coldfusion Reputație: 4334 Postat Martie 18, 2022 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Partajează Postat Martie 18, 2022 Mai misca ceva in gherla aia de oras ? PS. Nu vine ca nu aveti apa calda si colcaie gunoiul pe strada. 2 2 Link spre comentariu
Vizitator MonnaLissaa Reputație: 0 Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 ❌⛔️Indisponibilă ⛔️❌ Link spre comentariu
Dyonysy Reputație: 299 Postat Martie 21, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Martie 21, 2022 La Timișoara când mai revii ? 3 Link spre comentariu
Vizitator dariussteel Reputație: 0 Postat Martie 24, 2022 Partajează Postat Martie 24, 2022 Bună seara la toată lumea! O să las și eu o recenzie pentru Mona Lissa. Am vizitato săptămâna trecută vineri deoarece imi lipsea din listă și auzind numai lucruri bune despre ea și că face anilingus am zis că trebuie neaparat bifată! Locație: Rivers Towers Apartamentul curat și baia dotată cu de toate. Mona Lissa foarte primitoare și sociabilă. Ca și acțiunea a fost fix pe gustul meu(sărutări,măngăieri și niște limbi in fund de le ții minte toată viața). Oral foarte adânc și o priveliște a fundulețului minunată. O adevărată curvă in pat. Schimbat câteva poziții și am finalizat corporal in fața oglinzii. Igenizare corespunzătoare și joc de glezne. Prețuri 150 finalizarea anilingusul și finalizarea orală e extra +50 Per total o experiență plăcută.Voi reveni mereu cu drag. Te salut cu drag Mona Lissa❤️ Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Aprilie 2, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat Aprilie 2, 2022 "Sexul e ca si banii, doar când este prea mult este suficient." spunea cineva. Da, la ea totul îi suficient .... inclusiv recenziile. Așa că mergeți să vă convingeți, cei care nu i-ați trecut încă pragul. Să aveți spor în toate și la toate! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
radu-alex Reputație: 216 Postat Aprilie 3, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Aprilie 3, 2022 Acum 10 ore, baron58 a spus: "Sexul e ca si banii, doar când este prea mult este suficient." spunea cineva. Da, la ea totul îi suficient .... inclusiv recenziile. Așa că mergeți să vă convingeți, cei care nu i-ați trecut încă pragul. Să aveți spor în toate și la toate! Subscriu în totalitate. Cine dorește totul, va găsi la aceasta gazela. Mult spor fata frumoasa 2 1 Link spre comentariu
Doreldorel12 Reputație: 23 Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 Am fost la aceasta domnișoara, frumoasa. Nu am timp sa descriu toată acțiunea voi fii scurt, apoi uit etc cerut sa fac un dus apoi revenit in camera, on bun facut, ceva priviri si cu atenție la biluțe si np schimbat 2 poziții, anal n-am întrebat, notele nu-si au rostul fata sa comportat exemplar si fara pic de graba Am sa revin cu placere cand s-o mai ivi. Mulțumesc frumos pentru tratamentul acordat 2 1 Link spre comentariu
Vizitator MonnaLissaa Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2022 Partajează Postat Aprilie 13, 2022 Acum 20 ore, Doreldorel12 a spus: Am fost la aceasta domnișoara, frumoasa. Nu am timp sa descriu toată acțiunea voi fii scurt, apoi uit etc cerut sa fac un dus apoi revenit in camera, on bun facut, ceva priviri si cu atenție la biluțe si np schimbat 2 poziții, anal n-am întrebat, notele nu-si au rostul fata sa comportat exemplar si fara pic de graba Am sa revin cu placere cand s-o mai ivi. Mulțumesc frumos pentru tratamentul acordat Multumesc! ❤️ Link spre comentariu
adytzasex Reputație: 61 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Aprilie 13, 2022 Salutare futaci! Vizitat minunata făptură. Pot spune că am plecat de la ea tremurând. Îi ca și o amantă. Se comportă exemplar, ca și note 10 pe linie. Restul comentariilor sunt de prisos. Căutați ce au scris cei care au vizitat-o și trageți concluzii. Pentru mine îi de revenit. Mulțumesc Mona și Lisa PS(știi tu cine-i Lisa). 2 Link spre comentariu
Vizitator MonnaLissaa Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2022 Partajează Postat Aprilie 13, 2022 Acum 2 ore, adytzasex a spus: Salutare futaci! Vizitat minunata făptură. Pot spune că am plecat de la ea tremurând. Îi ca și o amantă. Se comportă exemplar, ca și note 10 pe linie. Restul comentariilor sunt de prisos. Căutați ce au scris cei care au vizitat-o și trageți concluzii. Pentru mine îi de revenit. Mulțumesc Mona și Lisa PS(știi tu cine-i Lisa). Cu mare drag! 🥰 Link spre comentariu
Vizitator MonnaLissaa Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2022 Partajează Postat Aprilie 15, 2022 Buna ziua moldovenii mei futaciosi! ❤️ Cateva locuri disponibile astăzi! 🌞🤩 Link spre comentariu
MasterChou Reputație: 191 Postat Aprilie 15, 2022 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Partajează Postat Aprilie 15, 2022 Salutari! Am descoperit recent acest forum, pana acum am mers la risc și am pățit sa plătesc prea mult pentru experiente mediocre. Ma bucur ca prima întâlnire prin prisma forumului a fost MonnaLissa deoarece a fost o experienta plăcută. PROGRAMAREA: a fost făcută prin platforma pe care o pune la dispoziție, extraordinar de utila și ușor de folosit, având toate detaliile aici mi-a fost ușor sa i-au o decizie. COMUNICAREA pre-intalnire: super facila, câteva mesaje și am stabilit tot. EXPERIENTA: la ușa m-a întâmpinat o fata draguta și cu o atitudine caldă, plăcut surprins am continuat. Am intrat am stat putin de vorba, ea fiind o persoana cu care poți conversa ușor. Apartamentul curat si am fost servit cu o apa, care a prins bine fiindcă chiar îmi era foarte sete. Nu am discutat niciodată despre bani și nu i-a cerut în avans, relaxant as putea spune. Mai departe am mers în dormitor unde a început cu ON, în genunchi și cu o atitudine foarte submisiva. A decurs ok, cu implicare și atenție la "bijuterii" tendințe de deep și cu multiple nivele de viteza. Mai departe am făcut tranziția în pat pentru un 69, totul a decurs ok. După asta a pus un prezervativ și am început cu ea în poziția capra și pe parcurs s-a așezat pe burta cu fundul într-o poziție perfecta, ridicat exact cum trebuie. Al 2lea număr, început cu oral și finalizat in poziția misionar, dar dacă preferați poziția asta, recomand sa ii puneți o perna sub ea pentru a ridica puțin pelvisul, va fi mai ok. NOTE: Comunicare: 10 - Atât înainte cât și în cadrul întâlnirii. Locatie: 9 - Ușor de ajuns și curat. Aspect fizic: 7.5 - Sâni frumoși și fund ok, cam skinny pentru gustul meu. Oral: 8.5 - S-a implicat si a fost atenta la detalii, din nou aici e vorba de preferințele mele care prefer un BJ mai sloppy și deep. Prestația Principala: 7.5 - A fost ok, m-a lasat sa ma desfasor si a fost receptiva la adaptarea pozitiilor, dar m-am cam simțit singur pe plantație, mi-ar fi plăcut sa fie mai prezenta si sa-mi completeze mișcările. GFE: 9 - Chiar ii mulțumesc, pentru atitudine. Overall o experienta plăcută și dacă va gândiți sa ii treceți pragul, veți pleca mulțumiți. 2 Link spre comentariu
Vizitator MonnaLissaa Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2022 Partajează Postat Aprilie 15, 2022 Acum 4 ore, MasterChou a spus: Salutari! Am descoperit recent acest forum, pana acum am mers la risc și am pățit sa plătesc prea mult pentru experiente mediocre. Ma bucur ca prima întâlnire prin prisma forumului a fost MonnaLissa deoarece a fost o experienta plăcută. PROGRAMAREA: a fost făcută prin platforma pe care o pune la dispoziție, extraordinar de utila și ușor de folosit, având toate detaliile aici mi-a fost ușor sa i-au o decizie. COMUNICAREA pre-intalnire: super facila, câteva mesaje și am stabilit tot. EXPERIENTA: la ușa m-a întâmpinat o fata draguta și cu o atitudine caldă, plăcut surprins am continuat. Am intrat am stat putin de vorba, ea fiind o persoana cu care poți conversa ușor. Apartamentul curat si am fost servit cu o apa, care a prins bine fiindcă chiar îmi era foarte sete. Nu am discutat niciodată despre bani și nu i-a cerut în avans, relaxant as putea spune. Mai departe am mers în dormitor unde a început cu ON, în genunchi și cu o atitudine foarte submisiva. A decurs ok, cu implicare și atenție la "bijuterii" tendințe de deep și cu multiple nivele de viteza. Mai departe am făcut tranziția în pat pentru un 69, totul a decurs ok. După asta a pus un prezervativ și am început cu ea în poziția capra și pe parcurs s-a așezat pe burta cu fundul într-o poziție perfecta, ridicat exact cum trebuie. Al 2lea număr, început cu oral și finalizat in poziția misionar, dar dacă preferați poziția asta, recomand sa ii puneți o perna sub ea pentru a ridica puțin pelvisul, va fi mai ok. NOTE: Comunicare: 10 - Atât înainte cât și în cadrul întâlnirii. Locatie: 9 - Ușor de ajuns și curat. Aspect fizic: 7.5 - Sâni frumoși și fund ok, cam skinny pentru gustul meu. Oral: 8.5 - S-a implicat si a fost atenta la detalii, din nou aici e vorba de preferințele mele care prefer un BJ mai sloppy și deep. Prestația Principala: 7.5 - A fost ok, m-a lasat sa ma desfasor si a fost receptiva la adaptarea pozitiilor, dar m-am cam simțit singur pe plantație, mi-ar fi plăcut sa fie mai prezenta si sa-mi completeze mișcările. GFE: 9 - Chiar ii mulțumesc, pentru atitudine. Overall o experienta plăcută și dacă va gândiți sa ii treceți pragul, veți pleca mulțumiți. Îți multumesc! ❤️ Link spre comentariu
zeuzeu Reputație: 1060 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Nu am . Dorm in casele altora Oras:Nu am . Dorm in casele altora Partajează Postat Aprilie 18, 2022 De ce toate va obisnuiti zilnic cu acelasi mesaj ? Nu mai aveti telefoane cu camera ? 1 1 Link spre comentariu
radu-alex Reputație: 216 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 21 minute, zeuzeu a spus: De ce toate va obisnuiti zilnic cu acelasi mesaj ? Nu mai aveti telefoane cu camera? S-a scumpit curentul. 1 2 Link spre comentariu
Vizitator MonnaLissaa Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 5 ore, zeuzeu a spus: De ce toate va obisnuiti zilnic cu acelasi mesaj ? Nu mai aveti telefoane cu camera ? Îmi place sexul in dormitorul meu, de aceea! ❤️ Link spre comentariu
zeuzeu Reputație: 1060 Postat Aprilie 19, 2022 Oras:Nu am . Dorm in casele altora Oras:Nu am . Dorm in casele altora Partajează Postat Aprilie 19, 2022 Acum 11 ore, MonnaLissaa a spus: Îmi place sexul in dormitorul meu, de aceea! ❤️ N are nici o relevanta raspunsul cu intrebarea. Mai uitati va si la fetele din alte orase cum se promoveaza . 1 2 Link spre comentariu
Vizitator MonnaLissaa Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2022 Partajează Postat Aprilie 19, 2022 ⛔️❌ INDISPONIBILĂ ❌⛔️ Link spre comentariu
briliantul Reputație: 677 Postat Aprilie 19, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Aprilie 19, 2022 La 18.04.2022 la 11:34, zeuzeu a spus: De ce toate va obisnuiti zilnic cu acelasi mesaj ? Nu mai aveti telefoane cu camera ? Multe din aceste fete care lucreaza la noi in iasi nu stiu sa se promoveze.... ca alte fete din alte orase. cu tot cu aplicatii cu tot cu programari cu tot cu onlyfans... etc .... La aceasta fata am platit pt onlyfans abonamentul pt 1 luna in aceasta luna fata nu o postat nimic .... Motiv nu o avut timp...prea ocupata fata la birou :))) Nu mai zic de programare .... Am incercat de cateva ori sa ajung la ea dar nu am reusit recunosc din cauza mea ... dar am anuntat-o ca nu pot ajunge . Iar ultima data cand am stabilit cu ea o intalnire m-a pus sa astept sa faca dus. Nu mi se pare corect ca o fata care sa zicem ca stie sa se promoveze pe aplicatii de programari ...pe forum ...pe nr de tel etc si cere 150 lei cu 300 lei sa puna un client sa astepte nu mi se pare ok si corect. Ea stia la ce ora trebuie sa ajung eu la ea putea sa faca un dus rapid inainte sa ajung eu fara sa ma puna pe mine sa astept. Eu cand am plecat de acasa spre ea am anuntat-o. Pe drum la fel.Deci ea avea timp sa faca un dus. Eu pe banii mei cand platesc astfel de servicii nu imi place sa stau sa astept asa ca m-am urcat inpoi in masina si am plecat la alta fata care stie sa respecte o programare. Nu ca fata asta.... 2 1 Link spre comentariu
briliantul Reputație: 677 Postat Aprilie 19, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Aprilie 19, 2022 La 18.04.2022 la 11:56, radu-alex a spus: S-a scumpit curentul. Sau au telefon de serviciu si camera nu este buna pe acel tel cu butoane ...:)))) 1 1 Link spre comentariu
briliantul Reputație: 677 Postat Aprilie 19, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Aprilie 19, 2022 Acum 16 ore, zeuzeu a spus: N are nici o relevanta raspunsul cu intrebarea. Mai uitati va si la fetele din alte orase cum se promoveaza . Corect asa este. 2 Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Aprilie 19, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat Aprilie 19, 2022 Zică lumea ce o vrea...... Că voi merge tot la ea...... Nu-i urâtă și nici prea naltă.... Zică lumea vorbă multă..... Ea e tot frumoasă și dorită.... Și de multă lume iubită...... Să nu înțeleagă, cumva, cei doi colegii că nu înțeleg supărările lor, dar mi-a venit așa deodată în minte un cântec foarte vechi cântat de o femeie deosebită. La fel ca ei, am și eu "supărările" mele, numai că la mine se lasă cu "ofilire totală". Lăsând "supărările" deoparte, Mona Lissa, rămâne Mona Lissa, o femeie deosebită! Să aveți noroc în toate și la toate! 4 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
jagare22 Reputație: 25 Postat Aprilie 19, 2022 Oras:Planeta Marte Oras:Planeta Marte Partajează Postat Aprilie 19, 2022 Poza de wapp este...fara comentarii😈😈😁😁 Link spre comentariu
zeuzeu Reputație: 1060 Postat Aprilie 19, 2022 Oras:Nu am . Dorm in casele altora Oras:Nu am . Dorm in casele altora Partajează Postat Aprilie 19, 2022 Acum 2 ore, briliantul a spus: Multe din aceste fete care lucreaza la noi in iasi nu stiu sa se promoveze.... ca alte fete din alte orase. cu tot cu aplicatii cu tot cu programari cu tot cu onlyfans... etc .... La aceasta fata am platit pt onlyfans abonamentul pt 1 luna in aceasta luna fata nu o postat nimic .... Motiv nu o avut timp...prea ocupata fata la birou :))) Nu mai zic de programare .... Am incercat de cateva ori sa ajung la ea dar nu am reusit recunosc din cauza mea ... dar am anuntat-o ca nu pot ajunge . Iar ultima data cand am stabilit cu ea o intalnire m-a pus sa astept sa faca dus. Nu mi se pare corect ca o fata care sa zicem ca stie sa se promoveze pe aplicatii de programari ...pe forum ...pe nr de tel etc si cere 150 lei cu 300 lei sa puna un client sa astepte nu mi se pare ok si corect. Ea stia la ce ora trebuie sa ajung eu la ea putea sa faca un dus rapid inainte sa ajung eu fara sa ma puna pe mine sa astept. Eu cand am plecat de acasa spre ea am anuntat-o. Pe drum la fel.Deci ea avea timp sa faca un dus. Eu pe banii mei cand platesc astfel de servicii nu imi place sa stau sa astept asa ca m-am urcat inpoi in masina si am plecat la alta fata care stie sa respecte o programare. Nu ca fata asta.... Eu multe fete nu le mai vizitez datorita acestei promovari inexistenta . Pot incepe cu emamasaj, laura , roxxxy etc . Daca ele s indiferente n au decat . De titulara topic u lui nici nu mai zic . 2 Link spre comentariu
smecher123456789 Reputație: 7 Postat Aprilie 20, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Aprilie 20, 2022 Ceva poze mai recente poți posta? 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum