payment Reputație: -5708 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Iunie 15, 2021 Acum 10 ore, cincistele a spus: Foaie verde mînătîrci Payment, tu mi-o sugi pe unde apuci ! 🤣🤣🤣 Puye Mayment ! zis și Laberian Girl 😄 Ce texte de aurolac ai! 1 1 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iunie 15, 2021 Acum 3 minute, bastos01 a spus: Fara Rapid, e pustiu Vine și Rapidulețu, de abia aștept să merg pe stadion 😎 Loo loo loooo loooo loooo Loooo loooo loooo loooo Zi tu ce echipă mai cântă marșul victoriei din Aida de Verdi ? 🙆 1 2
bastos01 Reputație: 451 Postat Iunie 15, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Iunie 15, 2021 4 minutes ago, cincistele said: Vine și Rapidulețu, de abia aștept să merg pe stadion 😎 Loo loo loooo loooo loooo Loooo loooo loooo loooo Zi tu ce echipă mai cântă marșul victoriei din Aida de Verdi ? 🙆 Pai te mint io ? Cea mai tare si mai populara echipa ever, nu Steaua sau Dinamo care au fost sustinuti o viata cu bani de la armata si MI 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 15, 2021 Meciuri de kkt pana acum. De kkt, adica normale, fara bombe. Prea multe echipe frate care nu au ce cauta acolo. Usor usor, pt voturi la UEFA, or sa se califice toate echipele de pe continent. Inainte de '90 erau 8 echipe in 2 grupe, semifinale, finala si gata. Dar alea 8 erau crema. Acum sunt 24 echipe. Nu erau de ajuns 16 in 4 grupe ?? Globarizare fotbalului fmm. 1 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iunie 15, 2021 Acum 3 ore, playmaker a spus: Meciuri de kkt pana acum. De kkt, adica normale, fara bombe. Prea multe echipe frate care nu au ce cauta acolo. Usor usor, pt voturi la UEFA, or sa se califice toate echipele de pe continent. Inainte de '90 erau 8 echipe in 2 grupe, semifinale, finala si gata. Dar alea 8 erau crema. Acum sunt 24 echipe. Nu erau de ajuns 16 in 4 grupe ?? Globarizare fotbalului fmm. E adevărat și ce zici tu, dar au mai crescut și "ăia micii" 😉 2
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2021 Postat Iunie 15, 2021 5 hours ago, cincistele said: E adevărat și ce zici tu, dar au mai crescut și "ăia micii" 😉 Ia zi bah @cincistele cum comentezi ca Hagi și Giga Popescu au primit locuri la tribuna 2 iar Cuckusor Dan și Orbán la VIP?
playmaker Reputație: 1302 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 15, 2021 7 hours ago, cincistele said: E adevărat și ce zici tu, dar au mai crescut și "ăia micii" 😉 Si inainte erau echipe mici dar bune care stateau acasa. Da-ti seama daca se calificau doar 8. Hai sa facem o simulare : Germania, Anglia, Italia, Spania, Franta si inca 3. Alege tu. Despre ce vorbim?? Intr'adevar acum politica este meciuri multe da'proaste. La fel si la mondial. Cica in 2026 se califica 64 echipe si din grupe se califica primele 3 si cele mai bune 12 locuri 4 🤣🤣🤣 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Iunie 16, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iunie 16, 2021 Acum 4 ore, Cocalar21 a spus: Ia zi bah @cincistele cum comentezi ca Hagi și Giga Popescu au primit locuri la tribuna 2 iar Cuckusor Dan și Orbán la VIP? Cre'că Burleanu ăla s-a dat în stambă. Caracter de om mic, se răzbună pe marii fotbaliști că l-au contestat. Un căcat de om Burleanu ăsta. Acum 3 ore, playmaker a spus: Si inainte erau echipe mici dar bune care stateau acasa. Da-ti seama daca se calificau doar 8. Hai sa facem o simulare : Germania, Anglia, Italia, Spania, Franta si inca 3. Alege tu. Despre ce vorbim?? Intr'adevar acum politica este meciuri multe da'proaste. La fel si la mondial. Cica in 2026 se califica 64 echipe si din grupe se califica primele 3 si cele mai bune 12 locuri 4 🤣🤣🤣 Aleg Olanda, Portugalia și Croația 😁 Plm, și România în locul oricărei alte echipe din astea 8. Altfel se simte turneul când jucăm și noi, deși la Europene noi nu prea am mișcat. Totuși, e mai frumos cu atâtea echipe, altfel îi lăsăm pă granzi să joace între ei 🙈. Știi că vor ăștia să înființeze o Superliga în locul Champions League. Mie nu cred că mi-ar plăcea. Eu sunt român și rapidist și "țin" cu alte echipe așa, ocazional. Îți dai seama că e din ce în ce mai greu ca noi să ajungem în elită și că vrem nu vrem o să ajungem să "ținem" cu alte echipe, care vor juca în mod obișnuit. Nu-mi doresc să ajung să fiu suporterul altor echipe, cât ar fi ele de Real, Barca, Liverpool sau care or mai fi. 🤦 Măcar din an în Paște să avem și noi ocazia să apărem în competiție. 1 2
playmaker Reputație: 1302 Postat Iunie 16, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 16, 2021 Nici nu o sa mai fim vreodata. Si asta datorita ca ne-am lasat ingropati de tarile cu coloana vertebrala. Am ajuns milogii Europei. Pe toate planurile. Vezi cazul cu micii si vaccinarea. Nu ne mai facem bine. 1 2
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iunie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2021 48 minutes ago, playmaker said: Nici nu o sa mai fim vreodata. Si asta datorita ca ne-am lasat ingropati de tarile cu coloana vertebrala. Am ajuns milogii Europei. Pe toate planurile. Vezi cazul cu micii si vaccinarea. Nu ne mai facem bine. Si in alte tari se da mancare ca sa atraga lumea. Calmeaza-te! 🧐 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Iunie 16, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iunie 16, 2021 Acum 14 ore, playmaker a spus: Nici nu o sa mai fim vreodata. Si asta datorita ca ne-am lasat ingropati de tarile cu coloana vertebrala. Am ajuns milogii Europei. Pe toate planurile. Vezi cazul cu micii si vaccinarea. Nu ne mai facem bine. Câștigă Franța din nou ? Nu mă așteptam să-i bată pă naziști ieri 😅... când am auzit că l-a rechemat pă Muller iar la echipă credeam că o să-i răsucească friții. Dîn păcate Muller a fost inexistent, Hummels și-a dat autogol, iar lupii tineri Havertz și Timo Werner au fost slăbi rău, mai ales Havertz. Asta e. Sbornaya văd că i-a ars pă finlandezi și galezii pă turcaleți. Italea are 1-0...poate ei să se bată cu francii negri. 1 2
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iunie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2021 26 minutes ago, cincistele said: Câștigă Franța din nou ? Nu mă așteptam să-i bată pă naziști ieri 😅... când am auzit că l-a rechemat pă Muller iar la echipă credeam că o să-i răsucească friții. Dîn păcate Muller a fost inexistent, Hummels și-a dat autogol, iar lupii tineri Havertz și Timo Werner au fost slăbi rău, mai ales Havertz. Asta e. Sbornaya văd că i-a ars pă finlandezi și galezii pă turcaleți. Italea are 1-0...poate ei să se bată cu francii negri. Xenofob basit ce esti 1
terenteXXXX Reputație: 34 Postat Iunie 16, 2021 Postat Iunie 16, 2021 Ati ajuns sa va înjurati pentru niște echipe străine? Hai de pula mea! 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Iunie 16, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iunie 16, 2021 Acum 51 minute, maa5fu1.v1 a spus: Xenofob basit ce esti Ce-ai bă ? Tuși-mi-ai în ceribonflex, iar ai băut suc de lamuie ? 2
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iunie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2021 3 minutes ago, cincistele said: Ce-ai bă ? Tuși-mi-ai în ceribonflex, iar ai băut suc de lamuie ? Ce-ai bre dement obsedat de castitatea femeilor? Te bucuri ca taranoii de la aur nu vor educatie sexuala in scoli? Mrg ei probabil fut oi. Lumea ta moare, fascist dement, sugi pula! 1 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Iunie 16, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iunie 16, 2021 Acum 8 minute, maa5fu1.v1 a spus: Ce-ai bre dement obsedat de castitatea femeilor? Te bucuri ca taranoii de la aur nu vor educatie sexuala in scoli? Mrg ei probabil fut oi. Lumea ta moare, fascist dement, sugi pula! Tacimpu că te fut îngu ! Te ustură curu de cât ai futut? Ești făcut de așa natură să ne pupi la pulă! 3
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2021 Postat Iunie 16, 2021 17 minutes ago, maa5fu1.v1 said: Ce-ai bre dement obsedat de castitatea femeilor? Te bucuri ca taranoii de la aur nu vor educatie sexuala in scoli? Mrg ei probabil fut oi. Lumea ta moare, fascist dement, sugi pula! Mare adevăr ai grăit, kred ka ai votat USR. Ie nevoie da edukatie sexuală an skoli, in paralel ku geometria sa anvete sa nimereaska gaura kum trebuie, altfel ie pierduți saraky. Dk baga și niște fizica sa anteleaga kum ie ku koefikientu da frekare, fakem olimpiada da laba pt băieți și olimpiada da kurvologie pt fetițe sa loam și noi Loku 1 la keva ke konteaza nu ka prosti la fizika matematica și altele ka pe vremea lui Ceașca.
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2021 Postat Iunie 16, 2021 Aidplm ke Nadia Komaneki Gica Hagi Halep și dastia da kakat. Ma bukur ka nam votat AUR și promit ka data viitoare votez USR sa moara prostii aia an kinuri da prosti kare nu știe sa se futa ka na fakut edukatie sexuală la skoala. Gina Pistol prasadinta!
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2021 Postat Iunie 16, 2021 Stau și ma antreb akuma kum plm a ajuns Prunariu in spațiu și nu la futut extraterestrii an kur ka niki el na fakut edukatie sexuală la skoala 😵💫
cincistele Reputație: -3877 Postat Iunie 16, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iunie 16, 2021 Acum 3 minute, Cocalar21 a spus: Stau și ma antreb akuma kum plm a ajuns Prunariu in spațiu și nu la futut extraterestrii an kur ka niki el na fakut edukatie sexuală la skoala 😵💫 Sunt grețoși toți ăștia cu mintea dășchisă, chipurile...mai dă-i dracu' să-i ia dă maimuțoi opăriți 😁 3
playmaker Reputație: 1302 Postat Iunie 16, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 16, 2021 Italia si Franta par candidatele pt castigarea EURO. Dar sa vedeti ca nu o sa fie nici una din cele doua. Depinde mult de tabloul din optimi. 2
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2021 7 hours ago, cincistele said: Sunt grețoși toți ăștia cu mintea dășchisă, chipurile...mai dă-i dracu' să-i ia dă maimuțoi opăriți 😁 Ar trebui ca tu si restul cacatilor de la aur sa dati bani sa intretineti plozii minorelor, futu-va-n gura de medievali! 1 1
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2021 Postat Iunie 17, 2021 2 hours ago, maa5fu1.v1 said: Ar trebui ca tu si restul cacatilor de la aur sa dati bani sa intretineti plozii minorelor, futu-va-n gura de medievali! Și soluția ta e sa dai bani la un Prof de futologie ca in mod sigur pe alea doare fix an pizda de ce zice un prof ? Ai tu impresia ca ele merg la ore sau merg la buda sa sugă pula in grup?
cincistele Reputație: -3877 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iunie 17, 2021 Acum 2 ore, maa5fu1.v1 a spus: Ar trebui ca tu si restul cacatilor de la aur sa dati bani sa intretineti plozii minorelor, futu-va-n gura de medievali! Băga-mi-ai ciocu' n pulă, să-mi ciugulești copiii, dacă te bat cu pula-n cap îți crește iq-ul ? 😁🤣😂🤭 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum