Sari la conținut

0741360102 placere maxima - betty

Vizitator palosugros

Postări Recomandate

Vizitator palosugros
Reputație: 0
Postat

Tentat de pozele interesante (despre care fata insista la telefon ca sunt reale) si stiind ca intentionasem si data trecuta sa o vizitez, ieri am discutat cu ea WhatsApp - foarte amabila si deschisa, servicii de oral neporotejat si normal protejat, cam atat - spune ca are si colega cu care intra dar fara sa faca show, cer poze cu ambele dar refuza - le spun ca in principiu vreau sa intru cu ambele . Locatia - Masinii 3 deja ma face sa fiu sceptic. Odata ajuns, deschide usa o fata foarte draguta, sani exact cum imi plac mie, imbracata doar cu o pereche minuscula si nu foarte tentanta de bikini. Cand intorc capul, pe pat o balena de etnie, scunda, grasa si urata in spume. Cand ii spun ca vreau sa intru cu ea - spune ca le-am deranjat ca le-am "retinut" pe amandoua si ca nu mai intra doar ea. Am plecat. Locatia - arhicunoscuta - un openspace si un dormitor. Fata - fizic 9,33 atitudine generala 8,66 atitudine specifica 4,66. 

Postat
Acum 2 ore, palosugros a spus:

Tentat de pozele interesante (despre care fata insista la telefon ca sunt reale) si stiind ca intentionasem si data trecuta sa o vizitez, ieri am discutat cu ea WhatsApp - foarte amabila si deschisa, servicii de oral neporotejat si normal protejat, cam atat - spune ca are si colega cu care intra dar fara sa faca show, cer poze cu ambele dar refuza - le spun ca in principiu vreau sa intru cu ambele . Locatia - Masinii 3 deja ma face sa fiu sceptic. Odata ajuns, deschide usa o fata foarte draguta, sani exact cum imi plac mie, imbracata doar cu o pereche minuscula si nu foarte tentanta de bikini. Cand intorc capul, pe pat o balena de etnie, scunda, grasa si urata in spume. Cand ii spun ca vreau sa intru cu ea - spune ca le-am deranjat ca le-am "retinut" pe amandoua si ca nu mai intra doar ea. Am plecat. Locatia - arhicunoscuta - un openspace si un dormitor. Fata - fizic 9,33 atitudine generala 8,66 atitudine specifica 4,66. 

betty vanila ice avea topic.... n-am reușit sa îl gasesc. atitudinea ei, mai nou, nu este ice... este zero absobit (-200 și multe grade Celsius). nu ma surprinde existența colegei urate cu spume etnice 😀😀

• Like 1
  • Confuz 1
  • Oras:Iasi
Postat

https://nimfomane.com/forum/topic/172260-0747525708‬-betty-“ice”/

Datorita ofertei slabe a momentului, am avut interes maxim la ea recent. La discutia telefonica de ieri, ceva nu s-a potrivit. 

Nu stiam de colega, eu cand am mai fost era singura, si era bine asa. Utile info primite de la colegul care a deschis topicul. 

Singurica si cu putin "efort" la atitudine , fata ar putea progresa, cuplarea zic eu ca o va trage in jos, eu personal evit cuiburile daca nu sunt camere decomandate. Pt ca poate interveni frecvent grabirea, clientul colegei care suna la interfon sau urca scarile.

Ca fizic si varsta le-ar lua fatza multor colege, are ceva care ma starneste, desi nu e o frumusete de revista. Locatia nu ma deranjeaza, acolo am fost si la intrevederile anterioare.  

• Mersi 1
Postat
On 5/25/2021 at 1:00 PM, dan1984 said:

betty vanila ice avea topic.... n-am reușit sa îl gasesc. atitudinea ei, mai nou, nu este ice... este zero absobit (-200 și multe grade Celsius). nu ma surprinde existența colegei urate cu spume etnice 😀😀

Mi s-a parut o postare rautacioasa, avand in minte ultima experienta la ea. Din pacate, ai dreptate. Si cu, si fara colega , acum este de evitat. Ai fost mai in tema decat mine data asta. 

(E pe urmele lui Bianca tatuata, ar fi bine sa le faca cineva cunostinta, sunt amandoua femei fatale si ar fi bine sa fie colege; cred ca daca ar intra la ele in camera tineri kurzi, ar incepe sa planga -- n.r. baietii kurzi  )

(Nu cred ca e nici o poza din anunt reala)

• Mersi 2
Postat

femeii care NU lucrează pentru ea ii scade calitatea serviciilor.... nu fac decât sa generalizez 😉😉😉😉😉😉

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.