Sari la conținut

Alina Dr. Taberei 0753924505

Postări Recomandate

Postat

https://ibb.co/SQnhnMB

Proaspat sosit de la domnisoara, caut mai multe informatii de la voi !

Anunt gasit pe olx,dupa cautare dupa nr de telefon nici o info suplimentara,posibil rebranding?

Programare facuta cu o zi inainte,confirmata si respectata. Caprioara Bruneta inalta cu tatuaje discrete,par cret corpolenta,sani mari cu forma para aprox 30 ani, gene puse lentile pe albastru deschis bronzata frumos la solar piele fina,locatia pe langa metrou Râul Doamnei.

Ofera este masaj+fin prin tehnica masajului,de alte servicii mi a specificat clar ca nu este cazul, doar atingeri dupa ce ne cunoastem mai bine,no sex  indiferent de suma oferita.

Am optat pentru o ora de masaj de relaxare fara fin, 100 lei,cu fin nu am intrebat cu cat se mai taxeaza suplimentar.

Masajul executat a fost unul foarte bun pentru maine, presiune suficienta,nu imi place pe sportiv, te intreaba daca e nevoie de cresterea sau reducerea intensității, placut relaxant.  Spate+fese+picioare+talpi. Pe fata face doar la picioare si putin in zona inghinala. A stat în pantaloni scurti si un tricou alb prin care se vedeau excelent sanii mari cu sfarcuri numai bune de savurat. Spune ca nu este de mult în capitală, după accent zona Moldovei,Br Gl este deschisa, vb frumos este jovială. Spune că are clientela, așa că cine are detalii suplimentare sa imparta cu noi aici!

• Membru Premium
  • Oras:București
Postat

Este noua pe aici, eu nu am mai vazut anunt cu ea pana acum cateva zile.☺🤗😋

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Da, a spus că este noua in capitala,a activat pe zona Moldovei,nu am intrebat o in ce oras, din discutii posibil Br sau GL. 

Dupa cateva vizite ramane de vazut ce meniu ofera. Am perceput o destul de stricta cu alte servicii in afara de masaj cu fin. Ramane de vazut. Poate au alti colegi de forum info si le divulga!

• Membru Premium
Postat

Atata bine bruneta moldoveanca😋🤗

• Like 4
  • Minus 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

daca nu face macar o laba  tot degeaba 

Postat

E al treilea set de poze ale tipei acesteia pe care il vad si nu sunt convins ca in toate e aceeasi. Cea la care am mers eu statea pe Aleea Arutela impreuna cu iuby si presta masaj la 100 de lei. E tiganca 100% si posibil sa fie mai grasa decat pare in aceste poze.

• Like 1
Postat

Am vb cu ea și spune ca face masaj și finalizare la 150, nu sta nud, permite atingeri în timpul finalizării, o sa o probez zilele astea și revin.

• Like 2
  • Telefon: 0730819301
Postat
Acum 2 ore, dddcon a spus:

Informatii noi despre doamna?

Am fost și eu odată la Domnișoara , este de etnie dar se dorește destul de respectabilă am platit destul de mult pentru un masaj de finalizare toples , ar fi mai drăguță dacă ar fi mai slabă , mie nu îmi plac femeile așa foarte corpolente , avea un fund cat casa scânteii, niște sâni lăsați oarecum, masajul destul de slăbuț , fața de alte masaje , finalizarea destul de tristă și rapidă să scape de tine mai repede , Am platit 300 lei , am mulțumit și pe acolo nu mai calc.

Postat
1 hour ago, Mirel778 said:

Am fost și eu odată la Domnișoara , este de etnie dar se dorește destul de respectabilă am platit destul de mult pentru un masaj de finalizare toples , ar fi mai drăguță dacă ar fi mai slabă , mie nu îmi plac femeile așa foarte corpolente , avea un fund cat casa scânteii, niște sâni lăsați oarecum, masajul destul de slăbuț , fața de alte masaje , finalizarea destul de tristă și rapidă să scape de tine mai repede , Am platit 300 lei , am mulțumit și pe acolo nu mai calc.

Multumesc, m-ai scutit de un drum aiurea!

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Mie mi a zis azi un fost coleg de la un loc de muncă de ea și cică îți face un masaj de te scoala din boala . Voi trece pe la ea și voi lăsa o recenzie 👍🏻

• Haha 1
  • Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta
  • Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta
Postat

Mai baieti, salut

Mie tipa imi place maxim.....dar fara tzatzucile la vedere si pasa la liber, nu ma pot duce. Voi incerca sa o sun sa vedem ce iese. Daca imi da acces, o voi vizita negresit

Mersi de info oricum

Postat
Acum 8 ore, mr. oki a spus:

Mai baieti, salut

Mie tipa imi place maxim.....dar fara tzatzucile la vedere si pasa la liber, nu ma pot duce. Voi incerca sa o sun sa vedem ce iese. Daca imi da acces, o voi vizita negresit

Mersi de info oricum

Așa am crezut și eu până să merg la ea , ai atârnă șuncile pe ea rău de tot și este și de etnie, se plângea că o consideră lumea curva , în fine mergeți și vedeți părerea mea este că nu merită.

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...