "adora" LOT, Alice e una dintre ele. Am zis sa o ajut, asa ca am inceput sa ma misc. A inceput cu gemete extrem de reale, a inceput sa ma sarute, FK, sa ma stranga, sa ma traga in ea!!! Wow, senzatia a fost extrem de placuta! Am schimbat in misionar...aici la fel....saruturi, FK intretinut, dans al limbilor, gemete, strans, tras.....pur si simplu wow! Cu Alice chiar ai impresia ca faci treaba buna, stie sa te excite, stie sa te faca sa te simti bine! La caprita....ce sa mai zic.....mamaaaaa, are un cur....in plus, s-a lipit cu pieptul de pat, in cel mai frumos stil doggy. Funduletul ridicat, spatele arcuit.....vai de capul meu. Mai aveam cateva pozitii in cap dar am capitulat la doggy. Nu am avut cum sa rezist. Mi-ar fi placut o finalizare orala marca Alice, dar nu am putut rezista pana acolo! Absolut fantastica! 

Dupa dusul de final, am mai stat la un pahar de vorba si catre casa. Mi-a placut foarte mult ca inainte sa ies pe usa m-a imbratisat si sarutat de mai multe ori, la fel ca o iubita. 

O experienta extraordinara, Alice chiar e TOP! Abia astept sa revina la noi, e o fata ce nu o poti rata! Din pacate, sta putin la noi, asa ca...o cam ratam :)

Da, fata'i Top, trebuie s-o convingem să vină mai des și mai multe zile, ....prea faină.

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Bună dimineața dragi Arădeni! 

Revin în Arad săptămâna viitoare marți,  miercuri și joi! 

Pentru programari povestim pe whatsapp! ❤️

Serviciile mele următoarele: 

🔴 ORAL protejat/ neprotejat în funcție de igienă (decid la fata locului) 

🔴 SEX doar protejat în diferite poziții (în funcție de mărimea penisului)

🔴 SĂRUTĂRI ( FK în funcție de igienă)

🔴 MASAJ (de relaxare sau cu finalizare)

🔴 ANILINGUS doar activ daca zona este complet epilată (contra cost)

🔴 CIM ( inclus în preț)

🔴 COB (inclus in preț)

🔴 GFE ❤

🔴 Nu accept  CUNNILINGUS

🔴 Putem face și diverse fantezii împreună 

🔴 Accept și cupluri 

AMENZIILE: 

🔺️ 150 lei Finalizarea (30 de min)

🔺️ 300 lei ora ( 2 fin)

Programăriile le fac doar pe whatsapp. Dacă nu răspund imediat, lăsa-ti un interval de timp când pot  răspund! 

PointBlur_Oct052023_094821.jpg.c3483a460d39b0a119fed5683810710f.jpg

• Like 1
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
Acum 38 minute, alice23 a spus:

Bună dimineața dragi Arădeni! 

Revin în Arad săptămâna viitoare marți,  miercuri și joi! 

Pentru programari povestim pe whatsapp! ❤️

Serviciile mele următoarele: 

🔴 ORAL protejat/ neprotejat în funcție de igienă (decid la fata locului) 

🔴 SEX doar protejat în diferite poziții (în funcție de mărimea penisului)

🔴 SĂRUTĂRI ( FK în funcție de igienă)

🔴 MASAJ (de relaxare sau cu finalizare)

🔴 ANILINGUS doar activ daca zona este complet epilată (contra cost)

🔴 CIM ( inclus în preț)

🔴 COB (inclus in preț)

🔴 GFE ❤

🔴 Nu accept  CUNNILINGUS

🔴 Putem face și diverse fantezii împreună 

🔴 Accept și cupluri 

AMENZIILE: 

🔺️ 150 lei Finalizarea (30 de min)

🔺️ 300 lei ora ( 2 fin)

Programăriile le fac doar pe whatsapp. Dacă nu răspund imediat, lăsa-ti un interval de timp când pot  răspund! 

PointBlur_Oct052023_094821.jpg.c3483a460d39b0a119fed5683810710f.jpg

Faină veste, cu drag te așteptăm, pupici ♥️🤗🥰😘😘😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...