Sari la conținut

Găsesc și eu fete slăbuțe (help)

Postări Recomandate

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Da...gasesti pe forum, cauta cu incredere ;)

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Salut la băieți azi am avut parte de o fata Andreea care din poze părea ok,ajung la locație totul in regula, în camera a început sa tragă de timp ca nu găsea baloane într-un final trecem la treaba și iar surpriza nu da tare ca ma doare,nu stau asa ,nu fac aia eu zic ca nu merita vizita de nimeni trebuie trecută pe lista de evitării 

• Like 1
  • Oras:CONSTANȚA
  • Oras:CONSTANȚA
Postat
Acum 10 minute, dorul65 a spus:

Salut la băieți azi am avut parte de o fata Andreea care din poze părea ok,ajung la locație totul in regula, în camera a început sa tragă de timp ca nu găsea baloane într-un final trecem la treaba și iar surpriza nu da tare ca ma doare,nu stau asa ,nu fac aia eu zic ca nu merita vizita de nimeni trebuie trecută pe lista de evitării 

Pune numărul de telefon, că după nume...

• Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat
Acum 4 ore, dorul65 a spus:

important ar fi sa aflam unde are locatia , daca pozele sint reale si eventual ce tarif are .

• Minus 1
  • Oras:braila
  • Oras:braila
Postat
La 19.06.2021 la 19:48, dorul65 a spus:

Așa este .. o fata nesimțita , mă sunat seara târziu ,că am fost la ea și să o ajut cu țigări ,daca știu ceva de fumat 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...