Vizitator mirela26 ReputaČie: 0 Postat Iunie 19, 2021 Postat Iunie 19, 2021 Heiiiā¦Buna dragi Sibieni,ma gandeam saĀ va fac si Eu o Vizita ca nu am mai fost de mult pe la voi,oare ma primiti??Ma gandeam da ajung pe undeva pe joi seara pe la voi,dar da vedem ce ziceti si voiā¦Cum e vremea la voi?Astept Pareri si raspunsuri din partea voastraā¦va rog sa imi scrieti momentan nu mai pe whatās appā¦ššš
master_blade ReputaČie: 740 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Himmelsdorf Oras:Himmelsdorf Postat Iunie 19, 2021 Buna ! Mai sunt de actualitate serviciile si tarifele din acest topic. Asta-i primul pe care l-am gasit. M-a "lovit" direct pasarica ššš 1
adi432 ReputaČie: 1122 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Iunie 19, 2021 Acum 9 minute, mirela26 a spus: Heiiiā¦Buna dragi Sibieni,ma gandeam saĀ va fac si Eu o Vizita ca nu am mai fost de mult pe la voi,oare ma primiti??Ma gandeam da ajung pe undeva pe joi seara pe la voi,dar da vedem ce ziceti si voiā¦Cum e vremea la voi?Astept Pareri si raspunsuri din partea voastraā¦va rog sa imi scrieti momentan nu mai pe whatās appā¦ššš Noi Sibienii primim pe toatÄ lumea aČa suntem noi m-ai primitorii, referitor la vreme in general Ć®i destul de fÄinÄ,la noi Ć®ncÄ se mai poate respira aier de munte, aČa cÄ Ć®Či doresc baftÄ Či sÄ te simČi cĆ®t mai bine la noi Ć®n oraČ Či poate ne dai Či nouÄ m-ai multele detalii despre tine cum ar fi locaČia servicii preturi etc in pozÄ arÄČi destul de bineššš¤
zafon ReputaČie: 370 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 19, 2021 Buna Mirela, suntem bucurosi de oaspeti, mai ales daca oaspetii vin cu pofta de viata si cu servicii de calitate. Te asteptam cu drag si sper sa iti placa la noi. š 2 1
Vizitator mirela26 ReputaČie: 0 Postat Iunie 19, 2021 Postat Iunie 19, 2021 Acum 17 minute, master_blade a spus: Buna ! Mai sunt de actualitate serviciile si tarifele din acest topic. Asta-i primul pe care l-am gasit. M-a "lovit" direct pasarica ššš 1)Da sunt de actualitate preturile de acolo,si ca sa raspund la mai multe intrebari odata preturile si serviciile vor fi urmatoarele: Servicii: ā sex oral(pro sau neprotejat in functie de igiena) ā sex normal numai protejatĀ ā CIM ā COB ā masaj de relaxare(doar la Ora) ā 69(diferite pozitii) ā foot job -50 lei extra ā face fack-50 lei extra Preturile: 200 lei1h(60 minute cu 2 finalizari) 100 lei 30Ā minute(o finalizare) 350 lei 2 h(120 minute fara limita de finalizari) Va astept cu drag,locatia momentan nu stiu unde va fii dar cu siguranta voi anunta cand voi ajunge acoloā¦ššš
Vizitator mirela26 ReputaČie: 0 Postat Iunie 19, 2021 Postat Iunie 19, 2021 Acum 22 minute, adi432 a spus: Noi Sibienii primim pe toatÄ lumea aČa suntem noi m-ai primitorii, referitor la vreme in general Ć®i destul de fÄinÄ,la noi Ć®ncÄ se mai poate respira aier de munte, aČa cÄ Ć®Či doresc baftÄ Či sÄ te simČi cĆ®t mai bine la noi Ć®n oraČ Či poate ne dai Či nouÄ m-ai multele detalii despre tine cum ar fi locaČia servicii preturi etc in pozÄ arÄČi destul de bineššš¤ Ma bucur ca ma primiti,Eu am mai fost pe la voi in urma cu ceva timp si DA imi place sibiul si sper sa ne intelegem bineā¦šš
adi432 ReputaČie: 1122 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Iunie 19, 2021 Acum 16 minute, mirela26 a spus: 1)Da sunt de actualitate preturile de acolo,si ca sa raspund la mai multe intrebari odata preturile si serviciile vor fi urmatoarele: Servicii: ā sex oral(pro sau neprotejat in functie de igiena) ā sex normal numai protejatĀ ā CIM ā COB ā masaj de relaxare(doar la Ora) ā 69(diferite pozitii) ā foot job -50 lei extra ā face fack-50 lei extra Preturile: 200 lei1h(60 minute cu 2 finalizari) 100 lei 30Ā minute(o finalizare) 350 lei 2 h(120 minute fara limita de finalizari) Va astept cu drag,locatia momentan nu stiu unde va fii dar cu siguranta voi anunta cand voi ajunge acoloā¦ššš Nu sunÄ rÄu sper sÄ ne cucereČti Či sÄ ne faci super fericiČi Či sÄ te pÄstrÄm numai pentru noi sper sÄ nu se supere colegi din alte oraČe de primit noi te vom primi cu multÄ cÄldurÄ š¤š
Vizitator mirela26 ReputaČie: 0 Postat Iunie 19, 2021 Postat Iunie 19, 2021 Acum 3 minute, adi432 a spus: Nu sunÄ rÄu sper sÄ ne cucereČti Či sÄ ne faci super fericiČi Či sÄ te pÄstrÄm numai pentru noi sper sÄ nu se supere colegi din alte oraČe de primit noi te vom primi cu multÄ cÄldurÄ š¤š Si Eu sper sa va fac fericiti si sa neĀ revedem de cate ori voi veni pa voi in oras,de suparat nu are de ce sa se supere nimeni,nu sunt proprietatea privata a cuiva,fac ce vreau eu si merg unde vreau euā¦sper ca nu a sunat urat ššš¤Ŗā¦Sper ca joi da fiu la voiā¦Sa me vedem cu bine si astept mesjele voastre pe whatās app ššš
Vizitator yoyo14 ReputaČie: 0 Postat Iunie 19, 2021 Postat Iunie 19, 2021 Acum 5 ore, master_blade a spus: Buna ! Mai sunt de actualitate serviciile si tarifele din acest topic. Asta-i primul pe care l-am gasit. M-a "lovit" direct pasarica ššš Care pasarica, asta?š
master_blade ReputaČie: 740 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Himmelsdorf Oras:Himmelsdorf Postat Iunie 19, 2021 36 minutes ago, yoyo14 said: Care pasarica, asta?š Aha...pupaza...ššš
Vizitator mirela26 ReputaČie: 0 Postat Iunie 19, 2021 Postat Iunie 19, 2021 Acum 1 orÄ, yoyo14 a spus: Care pasarica, asta?š Ā Acum 58 minute, master_blade a spus: Aha...pupaza...ššš Ceā¦nu va place pasarica mea?? šš
marius 97 ReputaČie: -588 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Alba Oras:Alba Postat Iunie 19, 2021 Acum 13 minute, mirela26 a spus: Ā Ceā¦nu va place pasarica mea?? šš Place cum sÄ nu ne placa chiar mi-ar face placere sÄ te cunosc ššš¤ 1
master_blade ReputaČie: 740 Postat Iunie 19, 2021 Oras:Himmelsdorf Oras:Himmelsdorf Postat Iunie 19, 2021 21 minutes ago, mirela26 said: Ā Ceā¦nu va place pasarica mea?? šš Cine-a zis ca nu?! Chiar din contra...š Daca nu era ceva frumos nu remarcam fix detaliul asta in prima postare...š
Vizitator mirela26 ReputaČie: 0 Postat Iunie 19, 2021 Postat Iunie 19, 2021 1 orÄ Ć®n urmÄ, marius 97 a spus: Place cum sÄ nu ne placa chiar mi-ar face placere sÄ te cunosc ššš¤ Ā 1 orÄ Ć®n urmÄ, master_blade a spus: Cine-a zis ca nu?! Chiar din contra...š Daca nu era ceva frumos nu remarcam fix detaliul asta in prima postare...š Bun,atunci abia astept da va cunosc šš
cristiannnn89 ReputaČie: 123 Postat Iunie 21, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 21, 2021 La 19.06.2021 la 12:22, mirela26 a spus: 1)Da sunt de actualitate preturile de acolo,si ca sa raspund la mai multe intrebari odata preturile si serviciile vor fi urmatoarele: Servicii: ā sex oral(pro sau neprotejat in functie de igiena) ā sex normal numai protejatĀ ā CIM ā COB ā masaj de relaxare(doar la Ora) ā 69(diferite pozitii) ā foot job -50 lei extra ā face fack-50 lei extra Preturile: 200 lei1h(60 minute cu 2 finalizari) 100 lei 30Ā minute(o finalizare) 350 lei 2 h(120 minute fara limita de finalizari) Va astept cu drag,locatia momentan nu stiu unde va fii dar cu siguranta voi anunta cand voi ajunge acoloā¦ššš CIM e extra ? Sau e 100 cu finalizare CIM inclus ?Ā
Vizitator mirela26 ReputaČie: 0 Postat Iunie 21, 2021 Postat Iunie 21, 2021 1 orÄ Ć®n urmÄ, cristiannnn89 a spus: CIM e extra ? Sau e 100 cu finalizare CIM inclus ?Ā E cu CIM inclus
darvaiana ReputaČie: -5 Postat Iunie 23, 2021 Postat Iunie 23, 2021 Poate gresesc dar cum a "venit" asa sa si dus -Ā nu are nici un whatsapp activiat desi scrie in post ca "aste;pt mesajele voastre pe whatsapp"
Vizitator mirela26 ReputaČie: 0 Postat Iunie 23, 2021 Postat Iunie 23, 2021 Acum 10 ore, darvaiana a spus: Poate gresesc dar cum a "venit" asa sa si dus -Ā nu are nici un whatsapp activiat desi scrie in post ca "aste;pt mesajele voastre pe whatsapp" ReĆ®mprospÄteazÄ agenda whatās appāului,am whatās app si mĆ¢ine voi ajunge la Sibiu,Va astept cu programari de mĆ¢ine dupÄ ora 17.Imi puteČi scrie Si de pe acum pentru o eventuala programare pentru mĆ¢ine.Repet,mĆ¢ine dupÄ ora 17:00 voi fii activa in Sibiu.Va pup si sper sa ne simČim bine Ć®mpreuna ššš
sexart2019 ReputaČie: 5176 Postat Iunie 23, 2021 Telefon: 07xxxxxxxx Oras:PeČte dÄ Top! Telefon: 07xxxxxxxx Oras:PeČte dÄ Top! Postat Iunie 23, 2021 Acum 1 orÄ, mirela26 a spus: ReĆ®mprospÄteazÄ agenda whatās appāului,am whatās app si mĆ¢ine voi ajunge la Sibiu,Va astept cu programari de mĆ¢ine dupÄ ora 17.Imi puteČi scrie Si de pe acum pentru o eventuala programare pentru mĆ¢ine.Repet,mĆ¢ine dupÄ ora 17:00 voi fii activa in Sibiu.Va pup si sper sa ne simČim bine Ć®mpreuna ššš Dai pace, isi prinde urechile pe forumš 2
Vizitator mirela26 ReputaČie: 0 Postat Iunie 24, 2021 Postat Iunie 24, 2021 Heiii....bine v-am gasit dragi Sibieni.Am ajuns si eu cu chiu cu vai pe meleagurile voastre...PreČurile sunt afisate mai sus la fel si serviciile,acum nu desparte decĆ¢t un telefon.Va astept cu programÄri pana tarziu...šš
Vizitator mirela26 ReputaČie: 0 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Neata,disponibila.Va pup si va astept cu programari.ššš
Vizitator mirela26 ReputaČie: 0 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Heiiii dragii mei,eu Ć®nainte sa vin aici la voi am Ć®ntrebat daca ma primiČi,majoritatea aČi spun sa vin ca ma primiČi si ca abia aČteptaČi sa ma CunoaČte-Či,acum ce faceti,nu ma bÄgaČi nici mÄcar in seamaš©š©š©ā¦
raducu_ducu ReputaČie: 102 Postat Iunie 25, 2021 Oras:fucking vile Oras:fucking vile Postat Iunie 25, 2021 Lasa si tu oamenii sa se trezeasca Ā ,Ā
Vizitator mirela26 ReputaČie: 0 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Acum 1 orÄ, raducu_ducu a spus: Lasa si tu oamenii sa se trezeasca Ā ,Ā Ma gĆ¢ndesc , oare nu e ok zona unde stau,in spate la hotel libra,la city residence???astept rÄspunsuri.šš
PostÄri Recomandate
CreeazÄ un cont sau autentificÄ-te pentru a adÄuga comentariu
Trebuie sÄ fi un membru pentru a putea lÄsa un comentariu.
CreeazÄ un cont
ĆnregistreazÄ-te pentru un nou cont Ć®n comunitatea nostrÄ. Este simplu!
ĆnregistreazÄ un nou contAutentificare
Ai deja un cont? AutentificÄ-te aici.
AutentificÄ-te acum