Sari la conținut

Mona Lissa 👸🏻 0742308366

Vizitator MonnaLissaa

Postări Recomandate

• Oras:Iași

Salutare! Revizitat această fată drăguță și pot spune că își menține aceleași servicii va încă le îmbunătățește pe zi ce trece, e super drăguță la pat te face sa te simți la superlativ! Sper sa rămâi mult timp pe plaiurile noastre,zi buna tuturor!!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator MonnaLissaa
Reputație: 0
Acum 18 ore, qwerty1234567899 a spus:

Buna Mona, am văzut că una din fete a luat bts, ai putea sa ne spui și nouă când ai făcut și tu ultimele analize și dacă au ieșit negative ? Mulțumesc frumos 

Buna! 
18 mai, negativ. 

Link spre comentariu

Salutare tuturor!  Este o vorbă ( cine se scoală dimineață ajunge departe) dar eu mai știu una ( cine se scoală dimineață seara se culcă mai devreme) 🤣🤣🤣. Am trecut azi dimineață pragul MoneiLissa. E o adevărată încântare această făptură. Ne-am sincronizat cumva dar a ieșit o întâlnire de vis. Merită toată atenția noastră, iar ca și note 10+. Recomand și sper să ajung în brațele ei cât mai curând. Mulțumesc Mona 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
La 25.05.2022 la 10:17, MonnaLissaa a spus:

3DFD976D-744A-49AD-8C99-30AE62BF4CF5.jpeg.3c05556fac0c5c878c01603a41e8a0d5.jpegDisponibila 10:00-23:00 🎀

La 26.05.2022 la 13:15, MonnaLissaa a spus:

🎀🧸

13B905F7-4767-499C-8B3C-39852AE41516.jpeg

Una dintre cele mai ascuțite "vârfuri de lance" ale Iașului, foarte greu de egalat: fizic, atitudine, GFE, PSE și servicii impecabile, ..... totul de ZECE PLUS. 

PS: Mă văd nevoit să mă repet, nu-i singura. "Prietenii știu de ce!"

• Like 4

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
Acum 29 minute, awokeone10 a spus:

Sper sa o cunosc cand ajung in Iasi,peste vreo 2 saptamani.Deja m-a incantat cu pozele postate,are un trup perfect.

Din păcate pentru tine nu cred că o să ai ocazia. A spus că pleacă pentru 3-4 săptămâni

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Acum 54 minute, adytzasex a spus:

Din păcate pentru tine nu cred că o să ai ocazia. A spus că pleacă pentru 3-4 săptămâni

A plecat la Timisoara,are anunt acolo,asta e viata!Daca o intalnesc bine,daca nu,mai astept.Si asa baietii de acolo deja comenteaza preturile🤣🤣🤣

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator MonnaLissaa
1 oră în urmă, corect_c a spus:

este exagerata la preț.  Dar e o vb  cine da e vinovat.   Nu as putea spune ca e uau,  este pro client, atrage clientela cu atitudinea ei. 

Cu starea asta am rămas, după ce am fost la ea. 

Îți multumesc din suflet! ❤️🔥

Link spre comentariu
Vizitator MonnaLissaa
Acum 12 ore, baron58 a spus:

Una dintre cele mai ascuțite "vârfuri de lance" ale Iașului, foarte greu de egalat: fizic, atitudine, GFE, PSE și servicii impecabile, ..... totul de ZECE PLUS. 

PS: Mă văd nevoit să mă repet, nu-i singura. "Prietenii știu de ce!"

Îți multumesc din suflet pentru aprecieri! ❤️

Link spre comentariu
Acum 2 ore, corect_c a spus:

este exagerata la preț.  Dar e o vb  cine da e vinovat.   Nu as putea spune ca e uau,  este pro client, atrage clientela cu atitudinea ei. 

Cu starea asta am rămas, după ce am fost la ea. 

Bai fratilor, nu stiu… Nu stiu de unde dracu preluati voi retorica asta cu preturile prea mari pe forum si de ce dracu nu vin astfel de remarci din partea celor care mai exploreaza, stiu pe ce lume traiesc, stiu ca pe publi24 preturile minime sunt 150/250, fara programare(primul venit, primul servit), fara intimitate, cu poze false, Kg in plus, celulita si15 minute maxim la finalizare.

Chiar crezi ca nu merita niste banuti in plus pentru ca: lucreaza cu programari, ofera 25-30 de minute la finalizare, are prosop curat pentru fiecare client, lucreaza cu poze reale si este pro client(adica nu incepe sa-i si bata joc de tine in momentul in care isi da seama ca esti pampalau)?

De ce nu te apuci sa explorezi publi24 daca tot iti par mari preturile pe forum?

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
Acum 29 minute, codex2 a spus:

Bai fratilor, nu stiu… Nu stiu de unde dracu preluati voi retorica asta cu preturile prea mari pe forum si de ce dracu nu vin astfel de remarci din partea celor care mai exploreaza, stiu pe ce lume traiesc, stiu ca pe publi24 preturile minime sunt 150/250, fara programare(primul venit, primul servit), fara intimitate, cu poze false, Kg in plus, celulita si15 minute maxim la finalizare.

Chiar crezi ca nu merita niste banuti in plus pentru ca: lucreaza cu programari, ofera 25-30 de minute la finalizare, are prosop curat pentru fiecare client, lucreaza cu poze reale si este pro client(adica nu incepe sa-i si bata joc de tine in momentul in care isi da seama ca esti pampalau)?

De ce nu te apuci sa explorezi publi24 daca tot iti par mari preturile pe forum?

Furi curent cocos. Și nici nu scrii coerent. Vezi tu eu am scris, cu ce stare  am rămas. Îmi place sa privesc în sus, la frumos. Ce am vrut sa spun  este, ca am parte de servicii, poate mai bune, la preț mai ok.    Calitatea camerei, igiena  nici nu întra în discuții, nu este am plecat. 

mona,  nu era cu răutate, ci doar asa am simțit.  Ma așteptam la altceva. Tarifele tale poți sa le stabilești cum vrei. 

• Like 1
Link spre comentariu
8 hours ago, corect_c said:

Furi curent cocos. Și nici nu scrii coerent. Vezi tu eu am scris, cu ce stare  am rămas. Îmi place sa privesc în sus, la frumos. Ce am vrut sa spun  este, ca am parte de servicii, poate mai bune, la preț mai ok.    Calitatea camerei, igiena  nici nu întra în discuții, nu este am plecat. 

mona,  nu era cu răutate, ci doar asa am simțit.  Ma așteptam la altceva. Tarifele tale poți sa le stabilești cum vrei. 

Pui virgulă între subiect și predicat, scrii 5 idei în 7 fraze și vorbești de coerență. 

Colegul a zis foarte bine și are dreptate.

Calitatea costă. Și dacă nu-ți convine, mergi la ieftin. Simplu. Negocierea asta ca la piață e penibilă.

Dacă ai parte de aceleași servicii doar că mai ieftine de ce nu ai mers direct acolo?

Nu zic să stăm în limbă după fete, deloc. Dar cu siguranță nu agreez o atitudine de genul "da' nu lași la 100?", "E ultimul preț?". 

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator dariussteel
Acum 12 ore, MonnaLissaa a spus:

Îți multumesc din suflet pentru aprecieri! ❤️

Corect!!! O fatâ cu bun simț!Lucru rar in ziua de astăzi!🙂🙏

Link spre comentariu

Am fost si eu la ea. Locatia Towers..modesta nota 8. Este foarte profesionala, GFE spre zero, FK nu, oral destul de bun 9, normal destul de bun iarasi 9, da contre si e ascultatoare. Am optat pt anilingus..este foarte implicata. La corp e ff slaba, mult mai slaba decat in poze pt cine prefera formele nu e locul potrivit. Cu programarile e foarte serioasa..pacat de GFE lipsa totala. O experienta ok, de revenit doar daca e grav 😬 in rest nu e de top in nici un caz.

• Mersi 1
Link spre comentariu

La 20.06.2022 la 20:39, alex a spus:

Pui virgulă între subiect și predicat, scrii 5 idei în 7 fraze și vorbești de coerență. 

Colegul a zis foarte bine și are dreptate.

Calitatea costă. Și dacă nu-ți convine, mergi la ieftin. Simplu. Negocierea asta ca la piață e penibilă.

Dacă ai parte de aceleași servicii doar că mai ieftine de ce nu ai mers direct acolo?

Nu zic să stăm în limbă după fete, deloc. Dar cu siguranță nu agreez o atitudine de genul "da' nu lași la 100?", "E ultimul preț?". 

Colegu, nu negociez nici măcar cu mecanicul.   Oare, nu e ok ca fiecare sa își spună părerea, fără a mai fi contrariat?? Asta dacă este o părere decenta? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...