costin90 Reputație: 11 Postat August 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20 Acum 8 minute, Cristinaa27 a spus: Nicio șansă. Serviciile mele vor rămâne cele menționate mai sus . Pentru mâine am si eu vreo șansă? Cu 266 la sfârșit 😁 Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 931 Postat August 20 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 20 Acum 7 minute, costin90 a spus: Pentru mâine am si eu vreo șansă? Cu 266 la sfârșit 😁 Intreaba personal..nu e chat aici 1 Link spre comentariu
costin90 Reputație: 11 Postat August 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20 Am întrebat dar răspunsul se lasă asteptat..... Link spre comentariu
SenorMoney Reputație: -14 Postat August 20 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 20 1 oră în urmă, costin90 a spus: Am întrebat dar răspunsul se lasă asteptat..... Merita așteptarea crede ma Link spre comentariu
valiban Reputație: 0 Postat August 20 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 20 un 97105 Link spre comentariu
Cristinaa27 Reputație: 799 Postat August 21 Telefon: 0757631178 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0757631178 Oras:Constanta Disponibila Autor Partajează Postat August 21 ❗❗❗ Indisponibila ❗❗❗ 1 1 1 Link spre comentariu
Darkkkk Reputație: 190 Postat August 21 Oras:World Oras:World Partajează Postat August 21 On 8/19/2024 at 9:29 AM, Cristinaa27 said: Helloo 🙈( voi fi disponibila până joi) Tarife:200 nr 300 ora Program 10:00-19:00 Servicii : -Sex oral (protejat sau neprotejat , in functie de igiena) - DEEP ( in fc de igiena și de mărime) - Sex normal (protejat , nici nu discut) - 69 - Masaj de relaxare - FANTEZII (le discutam înainte) - Diferite poziții - Sărutări corporale si mangaieri - FK - COB (Finalizare corporala ) - GFE - HAND JOB - FOOT FETISH Fac și dominare, la dominare discutam înainte și dacă va pot ajuta o voi face cu cea mai mare placere Dacă nu va răspund lăsați un mesaj pana când va pot contacta înapoi 😘😘 https://onlyfans.com/baby_sophiexxx 9 hours ago, Cristinaa27 said: ❗❗❗ Indisponibila ❗❗❗ Azi e miercuri pentru unii programul este pana la ora 19:00 iar pentru altii se poate si la 20 chiar 21 1 Link spre comentariu
Cristinaa27 Reputație: 799 Postat August 21 Telefon: 0757631178 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0757631178 Oras:Constanta Disponibila Autor Partajează Postat August 21 Mă scuzi pe mine că sunt nesimțită și am oprit munca deoarece a venit perioada mai devreme😅 să-mi fie rușine🤦🏼♀️ 1 1 2 4 Link spre comentariu
gauloise07 Reputație: 128 Postat August 21 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 21 Acum 8 minute, Cristinaa27 a spus: Mă scuzi pe mine că sunt nesimțită și am oprit munca deoarece a venit perioada mai devreme😅 să-mi fie rușine🤦🏼♀️ Jos perioada ! 1 Link spre comentariu
leonidas69 Reputație: 343 Postat August 21 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Partajează Postat August 21 Acum 1 oră, Darkkkk a spus: Azi e miercuri pentru unii programul este pana la ora 19:00 iar pentru altii se poate si la 20 chiar 21 Programul îl face Cristina ❤️ cum vrea ea și cu cine vrea ea. Programul oficial este până la 19. Probleme? 😂 1 Link spre comentariu
aloo02 Reputație: 213 Postat August 21 Telefon: Xxxx Oras:Constanța Telefon: Xxxx Oras:Constanța Partajează Postat August 21 Fata este super ok,poate a avut motivele ei... Link spre comentariu
Membru Premium jerry84 Reputație: 1748 Postat August 21 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Partajează Postat August 21 Acum 5 ore, Darkkkk a spus: Azi e miercuri pentru unii programul este pana la ora 19:00 iar pentru altii se poate si la 20 chiar 21 Ce te frământă ? Că nu poți ajunge după 19 la ea sau înaintea programului ? Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 851 Postat August 22 Partajează Postat August 22 Bine mai Cristina, trimiți poze în privat și nu îmi trimiți și mie. Ma supăr pe tine😒 1 Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 931 Postat August 22 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 22 Acum 2 ore, mihaita2020 a spus: Bine mai Cristina, trimiți poze în privat și nu îmi trimiți și mie. Ma supăr pe tine😒 Trimite doar la necredinciosi 🫠😂 Tu din ce categorie fc parte? 🥸 Link spre comentariu
SenorMoney Reputație: -14 Postat August 22 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 22 Acum 55 minute, novice2018 a spus: Trimite doar la necredinciosi 🫠😂 Tu din ce categorie fc parte? 🥸 Eu sant ateu..oare se pune sa îmi trimită și mie ?,😜😜 Link spre comentariu
Cristinaa27 Reputație: 799 Postat Septembrie 1 Telefon: 0757631178 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0757631178 Oras:Constanta Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 1 Tarife:200 nr 300 ora Program 10:00-19:00 Servicii : -Sex oral (protejat sau neprotejat , in functie de igiena) - DEEP ( in fc de igiena și de mărime) - Sex normal (protejat , nici nu discut) - 69 - Masaj de relaxare - FANTEZII (le discutam înainte) - Diferite poziții - Sărutări corporale si mangaieri - FK - COB (Finalizare corporala ) - GFE - HAND JOB - FOOT FETISH Fac și dominare, la dominare discutam înainte și dacă va pot ajuta o voi face cu cea mai mare placere Dacă nu va răspund lăsați un mesaj pana când va pot contacta înapoi 😘😘 https://onlyfans.com/baby_sophiexxx 16 Link spre comentariu
dudu2020 Reputație: 46 Postat Septembrie 4 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Partajează Postat Septembrie 4 Salutări, Azi am reușit și eu să o prind pe domnișoara ,este de departe pe Ct una din cele mai faine fete! Gfe ,corp,atitudine TOP,pe lângă faptul că seamănă leit cu o mare iubire din adolescență:) 2 1 Link spre comentariu
Cristinaa27 Reputație: 799 Postat Septembrie 6 Telefon: 0757631178 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0757631178 Oras:Constanta Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 6 ❗❗❗ Indisponibilă❗❗❗ 1 1 Link spre comentariu
Cristinaa27 Reputație: 799 Postat Septembrie 21 Telefon: 0757631178 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0757631178 Oras:Constanta Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 21 Hello 😘😘😘 Tarife:200 nr 300 ora Program 10:00-19:00 Servicii : -Sex oral (protejat sau neprotejat , in functie de igiena) - DEEP ( in fc de igiena și de mărime) - Sex normal (protejat , nici nu discut) - 69 - Masaj de relaxare - FANTEZII (le discutam înainte) - Diferite poziții - Sărutări corporale si mangaieri - FK - COB (Finalizare corporala ) - GFE - HAND JOB - FOOT FETISH Fac și dominare, la dominare discutam înainte și dacă va pot ajuta o voi face cu cea mai mare placere Dacă nu va răspund lăsați un mesaj pana când va pot contacta înapoi 😘😘 https://onlyfans.com/baby_sophiexxx 1 15 Link spre comentariu
Cristinaa27 Reputație: 799 Postat Septembrie 27 Telefon: 0757631178 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0757631178 Oras:Constanta Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 27 ❗❗❗Hello voi mai fi în oraș până pe 1 oct inclusiv 😁 Va rog să verificați starea la WhatsApp de azi înainte . Cand nu voi fi la birou voi trece indisponibilă iar când am sa fiu voi trece disponibila😁 ❗❗❗Va rog sa înțelegeți că nu am cum sa răspund tot timpul , multe mesaje le citesc a doua zi. La mesajele pe care le citesc a doua zi nu răspund ❗ Tarife:200 nr 300 ora Programul meu va fi flexibil ,nu voi avea un program fix 😘 Servicii : -Sex oral (protejat sau neprotejat , in functie de igiena) - DEEP ( in fc de igiena și de mărime) - Sex normal (protejat , nici nu discut) - 69 - Masaj de relaxare - FANTEZII (le discutam înainte) - Diferite poziții - Sărutări corporale si mangaieri - FK - COB (Finalizare corporala ) - GFE - HAND JOB - FOOT FETISH Fac și dominare, la dominare discutam înainte și dacă va pot ajuta o voi face cu cea mai mare placere Dacă nu va răspund lăsați un mesaj pana când va pot contacta înapoi 😘😘 https://onlyfans.com/baby_sophiexxx 8 Link spre comentariu
Geany Reputație: 0 Postat Octombrie 2 Partajează Postat Octombrie 2 Buna Cristina, mai activezi? Pe wassapp apari indisponibila Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 851 Postat Octombrie 2 Partajează Postat Octombrie 2 E plecata Link spre comentariu
mitonemihai Reputație: 21 Postat Octombrie 3 Oras:păpămant Oras:păpămant Partajează Postat Octombrie 3 Acum 12 ore, mihaita2020 a spus: E plecata Sau e plecata acasa , asta este rutina 2 Link spre comentariu
noanonymus Reputație: 417 Postat Octombrie 3 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Partajează Postat Octombrie 3 Acum 16 ore, Geany a spus: Buna Cristina, mai activezi? Pe wassapp apari indisponibila Scrie mai sus de postarea ta, dar de, e greu să citești! Link spre comentariu
Membru Premium jerry84 Reputație: 1748 Postat Octombrie 3 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Partajează Postat Octombrie 3 Acum 21 ore, Geany a spus: Buna Cristina, mai activezi? Pe wassapp apari indisponibila Geany, tu ești mă ? Ăla din Las fierbinți? 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum