savian87 Reputație: 13 Postat Noiembrie 25, 2023 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Noiembrie 25, 2023 1 oră în urmă, Mayergelu a spus: Bună, pentru sexul anal faci o pregătire sau ne lași pe noi să desfundăm canalul? Întreb pentru ca am citit ca cineva s-a murdărit de ciocolata…. Sunt profund interesat de a te vizita. Multumesc! 🤣🤣
LarisaBibi Reputație: 211 Postat Noiembrie 26, 2023 Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 19 ore, Mayergelu a spus: Bună, pentru sexul anal faci o pregătire sau ne lași pe noi să desfundăm canalul? Întreb pentru ca am citit ca cineva s-a murdărit de ciocolata…. Sunt profund interesat de a te vizita. Multumesc! La mine ai citit asta sau...?😂 Eu conduc analul primele minute, e normal.
LarisaBibi Reputație: 211 Postat Noiembrie 26, 2023 Postat Noiembrie 26, 2023 Buna dragii mei🤗 vă las aici o actualizare de servicii si preturi❤️ Servicii: Normal protejat OP/ON (in functie de igiena) Diferite pozitii 69 Sarutari pe corp, atingeri Sex oral pasiv (limbuțe)- (DOAR LA O ORA) Prețuri: O finalizare- 200 O ora (doua finalizari) -350 Extra: Ejaculare corporala-50 Anal-200 Jocuri cu degetele(cu prezervativ)-50
LarisaBibi Reputație: 211 Postat Noiembrie 27, 2023 Postat Noiembrie 27, 2023 Am plecat din SV!!! Mulțumesc de primire, cei mai drăguți.
nimfomanul4 Reputație: -14 Postat Noiembrie 27, 2023 Oras:..... Oras:..... Postat Noiembrie 27, 2023 1 oră în urmă, LarisaBibi a spus: Am plecat din SV!!! Mulțumesc de primire, cei mai drăguți. Mai vii anul asta la Suceava? Ți-am scris pe whatap dar nustiu de ce nu vezi mesajele,scriemi pe whatap sunt Marcus 2
Membru Premium Criticul Reputație: 5436 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Noiembrie 29, 2023 Revizitat iar concluzia e ca daca o indrumi, experienta sexuala poate fi placuta (ma refer in special la oral unde nu se prea pricepe). Ca prezenta si deschidere spre interlocutor are calitati native, naturaletea ei e greu de gasit in bransa asta, prin asta si intra sub pielea multora desi performanta sexuala in sine nu e ceva nemaipomenit. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
LarisaBibi Reputație: 211 Postat Noiembrie 29, 2023 Postat Noiembrie 29, 2023 Am plecatttttttt!!!! Nu mai sunați și scrieți ca sunt la Piatra Neamț!!! Ma chemați la deplasari la Rădăuți....Cat am stat la Suceava nu dădea nimeni un semn, după ce plec suna toată lumea.
Membru Premium Criticul Reputație: 5436 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Noiembrie 29, 2023 1 oră în urmă, LarisaBibi a spus: ... nu dădea nimeni un semn... Ai zis ca sunt un nimeni desi te-am vizitat sambata Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum