Sari la conținut

0734245523

Postări Recomandate

• Oras:Slatina
Postat
Acum 10 ore, shshsh a spus:

Bai fraților exista oare ghinion mai mare decât asta să vorbești cu domnisoara aceasta și sa stabilești ca te vezi mai pe seara . După să nu mai reușești sa dai de ea încercând de foarte mult timp sa ajungi la ea și tot nu reușești 😊😊

Heii bună ți am dat acum mesaj pe wp și ți am explicat ce sa întâmplat.. Pup 😘😘

Postat
1 oră în urmă, Myky200 a spus:

Heii bună ți am dat acum mesaj pe wp și ți am explicat ce sa întâmplat.. Pup 😘😘

Am văzut . Vorbim pe whtsapp...Pup 😘

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Din câte vad asta e figuranta mare!

Si eu am vorbit cu ea,politicoasa,totul ok noroc ca am sunat-o inainte sa plec spre ea.

Nimic! Luam o țeapa de zile mari!

Postat
Acum 1 minut, papura voda a spus:

Din câte vad asta e figuranta mare!

Si eu am vorbit cu ea,politicoasa,totul ok noroc ca am sunat-o inainte sa plec spre ea.

Nimic! Luam o țeapa de zile mari!

Când anume ai vorbit cu mine? 

Postat
Acum 31 minute, cristianand2 a spus:

Mie nu îmi mai raspunde de mult timp. A mai reușit cineva sa vorbească cu 

Acum 31 minute, cristianand2 a spus:

Mie nu îmi mai raspunde de mult timp. A mai reușit cineva sa vorbească cu ea?

Ai uitat ca sunt suparata pe tine? 😠😠La ce mai comentezi pe aici sa imi faci reclama odată ce știi ca sunt suparata pe tine.. Acum pe bune.. Nu va înțeleg 

Postat

Contactată pentru o programare pentru a doua zi. Discutat detalii și acceptate de ambele părți am rămas la 2 h dar a doua zi când i'am dat un msj înainte cu câteva ore înainte de ora stabilită pentru o confirmare din partea ei dacă rămâne valabilă nu a dat niciun răspuns. Sunat, nu a răspuns.. Poate a avut treabă, ceva dar se putea anunța părerea mea.

Postat

Contactată pentru o programare pentru a doua zi. Discutat detalii și acceptate de ambele părți am rămas la 2 h dar a doua zi când i'am dat un msj înainte cu câteva ore înainte de ora stabilită pentru o confirmare din partea ei dacă rămâne valabilă nu a dat niciun răspuns. Sunat, nu a răspuns.. Poate a avut treabă, ceva dar se putea anunța părerea mea.

Postat

Disponibila pentru programări 11-20

0734245523 WhatsApp 

• Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Postat

Am fost eu la ea, futut în gura, lins pe oua, futut în cur, tras de par, sex între sâni, super WOW, 

Merita, halat 100 de euro 

Prestație cu slobozi în anus merita bani

• Oras:Slatina olt
Postat
Acum 2 ore, Myky200 a spus:

Bună dragiilor.. Am revenit 😘

Faci și anal ?

Postat

Bună dragiilor am revenit 😘 astăzi voi fii disponibila după ora 9

La 03.02.2022 la 14:33, dick1029 a spus:

Postat

Să începem cu început i-am dat mesaj pentru o programare mi-a răspuns făcut programarea . Ajuns la ea am stat puțin  de vorbă până am început treaba pentru care am mers . Am început treaba cu un oral demențial cu foarte mare atenție la dânsele . După ceva timp după ce mi-a făcut oralu am rugat-o să punem caciulita și sa trecem la treaba . I-am zis că o să vin eu peste ea am trecut peste am dat ce am dat și după am terminat în balonas . Per total pentru mine e de nota 10 nu am ce să îi reproșez . E super plăcută ca persoana și nu e deloc pe graba cât stai la ea nu ii suna deloc telefonu deci poți sa îți faci treaba cum trebuie . Este a 3 sau a 4 oara de când merg la ea dar în seara asta ma făcut sa ma simt asa de bine în cât am uitat de toate probleme . O sa revin la ea curând . 😘😘😘

• Inimioara 1

Postat
Acum 3 ore, Myky200 a spus:

Bună dragiilor 😘am revenit ❤️

Lucrezi azi ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.