Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat August 10, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat August 10, 2021 Acum 8 minute, Elys69 a spus: Este superb Dar masajul oferit de manutele si corpul tău cum este ? Ceva finalizare cu sanii, gatul si clavicula etc.? Sarutari pe corp accepti? Ești tot....foxy ?😘🦊 3 3 1 Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat August 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 10, 2021 Acum 5 ore, derwall a spus: Dar masajul oferit de manutele si corpul tău cum este ? Ceva finalizare cu sanii, gatul si clavicula etc.? Sarutari pe corp accepti? Ești tot....foxy ?😘🦊 Sarutari imi plac mai ales pe sani 😍 Link spre comentariu
not_a_pimp Reputație: 70 Postat August 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2021 Salut, sunt nou pe formu dar nu și in acest sport, confirm vorbele fraților ce au ajuns la ea. Tipa e cu adevărat dubioasa, după ce ca transpira mai ceva ca un bărbat, acum mai nou este angajata sau partenera cu MQT Massage.Îți propune finalizare cu contact sexual la 100RON in plus și îți ia organul in gura de 2 ori și aia a fost, restul laba și multă vorba, mi a arătat și mie cărțile ei de identitate 😂😂😂 1 Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat August 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 11, 2021 Sunt disponibila pentru programari 0727910793 este numarul meu personal la mine totul este diferit french kiss GFE va astept pentru un Massage 69 & mai mult whatsapp me vom trai momente fierbinte cu finalizari explozive spune-mi ce fantezii ai astazi vreau sa le punem in practica impreuna Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat August 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 11, 2021 😘 Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat August 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 11, 2021 la noi totul este diferit french kiss GFE va astept pentru un Massage Super Erotic Pentru mai multe info whatsapp us vom trai momente fierbinte cu finalizari explozive spune-mi ce fantezii ai astazi vreau sa le punem in practica impreuna va asteptam cu mare drag la noi Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat August 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 12, 2021 Sunt disponibila pentru programari 0727910793 este numarul meu personal la mine totul este diferit french kiss GFE va astept pentru un Massage 69 & mai mult whatsapp me vom trai momente fierbinte cu finalizari explozive spune-mi ce fantezii ai astazi vreau sa le punem in practica impreuna Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat August 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 13, 2021 Sunt disponibila pentru programari 0727910793 este numarul meu personal la mine totul este diferit french kiss GFE va astept pentru un Massage 69 & mai mult whatsapp me vom trai momente fierbinte cu finalizari explozive spune-mi ce fantezii ai astazi vreau sa le punem in practica impreuna Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat August 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 13, 2021 Sunt disponibila pentru programari 0727910793 este numarul meu personal la mine totul este diferit french kiss GFE va astept pentru un Massage 69 & mai mult whatsapp me vom trai momente fierbinte cu finalizari explozive spune-mi ce fantezii ai astazi vreau sa le punem in practica impreuna Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat August 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 15, 2021 Sunt disponibila pentru programari 0727910793 este numarul meu personal la mine totul este diferit french kiss GFE va astept pentru un Massage 69 & mai mult whatsapp me vom trai momente fierbinte cu finalizari explozive spune-mi ce fantezii ai astazi vreau sa le punem in practica impreuna Link spre comentariu
Elys69 Reputație: 50 Postat Septembrie 17, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2021 Sunt disponibila pentru programari in aceasta noapte la Temple of Bliss va astept pentru un Massage cu finalizari explozive 0724 927 231 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum