Sari la conținut

Exista femei "cinstite" sau doar "prefacute"?

Postări Recomandate

Postat

Ahahaha deci tu realizezi varule ca cristina stan practic s-a dus la puterea dragostei sa se faca de cacat exact cu face raluca matache pe topicul ei de 1000 de pagini, doar ca aia a avut mai multa expunere publica, mai ales printre lumea bombardierilor interlopi dornici sa pesteasca femei? Ea si cu florentina caldanar, prietena lui cristina baclea care si ea a primit expunere maxima si probabil ca vor sa isi gaseasca un peste nou, ca nicu dragu e la puscarie, pentru trafic de droguri, iar peti gabriel e doar un fatalau care inafara de iubita ei proasta vietii de cristina pe care a pescalit-o din clasa 8-a, pe alta nu e in stare, ca o pune pe ea sa pescaleasca toate ruptele in gura de foame si dupa 1-2 luni pleaca pentru ca le santajeaza psihopata cu cate ceva, exact cum facea musat georgiana cu janette de a ajuns la puscarie :))

• Minus 1
Postat

mama cat s-au tiganit cristina cu florentina, ma rog s-a inscris cu numele de ayda la prostia dragostei, credea ea ca nu o sa o recunoasca nimeni, si fix cu numele de curva s-a incris, doamne cat de proasta esti sa te inscri la puterea dragostei cu numele de curva? e ca si cum cristina se inscria cu numele deliapisi hahahaha

si in spatele camerelor isi barfeau clientii din trecut si radeau ca proastele de ei, asa cum facea raluca cu cealalnta cristina aia baclea pe whatsapp despre cum s-a saturat sa primeasca toti jegosii care au nesimtirea sa se usuce cu prosoapele ei si cum de o sa ii puna in viitor sa vina cu prosopul si gelul de dus propriu la ei ca s-a saturat sa spele prosoape si sa cumpere geluri. in pula mea la ce dementa e raluca nu ma mir ca ii punea sa vina si cu prezervativele lor, eventual si cu asternuturile lor sau un prosop de plaja pe care sa se futa in scarba cu ei ca sa nu mai scihimbe nici lenjeria, putoarea aia de femeie

nu cred ca vrei sa te mariti cu raluca, parca cristina stan e mai buna ca nevasta, te si fute cu patos de gatit nu cred ca stie sa gateasca dar e ok, comandati la osho pe banii ei pe care ii face din only fans, din aparitia in maneaua aia Miss, si din iesirile sale la tare in palme si puterea dragostei :)))

• Minus 1
  • Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan
Postat

Femeile au instinctul de a face copii - "Fă-mi copii că înebunesc!" - spunea nevasta unui patriarh biblic (Iacov)

Cand au 35 de ani, il fac cu oricine, abia apoi isi dau seama ca au devenit sclavele propriului instinct si nu-si pot iubi copilasul (asadar chiar daca nu sunt iubite, cand dau de conditii prielnice, instinctul de a face copii se declanseaza si lantul nenorocitilor continua.

Acest instinct de a se inmulti le face pe femei sa para materialiste, sa se orienteze dupa acel barbat care poate asigura conditii pentru inmultire. Real insa, totul are o limita. "Copiii vostri nu sunt ai vostri" - spunea un filozof. Oamenii sunt doar niste marionete (animale), nu stiu de ce fac ce fac, atunci cand nu exista sentimente si supraeu. 

• Like 1

Postat
  La 25.05.2021 la 11:10, okzoomers a spus:

parca cristina stan e mai buna ca nevasta, te si fute cu patos de gatit nu cred ca stie sa gateasca dar e ok, comandati la osho pe banii ei pe care ii face din only fans, din aparitia in maneaua aia Miss, si din iesirile sale la tare in palme si puterea dragostei :)))

Extinde  

Sper ca glumesti.....

Adica, chiar GLUMESTI! 

Nici in gluma sa nu spui asta.  

De ce m-ar lua pe mine, asa sarac cum sunt, si dupa ce ne-am injurat vreo 3 ani? 

Chiar asa, nu mai presteaza? S-o saturat? Sau nu mai are deloc clienti si acum isi cauta  un barbat de casa care sa-i fie sot si sa-i faca copii?  

Stii ca atunci cand am zis ca vreau sa ma insor cu Inesuka a fost o gluma. Serios, chiar a fost o gluma. Eu nu m-as insura cu cineva care mi-ar putea taia gatul la noapte sau care mi-ar otravi mancarea.  

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...