Sari la conținut

fete la strada

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 15 minute, becks93 a spus:

Eu am trecut de cateva ori pe acolo intre orele 19-20 si nu am vazut pe nimeni ..

Habar nu am ca nu prea frecventez centura iar ce am zis si am bănuit ca ar fi vorba de aceeași doamnă pe care am luat-o acum cativa ani buni din zona aia, Tisita.Totusi incearca pe timpul zilei ca este posibil sa nu stea seara sau noaptea,știi ce zic?

Vizitator
Postat
Acum 18 minute, Robyy1992 a spus:

Unde mai exact sta ca eu trec frecvent pe acolo și nu am vazut-o 

Avea două locuri in giratoriu de la Tisita spre Panciu până in calea ferată pe partea dreapta e un monument in parcare si uneori cand i se facea de o cafea ,dupa ce faci sensul catre Mărășești imediat e un peco pe dreapta,isi face prezența si pe acolo.Uneori treci si nu îți dai seama ca e centurista,ai senzația ca sta la autostop si nici îmbrăcată ca o cocotă nu este îmbrăcată ,știi ce zic?

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat
La 02.08.2023 la 11:01, Comancristi a spus:

Avea două locuri in giratoriu de la Tisita spre Panciu până in calea ferată pe partea dreapta e un monument in parcare si uneori cand i se facea de o cafea ,dupa ce faci sensul catre Mărășești imediat e un peco pe dreapta,isi face prezența si pe acolo.Uneori treci si nu îți dai seama ca e centurista,ai senzația ca sta la autostop si nici îmbrăcată ca o cocotă nu este îmbrăcată ,știi ce zic?

Salut am trecut pe acolo de câteva ori era o doamna pe acolo dar cred era la ocazie , cum arata doamna care prestează în zona ca să o pot identifica???

Vizitator
Postat
Acum 11 minute, Robyy1992 a spus:

Salut am trecut pe acolo de câteva ori era o doamna pe acolo dar cred era la ocazie , cum arata doamna care prestează în zona ca să o pot identifica???

Dzeu îți dă, dar nu îți bagă si in sacoșă👍De unde sa stiu eu cum arată de acum 6 ani,cel mai bine te oprești tu frumos si întrebi dacă e la ocazie sau e la futut si supt,știi ce zic?

• Oras:Focsani
Postat
1 oră în urmă, Robyy1992 a spus:

Salutare ,au mai apărut ceva noutăți??

Știi ce zic !

Postat
La 26.08.2023 la 14:26, Robyy1992 a spus:

Salutare ,au mai apărut ceva noutăți??

Știi ce zic !             
      Alooooo,Cleopatra01,ce faci ?Nu vezi in ce hal se înjura p’acilea ?

• Oras:Brasov
Postat

Azi venind de la Buzau spre Focsani am vazut o blonda inalta, botoxata, tocuri, dresuri plasa, cu un tatuaj colorat pe picior. Buna rau.

Statea inainte de podul de la intrare in Golesti, dupa hala rosie unde se face un drum la dreapta. Era cam stramt locul ca sa opresc, ca nu am vazut-o din timp.

Stie cineva mai multe detalii? Merita s-o mai caut?

Vizitator
Postat
Acum 3 ore, morunu a spus:

Azi venind de la Buzau spre Focsani am vazut o blonda inalta, botoxata, tocuri, dresuri plasa, cu un tatuaj colorat pe picior. Buna rau.

Statea inainte de podul de la intrare in Golesti, dupa hala rosie unde se face un drum la dreapta. Era cam stramt locul ca sa opresc, ca nu am vazut-o din timp.

Se mai da muie pe E 85? Sa mor eu și voi nu dacă eu am văzut ceva k lumea prin Vrancea la strada in afara de niște pocnitori și un palmier pe la Nisprod.

Postat
Acum 4 ore, morunu a spus:

Am vazut si eu faptura de mai multe ori acolo. Din mers arata beton, dar e cam lata in spate, si parul ala... nu bag mana in foc ca e femeie.

1 oră în urmă, ralupop a spus:

Se mai da muie pe E 85? Sa mor eu și voi nu dacă eu am văzut ceva k lumea prin Vrancea la strada in afara de niște pocnitori și un palmier pe la Nisprod.

Se da bine colegule si pe e85, la focsani mai greu, dar spre adjud sunt vreo 2 mai de doamne ajuta, atata ca nu au loc fix si nici nu le gasesti in fiecare zi.

Postat
On 3/16/2024 at 5:43 PM, morunu said:

Update!

Am oprit la blonda. 100 oral 150 combinat.

Am optat pentru un oral protejat. A fost ok, dar nu merita 100 lei parerea mea. Tipa e ok ca atitudine, figuri tipice de centurista dar nimic exagerat. Pare ca ii place ce face (i s-a sculat :))) )

Nu recomand, din cauza pretului.

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, morunu a spus:

Update!

Am oprit la blonda. 100 oral 150 combinat.

Am optat pentru un oral protejat. A fost ok, dar nu merita 100 lei parerea mea. Tipa e ok ca atitudine, figuri tipice de centurista dar nimic exagerat. Pare ca ii place ce face (i s-a sculat :))) )

Nu recomand, din cauza pretului.

Sa înțelegem ca ai muit un traveu?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...