povestitorul Reputație: 2965 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 11 minute, nandia a spus: Nu are cum, outcall-ul e mai scump ca incall-ul și el își drămuiește banii mai ceva ca Mr Cozonac. Ce ne cunoaste ...ticaloasa ...asta mica 😂😂😂 4 1
Impartial Reputație: 1548 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Ianuarie 13, 2022 @nandia ? De ce zice @povestitorul ca esti ticăloasa? 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 1 oră, Impartial a spus: @nandia ? De ce zice @povestitorul ca esti ticăloasa? Acum ii ocupata ...nu poate raspunde ...are albert ...programare ... ascute cutitele 😂😂😂 3 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Ianuarie 13, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Ianuarie 13, 2022 11 hours ago, nandia said: Nu are cum, outcall-ul e mai scump ca incall-ul și el își drămuiește banii mai ceva ca Mr Cozonac. Zi-mi 2 numere norocoase la loto... Și dacă câștig potul cel Mare te iau într-un concediu dă Lux (pă weekend doar!) la Geoagiu-Băi. Și vreau de la tine și 5 lei să bag biletul... Câștigător!! 😜😜😜😜 2
vlad90a Reputație: 135 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 2 minutes ago, Cozonac7 said: Zi-mi 2 numere norocoase la loto... Și dacă câștig potul cel Mare te iau într-un concediu dă Lux (pă weekend doar!) la Geoagiu-Băi. Și vreau de la tine și 5 lei să bag biletul... Câștigător!! 😜😜😜😜 🤣🤣🤣🤣🤣
povestitorul Reputație: 2965 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 32 minute, Cozonac7 a spus: Zi-mi 2 numere norocoase la loto... Și dacă câștig potul cel Mare te iau într-un concediu dă Lux (pă weekend doar!) la Geoagiu-Băi. Și vreau de la tine și 5 lei să bag biletul... Câștigător!! 😜😜😜😜 😂😂😂😂 ... radem noi ...cat putem...si facem.misto ...stai ca acum.apare ...de ne ia la ture ...de ne sar fulgi din cap 1 1
Impartial Reputație: 1548 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 8 minute, povestitorul a spus: 😂😂😂😂 ... radem noi ...cat putem...si facem.misto ...stai ca acum.apare ...de ne ia la ture ...de ne sar fulgi din cap E o dura. Dacă avea un caracter deosebit o vizitam. Asa cine stie ce înjurături imi iau.😂
povestitorul Reputație: 2965 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 3 minute, Impartial a spus: E o dura. Dacă avea un caracter deosebit o vizitam. Asa cine stie ce înjurături imi iau.😂 Nu ...chiar este timida ...doar aici pe forum este rea ...😂😂😂 Chiar imi amntesc o faza tare ... Dupa un timp ...o intreb de hopa ...hopa ...imi spune ca sunt rece ...😂😂😂...am vazut ca nu este loc de nimic ... si am.adus in discutie forumul ....ma intrebat cine sunt ...mi a fost un pic frica sa ii spun ...si i am spus ...reactia ei ... a tu postezi lucruri frumoase 😂😂😂....de unde ...eu poatez bazaconi .... era relaxata cu un vibe bun ...intreb si de albert ... a intors privirea catre bucatatie ....de am.crezut ca este posedata ...si a spus ...am cutitele pregatite in bucatarie ...dupa scena asta am batut in retragere ...😂😂😂 Acum.cred ca le tine pregatite pentru Mitica , Marian , Mossu .... Citeste toate tampenile de le postam noi ...si extrage foarte multe informatii .... este la curent cu tot can can ul de pe sectiunea Tm ... 1 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Ianuarie 13, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Ianuarie 13, 2022 Eu recunosc! De frică nu am mai fost la ea 👻 Că de durut... Numai eu știu cât de rău mă dor șălilii 😣 2
Vizitator Glock17een Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 La 12.01.2022 la 20:55, nandia a spus: Nu va mai intereseze cat au plătit alții...e treaba lui fiecare cât plătește...unu are bani mai multi altul mai puțini... Sunt intrigat de discuții ... deci e posibil și o partidă de amor cu Nandia sau nup? Cadoul lăsat poate urca desigur dar nu vreau să fie o insultă pentru ea propunerea in sine ..
albertspeer Reputație: 498 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Timis Oras:Timis Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 1 oră, povestitorul a spus: Nu ...chiar este timida ...doar aici pe forum este rea ...😂😂😂 Chiar imi amntesc o faza tare ... Dupa un timp ...o intreb de hopa ...hopa ...imi spune ca sunt rece ...😂😂😂...am vazut ca nu este loc de nimic ... si am.adus in discutie forumul ....ma intrebat cine sunt ...mi a fost un pic frica sa ii spun ...si i am spus ...reactia ei ... a tu postezi lucruri frumoase 😂😂😂....de unde ...eu poatez bazaconi .... era relaxata cu un vibe bun ...intreb si de albert ... a intors privirea catre bucatatie ....de am.crezut ca este posedata ...si a spus ...am cutitele pregatite in bucatarie ...dupa scena asta am batut in retragere ...😂😂😂 Acum.cred ca le tine pregatite pentru Mitica , Marian , Mossu .... Citeste toate tampenile de le postam noi ...si extrage foarte multe informatii .... este la curent cu tot can can ul de pe sectiunea Tm ... Pe mine o sa ma adore cand o sa ma intalneasca.O sa imi gateasca cu acele cutite😋.Revin cat de curand cu poza de la masa festiva😎. 1
costy7 Reputație: 1463 Postat Ianuarie 13, 2022 Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 5 minute, albertspeer a spus: Pe mine o sa ma adore cand o sa ma intalneasca.O sa imi gateasca cu acele cutite😋.Revin cat de curand cu poza de la masa festiva😎. Gulaș de cartofi😄 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Ianuarie 14, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Ianuarie 14, 2022 8 hours ago, albertspeer said: Pe mine o sa ma adore cand o sa ma intalneasca.O sa imi gateasca cu acele cutite😋.Revin cat de curand cu poza de la masa festiva😎. Așteptăm poze 🥰 Pentru tine are rezervat cuțitul de aur!
Vizitator misterx Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 5 minute, Cozonac7 a spus: Așteptăm poze 🥰 Pentru tine are rezervat cuțitul de aur! Acupunctură face?
Impartial Reputație: 1548 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 8 minute, misterx a spus: Acupunctură face? Se plătește extra. Dar face exorcizari. Gratis!😂
vlad90a Reputație: 135 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 2 hours ago, misterx said: Acupunctură face? cu cutite ca nu are asa multe ace 🤣🤣🤣🤣 1
Impartial Reputație: 1548 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Ianuarie 14, 2022 @nandia tu ce varsta ai? Stiu ca nu e frumos sa intreb dar ca sa nu se prindă nimeni, poti sa pui cifrele invers. Dacă e 22, 33, lasă...😂
Vizitator misterx Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 1 oră în urmă, Impartial a spus: @nandia tu ce varsta ai? Stiu ca nu e frumos sa intreb dar ca sa nu se prindă nimeni, poti sa pui cifrele invers. Dacă e 22, 33, lasă...😂 Ca s-o parafrazez pe superba Larissa, "câți vrei tu!" :))) așa mi-a zis.
povestitorul Reputație: 2965 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 14, 2022 1 oră în urmă, Impartial a spus: @nandia tu ce varsta ai? Stiu ca nu e frumos sa intreb dar ca sa nu se prindă nimeni, poti sa pui cifrele invers. Dacă e 22, 33, lasă...😂 Parca mi a zis mie ...sper sa nu confund ....stau prost cu memoria ...e nascuta in 88 1
Vizitator misterx Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 4 minute, povestitorul a spus: Parca mi a zis mie ...sper sa nu confund ....stau prost cu memoria ...e nascuta in 88 Văzând media de vârstă a domnisoarelor ce activează în "Frumosul oraș", aș încadra-o la milf. :))
Mosu1979 Reputație: -293 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 42 minute, misterx a spus: Văzând media de vârstă a domnisoarelor ce activează în "Frumosul oraș", aș încadra-o la milf. :)) Peste 30 are sigur 1
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2022 Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 2 ore, povestitorul a spus: Parca mi a zis mie ...sper sa nu confund ....stau prost cu memoria ...e nascuta in 88 👌
Impartial Reputație: 1548 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 4 ore, misterx a spus: Văzând media de vârstă a domnisoarelor ce activează în "Frumosul oraș", aș încadra-o la milf. :)) Clar e milf.
Impartial Reputație: 1548 Postat Ianuarie 15, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Ianuarie 15, 2022 Cred ca Nandia si-a gasit un "american" cum trebuie. Altfel zicea ea ceva.😁 1
vlad90a Reputație: 135 Postat Ianuarie 15, 2022 Postat Ianuarie 15, 2022 1 hour ago, Impartial said: Cred ca Nandia si-a gasit un "american" cum trebuie. Altfel zicea ea ceva.😁 eu zic ca e cu lucas 😁 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum