humangus Reputație: 16 Postat Mai 11, 2022 Postat Mai 11, 2022 La 05.05.2022 la 10:41, Amalia99 a spus: Bună dimineața tuturor, nu am mai postat de ceva vreme aici . Așadar sunt disponibila. Maine voi posta poze noi . Preturile și locația sunt tot aceleași . Va pup și va doresc o zi frumoasa . Ceau. Te-am sunat si ai telefonul inchis. Esti disponibila?
niculetul Reputație: 78 Postat Mai 16, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 16, 2022 Salut Era vb de ceva poze , de am citit eu bine Pe când le vom vedea ?
Amalia99 Reputație: 12 Postat Mai 20, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 20, 2022 Bună dimineața dragii mei . Țin sa va anunț ca mi-am schimbat locatia , adresa este str surorile martir caceu nr 16 . Servicii sunt aceleași : - 150 lei fin ( ON/OP , NP ) 25-30 Min - 300 lei 2 fin ( ON/OP , NP ) 60 Min - FK - Mângâieri - Diferite poziții - Dispusa la unele fantezii contra cost. Pentru mai multe detalii am rugămintea sa sunați 0721815551 . Nu raspund la mesaje . Va doresc o zi cât mai frumoasa . Pupicii . 💋😘😘
Amalia99 Reputație: 12 Postat Mai 20, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 20, 2022 Acum 24 minute, alecs30 a spus: 😍😍😋😋🥰🥰😇😇 doamneeee cat de faina, de buna, de sexy și de apetisanta esti draga mea Amalia 😋😋⚘⚘😘😘 ❤❤❤ Amalia my love , abia așteeept sa ne revedem , te puup dulceeee unde ti place mai mut😋😘😘❤❤❤ Iti mulțumesc frumos . 😘😘 te pup dulce 🥰 1
niculetul Reputație: 78 Postat Mai 20, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 20, 2022 Ce bine arăți ! Frumoasă ! Te pup dulce Nicuțu
Vizitator ahdepalm Reputație: 0 Postat Mai 20, 2022 Postat Mai 20, 2022 Ce I cu petele/bubitele alea de pe piele?
Amalia99 Reputație: 12 Postat Mai 21, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 21, 2022 Acum 20 ore, niculetul a spus: Ce bine arăți ! Frumoasă ! Te pup dulce Nicuțu Mersii frumos . Te pup . 😘😘 Acum 20 ore, ahdepalm a spus: Ce I cu petele/bubitele alea de pe piele? Nimeni nu e perfect . Sunt coșulețe de la căldură. De ești perfect fara nicio pata/bubita anunta-ma și pe mine 😉. Disponibila .
alecs30 Reputație: -39 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 În loc sa se uite la ce i cu adevărat frumos în poze și anume draga Amalia, ăla se uita după coșulețe 🙈 .. wtf mare e gradina ta Doamne Important e cum arata Amalia, ce fundulet apetisant are si cum știe sa te excite cand esti în compania ei . Te sărut draga mea Amalia 💋🥰😋😘 , nu baga în seama fiindcă hateri vor exista tot timpul Pupicii😘⚘💋 I ❤❤ Amalia
kriss1214 Reputație: 31 Postat Mai 22, 2022 Oras:arad Oras:arad Postat Mai 22, 2022 La 20.05.2022 la 9:26, Amalia99 a spus: Bună dimineața dragii mei . Țin sa va anunț ca mi-am schimbat locatia , adresa este str surorile martir caceu nr 16 . Servicii sunt aceleași : - 150 lei fin ( ON/OP , NP ) 25-30 Min - 300 lei 2 fin ( ON/OP , NP ) 60 Min - FK - Mângâieri - Diferite poziții - Dispusa la unele fantezii contra cost. Pentru mai multe detalii am rugămintea sa sunați 0721815551 . Nu raspund la mesaje . Va doresc o zi cât mai frumoasa . Pupicii . 💋😘😘 Anal mai este in meniu sau ai renuntat? La 20.05.2022 la 9:26, Amalia99 a spus: Bună dimineața dragii mei . Țin sa va anunț ca mi-am schimbat locatia , adresa este str surorile martir caceu nr 16 . Servicii sunt aceleași : - 150 lei fin ( ON/OP , NP ) 25-30 Min - 300 lei 2 fin ( ON/OP , NP ) 60 Min - FK - Mângâieri - Diferite poziții - Dispusa la unele fantezii contra cost. Pentru mai multe detalii am rugămintea sa sunați 0721815551 . Nu raspund la mesaje . Va doresc o zi cât mai frumoasa . Pupicii . 💋😘😘 Anal mai este in meniu sau l'ai scos?😊
alecs30 Reputație: -39 Postat Mai 22, 2022 Postat Mai 22, 2022 Mai are colegul, probabil a omis sa l treacă cand a pus lista cu servicii din nou, e 50lei extra Anal Protejat. I❤❤Amalia😋😘
Amalia99 Reputație: 12 Postat Mai 23, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 23, 2022 Acum 19 ore, kriss1214 a spus: Anal mai este in meniu sau ai renuntat? Anal mai este in meniu sau l'ai scos?😊 O perioada fac pauza de la anal .. voi anunța când voi reîncepe sa fac anal . Disponibila . 1
remember1 Reputație: 0 Postat Mai 23, 2022 Postat Mai 23, 2022 Acum 6 ore, Amalia99 a spus: O perioada fac pauza de la anal .. voi anunța când voi reîncepe sa fac anal . Disponibila . Buna Amalia. Sunt baiatul din calea girocului. Iara m-ai blocat :))) ? Încerc sa dau de tine
alecs30 Reputație: -39 Postat Mai 23, 2022 Postat Mai 23, 2022 Încearcă de dimineata în prima parte a zilei , ea după ora 15-16 nu prea mai lucrează. Acum sa nu te fi blocat din cauza ta. Bafta , merita sa ajungi la ea, e top
Amalia99 Reputație: 12 Postat Mai 24, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 24, 2022 Acum 15 ore, alecs30 a spus: Încearcă de dimineata în prima parte a zilei , ea după ora 15-16 nu prea mai lucrează. Acum sa nu te fi blocat din cauza ta. Bafta , merita sa ajungi la ea, e top Te pup alex 😘 . Disponibila. 1
007James Reputație: 63 Postat Mai 25, 2022 Postat Mai 25, 2022 Vizitat Amalia . Nu o recomand. O buboasa , o slinoasa. Este doar pentru bolnavii sexuali sau pur si simplu o toaleta unde sa iti faci nevoile. Ridicati in slavi pe forumulu acesta toate libidinoasele. Draga amalia. Rezolva cu bubitele de la pizda si dupa aceea sa te ridici cu pretentii. Numai bine va doresc tuturor! 1
alecs30 Reputație: -39 Postat Mai 25, 2022 Postat Mai 25, 2022 😂😂😂😂😂 ti ai făcut special cont sa ii faci reclama negativa? Sa o batjocoresti? Reputație zero posibil cont făcut special pentru draga de Amalia Amalia te rog nu baga în seama pe acest frustrat, mai apar și asa ceva, tu știi cine ești și cat de buna esti Pupiciii😘😘, te sărut 💋 I❤❤Amalia
22leon Reputație: 34325 Postat Mai 25, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Mai 25, 2022 Acum 7 minute, alecs30 a spus: 😂😂😂😂😂 ti ai făcut special cont sa ii faci reclama negativa? Sa o batjocoresti? Reputație zero posibil cont făcut special pentru draga de Amalia Deci respectivul si-a facut contul în Octombrie 2021 ca să o atace pe Amalia în Mai 2022 ? 🙈😂😂 Asta da anticipare 😂😂 Nu știu dacă are dreptate sau nu , dar varianta ta nu ține. Nu ai de unde sa ști ce s-a mai întâmplat de când ai vizitat-o tu. 4 1
avadanei Reputație: 147 Postat Mai 25, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 25, 2022 Mi-am facut programare pe maine,revin cu o recenzie sa vedem daca ii cum se spune desprw fata sau e alcevaaa. Ps.tepe am mai luat de la poetii forumului asa ca nu prea mai bag in seama recenzile altora! 1
alecs30 Reputație: -39 Postat Mai 26, 2022 Postat Mai 26, 2022 Aștept cu interes recenzia colegu , cu siguranță iti va plăcea compania Amalia , e o femeie de top, deosebita , iar dacă ești un domn si stii sa o respecti si sa o exciti vei trai momente de neuitat cu ea. Pupici Amalia 😘🥰⚘ , ❤❤❤
niculetul Reputație: 78 Postat Mai 26, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 26, 2022 La 25.05.2022 la 12:16, 007James a spus: Vizitat Amalia . Nu o recomand. O buboasa , o slinoasa. Este doar pentru bolnavii sexuali sau pur si simplu o toaleta unde sa iti faci nevoile. Ridicati in slavi pe forumulu acesta toate libidinoasele. Draga amalia. Rezolva cu bubitele de la pizda si dupa aceea sa te ridici cu pretentii. Numai bine va doresc tuturor! Deci "senior " draghe Eu fost la Amalia și nu de puține "oară" 😂 Nu știu ce bubițe ai văz d.ta , eu nu văzut bubițe De purtat s.a purtat exemplar de fiecare "date" când fost eu Nu cred câ e " slinoasă " cum zici Simplu nu.ți place de serviciile ei nu te mai du , du.te și fă altceva NU CRED CĂ VĂ OBLIGĂ CAR ' VA SĂ MERGEȚI LA EA O seară faină
Membru Premium farafiltre Reputație: 4540 Postat Mai 26, 2022 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Mai 26, 2022 Pula mea, holoangaru asta o aparut de nicaieri, cat sa si spuna transant parerea, si, eventual sa puna si ceva diagnostice. 😕 Ptiu! 1 dag dal gas!
avadanei Reputație: 147 Postat Mai 26, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 26, 2022 Fusai,futui,plecai! Fata ok, bubite ,nebubite dar nu sunt bubite de alarmare sunt bubite de caldura,transpiratie,epilare...!(cred) Amalia pare o fata comunicativa, se muleaza pe client si pe nevoile lui! Face ce ii ceri in limita bunului simt! Problema ce-a mai mare e locatia! Locatia: e vintage, iar baia in special ghiuveta era super murdara! Prosopul nu prea parea sa fie foarte fresh, dar m-am sters cu hartie igenica! 1 1
localnictm Reputație: 515 Postat Mai 27, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 27, 2022 6 hours ago, avadanei said: Fusai,futui,plecai! Fata ok, bubite ,nebubite dar nu sunt bubite de alarmare sunt bubite de caldura,transpiratie,epilare...!(cred) Amalia pare o fata comunicativa, se muleaza pe client si pe nevoile lui! Face ce ii ceri in limita bunului simt! Problema ce-a mai mare e locatia! Locatia: e vintage, iar baia in special ghiuveta era super murdara! Prosopul nu prea parea sa fie foarte fresh, dar m-am sters cu hartie igenica! Daca baia este foarte murdara si prosopul murdar are sens ce spunea colegul cu "slinoasă". Aici este exclusiv vina persoanei care locuieste acolo si a tolerantei la mizerie .. nu poate sa fie vinovat apartamentul ca este murdar. Nu ai dat detalii despre aspectul fetei / servicii .. etc. Poate ne dai mai multe informatii.
Amalia99 Reputație: 12 Postat Mai 27, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 27, 2022 La 25.05.2022 la 12:16, 007James a spus: Vizitat Amalia . Nu o recomand. O buboasa , o slinoasa. Este doar pentru bolnavii sexuali sau pur si simplu o toaleta unde sa iti faci nevoile. Ridicati in slavi pe forumulu acesta toate libidinoasele. Draga amalia. Rezolva cu bubitele de la pizda si dupa aceea sa te ridici cu pretentii. Numai bine va doresc tuturor! Bai retard mintal , jegoșule ce esti , nu cred ca ar trebui sa fi atât de nesimțit , de nu iti convenea ceva trebuia sa te iei sa te cari de la usa .. Nu cred ca ti-ar pica bine sa încep sa zic ca și tu miroseai și multe alte chestii .. REPET !!!!! BUBITELE, COȘURILE SUNT DE LA CALDURA SI EPILAT .. MACAR EU AM BUNUL SIMT SA MA EPILEZ CHIT CA MA IRIT , NU CA ALTI CU STUFA DE 1 KM ... SE VAD IN POZE CA AM BUBITE , NU LE EDITEZ . Nu ma cobor la mintea ta . ✋️ 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum