Sari la conținut

ROMANIA E O TARA SIGURA SI CURATA!

Postări Recomandate

Postat

Va garanteaza  Bode de pe bancheta din spate , dupa care atipeste.....

Nicusor si Clotilde care au promis ca vor curata politica de corupti si Bucurestiul de gunoaie.....

Si URSII....sa nu uitam de ursi:

Postat

Ma uit acum in sondaje:

PSD -34 %  in iunie   (29% la alegeri)

AUR- 12  %  in iunie  (9% la alegeri)

PNL-    22%   in iunie dupa 6 luni de guvernare  (25% la alegeri)

UDMR- 4%   in iunie  dupa 6 luni de guvernare  (6% la alegeri), dar cui pasa?

USR-PLUS-   14%  in iunie  dupa 6 luni de guvernare  (15% la alegeri)

Daca alegerile ar fi acum, PSD si AUR ar obtine impreuna 46% si ar crea un guvern de coalitie.  PNL-USR-PLUS-UDMR impreuna abia ajung la 40%. 

• Like 1
Postat

Va dati seama ce buna a fost coalita de dreapta daca dupa 9 luni vrem inapoi pe PEEESEEEDEEEEE???

Da.. tare ma tem ca in 2024 nu numai vom avea guvern AUR PSD dar vom avea si un presedinte fie din AUR fie din PSD, cel mai probabil PSD, va fi prima data dupa Iliescu+Nastase cand vom avea o tara rosie ca in 2002-2004... si stiti ce bine am dus-o pe atuncia

Nu ne mai facem bine... mai sunt 3 ani si unpic pana la alegeri, deja o sa inceapa generatia Alpha usor usor sa aiba drept de vot, despre zoomerii infectati cu tik tok si manele carora fie li se rupe de vot, fie vor fi spalati pe creier de PSD sau AUR prin reclame Facebook nu mai zic... Noi milenialii ne pisam pe el de vot in continuare... asta e tara pe care o meritam, e tara asistatilor si bugetariilor si a interlopilor si a cocalarilor care au femei la produs si se lefaie la nuba osho si in ibiza pe banii prostiilor privilegiati bogati albi fatalai beta cuci docili asa ca mine care simpuiesc curve ca nu sunt in stare sa dea la buci fara sa plateasca.... sfinte cacat ce retardat am ajuns baaaa depry tu mai vrei sa te sinucizi? eu am auzit ca supradoza de morfina sau de insulina sunt metode cat de cat pasnice, ma rog insulina de adoarme dar cu morfina nu stiu cat de dureros este initial... ca stiu ca alea dor ca dracu, nu stiu cat mai rezist in plm... ai mei sunt pe duca, fara ei mai am doar un singur om in care am incredere si ala e un psihopat.... dar care se praduieste cu femei retardate, cu mine nu are treaba si ne stim din liceu si da cam asta e viata mea de cacat de mascul alb privilegiat, in tara asta de cacat.... le am pe toate dar defapt nu am nimica, de asta tot zic ca sunt un boschetar sub podul basarab fara casa si viata, ca asta ajungeam daca nu aveau altii grija de mine ca sunt prea prost pentru planeta asta sau nu m-am nascut in locu potrivit cum zice guess who :)))

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Depresivule, împușcă-te! 😄 O să fie o țară mai sigură și mai curată. 😃😃😃

• Like 1
  • Minus 3
Postat
Acum 2 ore, derexo a spus:

Sau sa ma spanzur sa avem un  retardat mai putin.  

• Like 1
  • Minus 3
Postat
La 23.06.2021 la 20:45, derexo a spus:

Sau iti dai doua palme si iti ceri scuze pentru  instigare la suicid  pana nu-ti dau eu.  

Minusar atarnator! 

Iar ai baut ba Mona si ma deranjezi?   

Ce să dai tu, mă? Cu capul în perete, poate, ratatule! 

• Like 1
  • Minus 3
Postat
Acum 19 ore, derexo a spus:

Sugi pula santajistule 

Cretinel, ce plm fumezi? Cred că vrei somn. 

• Like 1
  • Minus 3

Postat
Acum 12 ore, derexo a spus:

Ia tu niște somn. Mai zii ceva santajistule!

Update 7

28 ian 2021
Astazi vorbim despre picon & payment 
picon(V. T. sunt inițialele numelui adevărat) – este un informator sifonar care s-a infiltrat in retele de trafic de minore (asta in perioada 2010-2014). El, alaturi de payment, trebuia sa gaseasca retele de minore cu grad ridicat si sa ii dea pe goarna, dar cand a vazut ca se scot bani frumosi din astea, a preferat sa isi faca propriul business. Si-a facut propia afacere, racola minore pentru VIP-uri, iar aici este implicat si pisicuts. A fost ajutat de payment, Alexandru69 contul initial, avocat de meserie, posibil sa fi ajuns procuror. Oare de ce picon si payment, care ii injura pe toti, sunt protejatii lui pisicuts si baneaza pe toti altii, mai putini pe ei? Il au la mana pe pisicuts cu dosare, ca pisicuts a futut minore. Daca ajung acele dosare mai sus, va face puscarie. Picon identifica pe forum ce fete au pesti, se ducea la pestii fetelor si le promitea ca, daca le fute la discount sau free, ele si pestele vor fi protejati, ca el lasa recenzii bune si ca, oricine scrie gresit de ele, vor avea conturile banate. In perioada 2011-2015 foarte multi utilizatori au fost banati din cauza lui, pentru ca dadea rapoarte false la pisicuts, si asta, prostanul, bana la foc automat… Referitor la picon, daca pestele sau fata nu accepta, o puneau, pentru ca el venea pe topic si facea publica toata treaba , iar pestele pe urma trebuia sa se duca in alt oras, sau mai rau sa tot schimbe numerele de telefon. Mai jos avem si cate o poza(blurata, deocamdata  ) cu picon si payment (Lisandru)
Voi reveni cu noi informatii, maine… Mai incolo voi da si numele lor reale si alte briz-brizuri :)))
Mai am destule informatii cu proxeneti imputiti, curve santajiste…

Ai o imaginație bolnavă, ratatule! 

PAC!=))

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...