Sari la conținut

Cristina poze reale 0757631178

Postări Recomandate

Reputație: 9887
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
  La 26.03.2025 la 22:25, mitonemihai a spus:

Pacat de ea , era fata buna acum ceva timp bun ( 3 ani zic eu ) acum are doar clienti de selectie 🤦‍♂️ !

Extinde  

Si acum ca are clientii ei nu mai e buna? 🤣

• Like 1
  • Haha 2
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat
  La 26.03.2025 la 16:11, Chumly a spus:

Eu zis sa pui mana sa te mai îngrași un pic,sincer,erai mișto și înainte,așa pufuleț 😘😘😘

Extinde  

Cum tu o vrei mai plinuta alti o vor asa cum e ,cred ca e destul de greu sa se schimbe de la o programare la alta😁

• Telefon: 0757631178
  • Oras:Constanta
  • Disponibila
  • Telefon: 0757631178
  • Disponibila
Postat

Helloooo 🥰😈

Voi mai fi până duminică disponibilă

Tarife:200 nr 300 ora 

Programu:10:00-18:00

Servicii :

-Sex oral (protejat sau neprotejat , in functie de igiena)
- DEEP ( in fc de igiena și de mărime) 
- Sex normal (protejat , nici nu discut)
- 69
- Masaj de relaxare
- FANTEZII (le discutam înainte) 
- Diferite poziții 
- Sărutări corporale si mangaieri
- FK
 - COB (Finalizare corporala 
- GFE 
- HAND JOB 
-  FOOT FETISH
   Fac și dominare, la dominare discutam înainte  și dacă va pot ajuta o voi face cu cea mai mare placere   

Dacă nu va răspund lăsați un mesaj pana când va pot contacta înapoi 😘😘

Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat
  La 19.08.2024 la 9:45, George0924 a spus:

Vezi colegu ca are onlyfans dacă ești pus pe laba

Extinde  

Ce cont de only are? Sau trimiteti in privat va rog daca nu vreti sa postati aici. Merci frumos 🙂

• Confuz 1
Postat
  La 12.04.2025 la 12:00, bawss123 a spus:

Ce cont de only are? Sau trimiteti in privat va rog daca nu vreti sa postati aici. Merci frumos 🙂

Extinde  

Apropo... nu e de laba 🤣🤣🤣 dupa cum zicea colegu :)))) Dar fata nu posteaza poze, video, nimic. Naiba, ca orice om normal, vreau sa vad daca o gasesc atractiva ca sa imi fac o idee daca sa ma duc sau nu.

• Like 1
  • Telefon: 0721620936
  • Telefon: 0721620936
Postat
  La 12.04.2025 la 12:35, bawss123 a spus:

Apropo... nu e de laba 🤣🤣🤣 dupa cum zicea colegu :)))) Dar fata nu posteaza poze, video, nimic. Naiba, ca orice om normal, vreau sa vad daca o gasesc atractiva ca sa imi fac o idee daca sa ma duc sau nu.

Extinde  

Vrei sa vezi tu... normal ca e atrctiva... acum faza e ca sa te vada ea pe tine atractiv 🤣🤣

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat

Extinde  

avea la poze fata oho, si era deja atunci inainte sa slabeasca si sa monteze sanii noi atractiva. dar oricum depinde de conexiune la prima vedere ati garantez ca este peste standard daca o prinzi libera si disponibila

• Like 1
  • Mersi 1

Mea culpa….

Postat
  La 12.04.2025 la 14:35, insuficientul a spus:

Vrei sa vezi tu... normal ca e atrctiva... acum faza e ca sa te vada ea pe tine atractiv 🤣🤣

Extinde  

O sa fiu mai mult decat ok :) Si chiar daca n-as fi, sa fim seriosi; noi oricum pentru multe suntem doar niste portofele mergatoare. Dar is patit sa mi se deschida usa si sa nu stiu daca tipa e acolo sa ne futem sau... sa ma manance 🤣 Nu ca ar fi cazul, dar am si eu un prototip in minte care imi starneste hormonii... :P Spor la ciocane!! 🔨

• Like 3
Reputație: 9887
Postat

Extinde  

Mergi cu incredere :)

• Like 1
  • Mersi 1
  • Oras:World
  • Oras:World
Postat
  La 13.04.2025 la 3:09, bawss123 a spus:

O sa fiu mai mult decat ok :) Si chiar daca n-as fi, sa fim seriosi; noi oricum pentru multe suntem doar niste portofele mergatoare. Dar is patit sa mi se deschida usa si sa nu stiu daca tipa e acolo sa ne futem sau... sa ma manance 🤣 Nu ca ar fi cazul, dar am si eu un prototip in minte care imi starneste hormonii... :P Spor la ciocane!! 🔨

Extinde  

Nu pierzi nimic.

V-a rugat fata sa va tineti parerile pentru voi si a fost destul de clara cum lucreaza.

Postat
  La 14.04.2025 la 17:59, Darkkkk a spus:

Nu pierzi nimic.

V-a rugat fata sa va tineti parerile pentru voi si a fost destul de clara cum lucreaza.

Extinde  

Pierzi timp si bani, adica printre cele mai importante resurse daca te duci acolo si nu e pe gustul tau.

Si legat de a 2-a parte, sincer sunt foarte confuz 😕 Suntem pe un forum de recenzii; cum adica sa ne tinem parerile pentru noi?

• Membru Premium
Postat
  La 15.04.2025 la 22:07, bawss123 a spus:

Pierzi timp si bani, adica printre cele mai importante resurse daca te duci acolo si nu e pe gustul tau.

Si legat de a 2-a parte, sincer sunt foarte confuz 😕 Suntem pe un forum de recenzii; cum adica sa ne tinem parerile pentru noi?

Extinde  

Colegu a tinut sa iti reaminteasca ca fata lucreaza doar cu cei care au fost la ea, atat doar !! Acest lucru l-a anuntat deja, dupa ce ai mai cerut odata poze !!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...