Sari la conținut

♥️ Iulia Oral ♥️~0756566065~♥️

Postări Recomandate

• Oras:EUROPE
  • Oras:EUROPE
Postat

Asadar si prin urmare sa va spun o intamplare :

Pus aseara mana pe tel, contactat pe whatsapp minunea blonda.Zis si facut. Programat pe azi, si ce zen sunt acum multumita ei:) Comunicarea eclusiv pe whatsapp , daca treceti testul va calificati in semifinale ca sa zic asa :) 

Deci: Este EA, vero, in poze (daca mai trebuie confirmat asta).Blonda misto,par lung, prins in coada, super voce, super mod de gandire si abordare. Sani superbi funduletz SI MAI MISTO,tatuaje misto,unghii tot tacamul.. Mi-a placut fizic desi eu sunt adeptul scandurilor Iulia este o clepsidra sexy rau la care timpul curgeeeee al naibii de repede.

COMUNICARE Super ok, instructiuni clare legate de adresa super ok.F busy ea, programare respectata de ambele parti si confirmata.

LOCATIA SI PARCARE ApArtament lux cu tot ce trebuie si parcare stiva

Urcat sus, curatel frumusel , atmosfera de primire misto. 

Sincer m-am documentat din forumurile ei din alte orase, si ce ma bucur ca am facut-o.Chiar va SUGErez sa va detaliati review-urile ca doar asa putem tria calitatea sau sa ne formam o opinie.Daca nu erau descrierile colegilor punteri cu talentele ei deosebite, nu m-as fi dus.

SUBSCRIU la fan club IULIA, care face magie cu gura si gatul ei. Cel mai primitor gat din Ardeal la momentul asta:) I-am spus si ei, mi-a trezit amintiri placute. Ce face fatuca asta cu buzele si gatul tre sa intre in analele istoriei :))) Deci da, sunt f fericit cu alegerea sa ma rasfatz la ea de dimineata.  Deci oral NP de vis cu 11 la superlativ de scrijelit pe perete deasupra patului:)) Gust placut curata aranjata tot tacamul. E CIT cum in throat vero si facefuck umed si placut. Mai ales s-o admiri si s-o gusti goala in fata ta pe spate cu tine adanc in ea.Mai rar asa napasta pe capul meu :))FK si atmosfera de GF feeling cu mine ( ma gandesc ca difera de la caz la caz).

Pe unde merge si aveti ocazia sa ii inveseliti ziua mergeti cu incredere pt ca face ce face la superlativ. Cum apare aici iar nu ratez ocazia.Pe Nicolae Zamfir nu l-am prins la nai sa cante dar ma bucur ca exista Iulia ca virtuoz al intrumentului. Nicolae Zamfir era mic copil :)) Sunt convins ca data viitoare  ne iese si mai bine. Sau intra si mai bine.Nu stiu..e un du-te vino al....gandurilor mele in gand(t)urile tale naughty drac blond:) 

CONCLUZIA : puneti mana pe tel daca vreti sa exxxperimentati amintiri memorabile ce o sa dainuie peste ani si ani, eu unul vreau iar si o sa ma rasfetze de 10 ori cand mai vine la Brasov, stie ea de ce :))

HALAT: precum e scris in profil

DE RECOMANDAT : Oricand, atat pentru prezenta misto cat si ptr prestatia SI MAI MISTO ! (slurps si gag noises in the background la aplauze) :)))

Daca am uitat ceva, sorry. IS THAT GOOD! :) 

Te pup de nu te vezi :* 

Studio x

• Like 2
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

Salut bajetzi,

am bifat si eu joi o vizita la Iulia ,dar din pacate nefiind acea chimie intre noi ptr mine nu a fost ceva spectaculos , poate undeva am vazut-o ca era obosita sau satula de atata inghitit , in fine ca si note :

Atitudine: 9 comunicativa ,deschisa 

Aspect corp: 9, corp fain , gen "cal" , proportionata bine craci/cur/sani ,  genul de bunoaca de ai da in ea ca surdu-n clopot :)) 

Igiena: 10, n-am observat nimic dubios

ON: 9 : care ati mai fost pe aici ati fost norocosi , la mine nu a fost asa de fain ca la voi , dar a mers de-o descarcare cu CIT

cred ca data viitoare merg la un NP ptr ca e de dat la fata ,rau de tot

eu recomand , o sa mai merg inca o data poate o sa iasa mai cu scantei data viitoare !! 

halat: doar 1 finalizare cu CIT / 200 lei + un pachet de tigari cinste :D

te salut Iulia 

• Like 2

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Am fost săptămâna trecută la ea o fată foarte mișto, vorbăreață și fără grabă totul. 

Stat la o țigară în bucătărie după o întreb dacă pot merge la dus și am mers la dus cu toate cele la baie, la întoarcere ea mă aștepta deja dezbrăcată în pat. 

A trecut la oral oral neprotejat executat foarte mișto cu foarte mult deep chiar se pricepe la asta. 

După a venit și normalul a venit ea peste mine se mișca bine da contre, geme și am mai schimbat vreo două poziții iar am finalizat la misionar. 

Ca note la oral as da 10 și normal 9 și per total un 9.5.

Amenda 150 pentru o finalizare cam 30 minute depășit cu puțin. 

• Like 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...