onsonbinson Reputație: 35 Postat August 1, 2021 Partajează Postat August 1, 2021 Cred ca anuntul e la misto Link spre comentariu
skmaryan Reputație: 41 Postat August 1, 2021 Oras:slatina Oras:slatina Partajează Postat August 1, 2021 Nam chef sa risc 150 lei aiurea pe ce apa nu curge...mai bn ii dau Robertei si nu mi pare rau..am luat tepe gramada Link spre comentariu
onsonbinson Reputație: 35 Postat August 1, 2021 Partajează Postat August 1, 2021 Acum 48 minute, skmaryan a spus: Nam chef sa risc 150 lei aiurea pe ce apa nu curge...mai bn ii dau Robertei si nu mi pare rau..am luat tepe gramada Aici sunt deacord cu tine Roberta e cea mai speciala cu servicii de TOP Link spre comentariu
cristianand2 Reputație: 90 Postat August 1, 2021 Partajează Postat August 1, 2021 Eu unul o sa ma risc, asta dacă reușesc sa obțin o programare. Merita o șansa. Link spre comentariu
onsonbinson Reputație: 35 Postat August 1, 2021 Partajează Postat August 1, 2021 Acum 35 minute, cristianand2 a spus: Eu unul o sa ma risc, asta dacă reușesc sa obțin o programare. Merita o șansa. Daca reusesti lasane si noua o recenzie Link spre comentariu
shshsh Reputație: 22 Postat August 2, 2021 Autor Partajează Postat August 2, 2021 Păi ea spune ca programările le face dar vorba voastră dacă ar răspunde ar fi bine . Nu dai deloc de ea nici la telefon nici pe whtsapp Link spre comentariu
cristianand2 Reputație: 90 Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 Mai am puțin și ajung sa ma rog de ea :))) e Nebunie cu fata asta Link spre comentariu
Myky200 Reputație: 6 Postat August 5, 2021 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat August 5, 2021 La 02.08.2021 la 16:57, cristianand2 a spus: Mai am puțin și ajung sa ma rog de ea :))) e Nebunie cu fata asta Nu stii ca asa fac fantomele 🤣🤣te pup 😘 Link spre comentariu
Myky200 Reputație: 6 Postat August 6, 2021 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat August 6, 2021 Anunț de ultimă oră 😝in seara asta plec acasă și mă întorc marți😈vă pup aveți grijă de voi si de corpurile voastre❤️❤️ Link spre comentariu
Vizitator Florincos Reputație: 0 Postat August 6, 2021 Partajează Postat August 6, 2021 Fata asta nu cred ca exista am tot sunat dar nu a răspuns niciodată. Asa ca aveți grija cu fantomele astea.... Link spre comentariu
Myky200 Reputație: 6 Postat August 7, 2021 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat August 7, 2021 Acum 9 ore, Florincos a spus: Fata asta nu cred ca exista am tot sunat dar nu a răspuns niciodată. Asa ca aveți grija cu fantomele astea.... Doar pentru ca nu răspund la anumite persoane asta nu înseamnă ca nu raspund... Pup 😘 1 Link spre comentariu
Vizitator Florincos Reputație: 0 Postat August 7, 2021 Partajează Postat August 7, 2021 Da sigurrrrr de parca ai știi cine te suna. Bafta! 😘 Link spre comentariu
cristianand2 Reputație: 90 Postat August 7, 2021 Partajează Postat August 7, 2021 Am fost eu ieri la ea, revin mai târziu cu o recenzie Link spre comentariu
Myky200 Reputație: 6 Postat August 11, 2021 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat August 11, 2021 Am revenit.. Va pup😘😘 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1688 Postat August 11, 2021 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat August 11, 2021 On 8/7/2021 at 4:56 PM, cristianand2 said: Am fost eu ieri la ea, revin mai târziu cu o recenzie Te așteptăm cu recenzia ca ni s au lungit ochii. Multumim! Link spre comentariu
onsonbinson Reputație: 35 Postat August 11, 2021 Partajează Postat August 11, 2021 Acum 1 oră, papura voda a spus: Te așteptăm cu recenzia ca ni s au lungit ochii. Multumim! Mare dreptate ai:)) Link spre comentariu
cristianand2 Reputație: 90 Postat August 11, 2021 Partajează Postat August 11, 2021 Vizitat fata acum cateva zile, ceea ce va pot spune e ca nu e genul slim si e putin mai corpolenta dar nu grasa asa cum a zis cineva ma sus. Locatia e undeva pe langa liceul Economic. Acum sa trecem la servicii: Ajuns in locatie unde ma asteapta intr-un halat, stam cateva minute la niste discutii amicale dupa care cer sa merg la baie pentru o mica iginizare, ajuns in camera se dezbraca si incepe cu un ON de senzatie. - Fata se autopropune ca fiind foarte buna la oral ceea ce eu personal va pot spune ca nu are cum sa va dezamageasca, parerea mea ca avem o noua regina in oras pe treaba asta, o scuipa, linge, deep si un mare + atentie la bijuterii, am impresia aca ii place foarte mult sa faca asta si nu ii da drumul pana cand ii zici tu, accepta CIM ceea ce pentru mine e top. Dupa minute bune de un oral foarte umed o rog sa trecem la np unde o pun in misionar, geme usor,real chiar ii place, accepta sarutari pe corp si la randul ei te saruta si ea deci un mare + si aici, dupa cateva minute de luptat cedez si finalizez, la un momentdat uitasem de cim, norocul meu e ca am stat o ora si am cerut ca a 2 a finalizare sa incercam sa o obtinem doar din oral. Fata nu a comentat nimic si dupa cateva minute de pauza a trecut la treaba, accepta si fuckface in limita bunului simt, adevarul e ca avut mult de munca ca sa reusesc sa finalizez din oral dar cum am spus nu a comentat nimic, finalizat cu un cim de zile mari, te scurge pana nu mai ramane nici macar o singura picatura. Acum notele: - Gfe ( este foarte sociabila si atentie are foarte mult bun simt, nici vorba de graba) din partea mea are un 10 Aspect: Aici e vorba de preferinte, asa cum am zis fata nu e genul slim, daca vreti slim nu e in categoria aia. Nota 8 ON: AIci ii dau 10 + pentru tot ceea ce face, nu ii lipseste nimic pentru un oral perfect, ps o bate pe Roberta aici. NP: se implica, geme, sarutari pe gat, nu comenteaza la pozitii, e stramta, se uda natural dar eu am ramas cucerit de oralul pe care il face iar nota pe i o acord aici e subiectiva 8. Locatia e ok, o garsoniera dar fara AC asa ca depunctez. 7 Pe scurt baieti fata asta merita vizitata cel putin odata, e adevarat ca dai destul de greu de ea dar odata ajuns acolo iti arata ca a meritat asteptarea, programare facuta pe wapp, cu mici intarzieri unde si eu am fost de vina. Ceea ce va trebuie la voi cand ajungeti in locatie e bunul simt. uitasem ce e mai important. Amenda: 150/250 ora, eu unu i-am lasat 300 doar pentru comportament si ca nu a dat semne de graba nici macar o secunda, puteam sta la povesti toata ziua. De revenit? pentru mine da. Imi cer scuze colegilor ca v-am facut sa asteptati. Link spre comentariu
skmaryan Reputație: 41 Postat August 11, 2021 Oras:slatina Oras:slatina Partajează Postat August 11, 2021 Ba baieti...vin cu o recenzie pizitiva...cu toate ca mai sus ziceam ca nu risc 150 dar credetima ca sa meritat100% ps. Cred ca o bate pe Roberta la oral..pt ca face cim....ce sa va mai zic face un orat de nota 10 atitudine de nota 10 igiena corespunde o fire modesta...recomand futacilor cu toata increderea decartat 170 oral cu finalizare orala ..de revenit 100% merita spor ...dracilor Link spre comentariu
dan3333 Reputație: 17 Postat August 12, 2021 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat August 12, 2021 Anal face? Link spre comentariu
cristianand2 Reputație: 90 Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Nu face din câte a spus Link spre comentariu
kevinody Reputație: 40 Postat August 17, 2021 Oras:Slatina Disponibila Oras:Slatina Disponibila Partajează Postat August 17, 2021 Buna! Mai esti in oras ? Link spre comentariu
Myky200 Reputație: 6 Postat August 18, 2021 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat August 18, 2021 La 17.08.2021 la 10:55, kevinody a spus: Buna! Mai esti in oras ? Buna.. Săptămâna aceasta nu 😘😘😘 Link spre comentariu
Myky200 Reputație: 6 Postat August 23, 2021 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat August 23, 2021 Bună dragilor 😘am revenit in oras 😘😘 Link spre comentariu
onsonbinson Reputație: 35 Postat August 23, 2021 Partajează Postat August 23, 2021 Iar ne duci cu zăhărelul 1 Link spre comentariu
nagato Reputație: 15 Postat August 24, 2021 Oras:Mehedinti Oras:Mehedinti Partajează Postat August 24, 2021 Buna Myky , pe la Severin ai in plan sa ajungi ? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum