dreamer69 Reputație: 441 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2021 Acum 23 minute, bandarabbas a spus: Bulangiule viseaza pe topicele altor orase! Aici vrei sa pari un domn iar in privat esti un jeg. De ce sunt un jeg, ca am raspuns unor injuraturi? N am inceput eu circul asta, daca iti vedeai de treaba nu ajungeam aici! Si te am injurat in privat ca nu e nevoie sa incarcam topicele cu discutii inutile. Imi pare rau ca nu mi poti raspunde acolo, sau nu vrei…ori ai nevoie de spectatori… 1 1
Pandishpan Reputație: 896 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 19, 2021 Acum 4 ore, talibanu a spus: Eu merg la fete care lucreaza pe circuit inchis si cu siguranta cei care merita (din punctul meu de vedere) au ajuns deja pe unde am trecut si eu niciodata nu voi posta aici vreo fata din cele "inchise" pentru ca: - imi doresc sa ajung la ele cand am chef...nu sa stau la coada - este dreptul lor sa lucreze prin recomandari de la oameni de incredere (sau taximetristi jegosi) - nu toata lumea merita sa ajunga acolo...exemple se pot gasi imediat dar nu vreau sa mai pun paie pe foc. - daca le postezi, sigur vine unul (de cele mai multe ori expert in laba) sa iti spuna ca, ceva nu este ok 🤣 Si cred ca lista poate creste :)) btw: luni merg la o bunaciune pe circuit inchis si cand o sa fut la ea o sa ma gandesc la baietii de pe aici care nu o sa atinga vreodata asa ceva 🤣🤣 si weekendul viitor ma asteapta un alt futai cu o nimfomana care ultima data cand m-a futut (ca eu nu am apucat sa fac nimic)a facut-o de toti banii si mi-a luat vreo 30 min sa imi revin dupa viol...bineinteles pe circuit inchis 🤣🤣 @haloowenpoti sa te oftici la treaba asta 🤣🤣 Sa nu uit de o fata care a fost pe forum cativa ani si a disparut (nu dau nume) la care merg regulat si face o treaba excelenta si din cate am inteles mai exista doar 4 5 clienti in lista ei (printre care si un taximetrist jegos...nu zic cine) Te caut..iti trimit pm..🤣 1
haloowen Reputație: 4959 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Iunie 19, 2021 Acum 7 ore, talibanu a spus: Eu merg la fete care lucreaza pe circuit inchis si cu siguranta cei care merita (din punctul meu de vedere) au ajuns deja pe unde am trecut si eu niciodata nu voi posta aici vreo fata din cele "inchise" pentru ca: - imi doresc sa ajung la ele cand am chef...nu sa stau la coada - este dreptul lor sa lucreze prin recomandari de la oameni de incredere (sau taximetristi jegosi) - nu toata lumea merita sa ajunga acolo...exemple se pot gasi imediat dar nu vreau sa mai pun paie pe foc. - daca le postezi, sigur vine unul (de cele mai multe ori expert in laba) sa iti spuna ca, ceva nu este ok 🤣 Si cred ca lista poate creste :)) btw: luni merg la o bunaciune pe circuit inchis si cand o sa fut la ea o sa ma gandesc la baietii de pe aici care nu o sa atinga vreodata asa ceva 🤣🤣 si weekendul viitor ma asteapta un alt futai cu o nimfomana care ultima data cand m-a futut (ca eu nu am apucat sa fac nimic)a facut-o de toti banii si mi-a luat vreo 30 min sa imi revin dupa viol...bineinteles pe circuit inchis 🤣🤣 @haloowenpoti sa te oftici la treaba asta 🤣🤣 Sa nu uit de o fata care a fost pe forum cativa ani si a disparut (nu dau nume) la care merg regulat si face o treaba excelenta si din cate am inteles mai exista doar 4 5 clienti in lista ei (printre care si un taximetrist jegos...nu zic cine) Poate iti dau cu minus,ia vezi :))) 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 19, 2021 18 minutes ago, haloowen said: Poate iti dau cu minus,ia vezi :))) Dă-i, arde-l. 🤣🤣🤣 3
talibanu Reputație: 9739 Postat Iunie 19, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 19, 2021 Acum 5 ore, Pandishpan a spus: Te caut..iti trimit pm..🤣 Ma gasesti tu repede am incredere 🤣🤣 2
dreamer69 Reputație: 441 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2021 Acum 3 ore, g2br13l a spus: Dă-i, arde-l. 🤣🤣🤣 Tot incerc sa ti dau PM si nu merge
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 19, 2021 3 minutes ago, dreamer69 said: Tot incerc sa ti dau PM si nu merge Nu merge. Avantajul de a fi moderator a venit și cu o creștere a mărimii căsuței de pm-uri. După ce n-am mai fost, am revenit la normal. Eu am tot șters, doar ca nu știu cât mai am de șters și m-am cam plictisit de șters. Dar scrie-mi pe mail la [email protected] și îți răspund acolo. Stiu ca am opțiunea sa șterg tot, dar am câteva pm-uri cu informații la care țin.
talibanu Reputație: 9739 Postat Iunie 19, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 19, 2021 Delete all...eu asa fac 🤣🤣
dreamer69 Reputație: 441 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2021 Acum 1 oră, g2br13l a spus: Nu merge. Avantajul de a fi moderator a venit și cu o creștere a mărimii căsuței de pm-uri. După ce n-am mai fost, am revenit la normal. Eu am tot șters, doar ca nu știu cât mai am de șters și m-am cam plictisit de șters. Dar scrie-mi pe mail la [email protected] și îți răspund acolo. Stiu ca am opțiunea sa șterg tot, dar am câteva pm-uri cu informații la care țin. Salveaza informatiile in alta parte si sterge tot. Mi e mai ok sa ti scriu aici.
Pandishpan Reputație: 896 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 19, 2021 Dar nu este mai bine sa facem si noi un circuit inchis..?😅...si sa fie membrii tot cu recomandari..?...organizati..gabriel si talibanu...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 19, 2021 24 minutes ago, dreamer69 said: Salveaza informatiile in alta parte si sterge tot. Mi e mai ok sa ti scriu aici. Atunci dă-mi o săptămână și rezolv. 17 minutes ago, Pandishpan said: Dar nu este mai bine sa facem si noi un circuit inchis..?😅...si sa fie membrii tot cu recomandari..?...organizati..gabriel si talibanu... O rezolv și pe asta o data cu solicitarea lui dreamer. 1
benzema09 Reputație: 4086 Postat Iunie 19, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Iunie 19, 2021 Acum 19 minute, Pandishpan a spus: Dar nu este mai bine sa facem si noi un circuit inchis..?😅...si sa fie membrii tot cu recomandari..?...organizati..gabriel si talibanu... Noi să facem un circuit închis? 😂Primim și fete?😂😂 1 3
talibanu Reputație: 9739 Postat Iunie 19, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 19, 2021 Acum 27 minute, benzema09 a spus: Noi să facem un circuit închis? 😂Primim și fete?😂😂 Nunu...e gang bang doar intre baieti 🤣🤣🤣 glumesc 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 19, 2021 25 minutes ago, benzema09 said: Noi să facem un circuit închis? 😂Primim și fete?😂😂 Nu. Mergem pe principiul " strângeți hora mai băieți...." 😄😄 1
Pandishpan Reputație: 896 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 19, 2021 Acum 28 minute, benzema09 a spus: Noi să facem un circuit închis? 😂Primim și fete?😂😂 😅😅😅...sa le primim facem...sa nu o mai luam noi prin gurita...
dreamer69 Reputație: 441 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2021 Acum 7 minute, g2br13l a spus: Nu. Mergem pe principiul " strângeți hora mai băieți...." 😄😄 Nu era “strangeti hora, nu fiti hoti…” ? 😄 1
benzema09 Reputație: 4086 Postat Iunie 19, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Iunie 19, 2021 Eu la dansul pinguinului nu mă bag😂 raman la circuitele mele deschise😀 1 3
talibanu Reputație: 9739 Postat Iunie 19, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 19, 2021 Acum 17 minute, benzema09 a spus: Eu la dansul pinguinului nu mă bag😂 raman la circuitele mele deschise😀 Lasa vrajeala ca stiu ca inca visezi la țâțele lu aia 🤣🤣 stii tu cine 🤣🤣 2 1
benzema09 Reputație: 4086 Postat Iunie 19, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Iunie 19, 2021 Acum 16 minute, talibanu a spus: Lasa vrajeala ca stiu ca inca visezi la țâțele lu aia 🤣🤣 stii tu cine 🤣🤣 Zilnic verific telefonul, poate a revenit la sentimente mai bune😂😂 1 2
d0nmarc0 Reputație: 25 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iunie 19, 2021 14 hours ago, talibanu said: Cand o sa incep sa vad activitate din partea ta...si o sa reusesc sa imi dau seama daca suntem pe aceeasi lungime de unda...poate vom continua aceasta discutie pana atunci, fara suparare dar tu nu ai contribuit cu nimic la dezvoltarea sectiunii din constanta, asa ca nu am nici un motiv sa continui discutia despre circuite cu tine no offense Mi se pare corect. O sa incep sa contribui de acum. Am avut un cont de ceva ani buni, dar nu l-am folosit niciodata pentru recenzii. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 19, 2021 1 hour ago, dreamer69 said: Nu era “strangeti hora, nu fiti hoti…” ? 😄 Eh bătrânețile. Ai dreptate. 🤣🤣 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum