Sari la conținut

Un an nou mai bun!!!

criss

Postări Recomandate

• Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU
Postat

Salutare tuturor,

Am deschis threadul asta in ideea de a posta cine doreste eventualele urari de bine pentru noul an.

Fiind perioada sarbatorilor eu voi fi plecat pe alte meleaguri o perioada si probabil nu voi mai ajunge pe aici.

Prin urmare va doresc tuturor sa aveti parte de bune cu ocazia sarbatorilor si anul care vine sa fie unul mai bun.

Criss

• Like 1
  • Oras:In the middle of nowhere...
  • Oras:In the middle of nowhere...
Postat

Va urez in primul rand multa sanatate.... sarbatori fericite si un An Nou plin de bucurii alaturi de cei dragi voua !  :xmas_tongue: :xmas_tongue: :xmas_tongue:

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Craciun fericit si un an nou mai bun, mai prosper, cu sanatate si bucurii, tuturor!

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Craciun fericit tuturor si un an care vine mai bun, plin de sanatate si de multa, multa fericire.

La multi ani colegilor de forum!

La multi ani fetelor, sa va gasim in noul an la fel de frumoase si de ,,dragastoase,,!

LA MULTI ANI!!!!

La multi ani si tot ce va doriti...Craciun linistit langa cei dragi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Sarbatori fericite asa cum vi le doriti  alaturi de persoanele dragi voua , sa nu exagerati cu mancarea si bautura :laugh2 si sa ne auzim cu bine zilele urmatoare

V-am pupat de nu va vedeti !

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

Sarbatori fericite tuturor!

Un Craciun fericit alaturi de cei dragi si Un An Nou Fericit plin de bucurii si realizari! Sa aveti parte de multa sanatate, fericire si iubire!  :hug1  :hihat

post-42703-0-10108700-1387895895_thumb.jpeg

post-42703-0-01045100-1387895915_thumb.gif

• Oras:Bucuresti
Postat

Sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor dragi. CRACIUN FERICIT!

• Telefon: andy_deea14
  • Oras:Constanta
  • Telefon: andy_deea14
  • Oras:Constanta
Postat

Sarbatori fericite si un an nou cat mai bun!!!

Postat

Craciun fericit dragilor! Va doresc tuturor sa aveti parte de niste sarbatori minunate alaturi de cei dragi voua si sa va aduca Mosu' tot ce v-ati dorit.

La mine nici anul asta nu a venit Mosu' cu o motocicleta noua dar mi-a zis ca a vorbit cu Iepurasu'...se joaca cu rabdarea mea.... :laugh2

Deci cand cade Pastele??? :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...