Sari la conținut

0752400998

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Eu in poza de pe Buzau vad o fata de vreo 26+. Pe Iasi are 19.

Ca de la ora 18.35 la ora 19 a ajuns de la Buzau la Iasi, e problema ei. Desi as vrea sa stiu si eu avionul. 

Reputație: 7402
  • Oras:Neverland
Postat

O sa incerc eu sa clarific....cumva situatia :D 

Acum 5 ore, sofer100 a spus:

Asta este anuntul lui @Andreea_03. si pe aceasta cale ii urez bun venit in Iasi.PS:Poate fi anuntul colegei  Andreei......nu sunt sigur.

Citat

Asta NU este anuntul lui @Andreea_03.....Dar sunt pozele reale ale lui @Andreea_03.....Deci detinatoarea acestui anunt a imprumutat pozele de la @Andreea_03.

Nu am nicio idee de ce aceste anunturi au acelasi numar de telefon.........Poate intra Andreea si ne explica... :D 

• Like 3
  • Mersi 1
Postat
9 minutes ago, ffsdnd said:

O sa incerc eu sa clarific....cumva situatia :D 

Asta este anuntul lui @Andreea_03. si pe aceasta cale ii urez bun venit in Iasi.PS:Poate fi anuntul colegei  Andreaei......nu sunt sigur.

Asta NU este anuntul lui @Andreea_03.....Dar sunt pozele reale ale lui @Andreea_03.....Deci detinatoarea acestui anunt a imprumutat pozele de la @Andreea_03.

Nu am nicio idee de ce aceste anunturi au acelasi numar de telefon.........Poate intra Andreea si ne explica... :D 

E pe fast?

95% din oferta e pe fast.

Am sunat azi de mi s-au tocit amprentele de la degete. Toate -- 15min sau 15-20 (claxonul e clar ca e dat inainte de 15) . Poate vreun link nimfo  este de ajutor. 

Reputație: 7402
Postat
Acum 8 minute, sofer100 a spus:

E pe fast?

95% din oferta e pe fast.

Am sunat azi de mi s-au tocit amprentele de la degete. Toate -- 15min sau 15-20 (claxonul e clar ca e dat inainte de 15) . Poate vreun link nimfo  este de ajutor. 

Nu ai inteles colegul...am incercat sa NU fiu explicit :D 

Ipoteza mea: Fata aia de pe Buzau i-a furat pozele .....a sunat-o sa stearga pozele probabil Andreea si aia nu a vrut....asa ca Andreea a postat anunt cu nr fetei de pe Buzau , pe Iasi.....ca sa ii strice treburile.....Nu am sunat la numar, nu am dovezi.,....doar ghicesc. :P 

PS:Ma uit acum pe publi sa vad daca a venit Andreea pe Iasi :P 

Edit: Andreea nu este in Iasi :P 

• Like 3
  • Haha 1
Postat

Va explic eu....anunțul de pe Iași este făcut de mine pus cu nr fetei care mia furat pozele iam nr ei și am mutat anunțul pe Iași astfel în cât am considerat eu ca dacă ii suna telefonul din alta parte poate asa șterge pozele dar tipa nu de simte de loc și le tine în continuare. Nu știu cum poate lucra asa. Asa am considerat eu ca dacă ii fac anunț cu nr ei pe alt oraș îmi va șterge pozele. Sper ca a-ti înțeles 

• Like 2
  • Haha 1
Postat
Acum 6 ore, Andreea_03 a spus:

Va explic eu....anunțul de pe Iași este făcut de mine pus cu nr fetei care mia furat pozele iam nr ei și am mutat anunțul pe Iași astfel în cât am considerat eu ca dacă ii suna telefonul din alta parte poate asa șterge pozele dar tipa nu de simte de loc și le tine în continuare. Nu știu cum poate lucra asa. Asa am considerat eu ca dacă ii fac anunț cu nr ei pe alt oraș îmi va șterge pozele. Sper ca a-ti înțeles 

De asta... o sa ma fac cand o sa cresc mare, detectiv =)) 

Pssssst...Andreea intre noi fie vorba,,,,,,ai facut anunturi si cu numerele clientilor tepari sau a forumistilor ce te sacaiei?...Era candva o practica :) 

• Like 3
  • Haha 1
  • Trist 1

Postat

Nu am făcut niciodată anunț cu nr clienților. Singurul anunț a fost care l-am făcut cu nr tipei ca nu se simte sa șteargă pozele

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...