Sari la conținut

TEORIA CONSPIRAȚIEI 👽

Postări Recomandate

• Oras:Everest
Acum 2 ore, fakeaccount a spus:

Ai de plm, e ca și cum îți place să fii prost. Ai oportunitatea să devii mai inteligent, să înveți ceva nou și tu spui hotărât „nu!”. Tipa explică destul de clar ce este CRISPR și cum se aplică iar tu ajungi la concluzia că „sigur e o modalitate prin care Bill Gates vrea să-mi modifice ADN-ul cu vaccinuri”.

1. CRISPR și ARNm nu sunt același lucru (ARNm nici nu este menționat în video).
2. Orice tehnologie poate avea mai multe aplicații. Chiar dacă nano-capsulele cu ARNm ar putea să modifice ADN-ul unei celule (nici nu cred că pot), nu înseamnă că o fac. Poți folosi un topor ca o armă sau ca să spargi lemne. Nu ai presupune că oricine are un topor îl va folosi pentru a lovi o altă persoană.
3. Dar să presupunem că ar face asta. ARNm-ul din vaccin ajunge doar pentru a determina câteva mii de celule din mușchiul deltoid să producă proteina S a sars-cov-2. Să zicem că le-ar modifica ADN-ul. Ce efect ar avea asupra corpului în general? Ai miliarde de celule și majoritatea lor au o copie completă a ADN-ului tău. Vaccinul ar modifica câteva mii din deltoidul uneia dintre mâini.
De asta tipa vorbește de modificări genetice la copii, că un embrion pleacă de o celulă. Una este să editezi o celulă sau câteva mii, alta câteva miliarde. Ar trebui să bage litrii de vaccin în tine și nici așa nu cred că este fezabil. De altfel, și zice la un moment-dat că este greu să folosește tehnologia CRISPR  în țesuturile tari.
4. Articolul nu are niciun fel de logică sau consistență. ARNm este folosit pentru a produce proteine în ribozomi, CRISPR taie ADN-ul (din nucleu) în anumite puncte. Nu este făcută nicio legătură concretă între ele.
5. Dacă chiar crezi că vaccinul îți modifică ADN-ul, asta poate fi testat într-un laborator. Îți trebuie doar vaccin și niște celule. Secvențiezi ADN-ul lor înainte și după contactul cu serul. Nici nu ar fi așa scump, sigur ar putea face asta un anti-vaccinist mai bogat.

Dacă pui botul la altfel de manipulări de toată jena, ca și cea cu Gates, de la antena 3 (sau 1, nu mai țin minte) mă tem pentru viitorul tău. Ești ținta ideală pentru culte sau organizații tip Caritas.

🤣🤣🤣🤣🤣 

Hai că facem progrese, măcar nu mai pomenești de cipuri și de 5G. 🤭

Da, CRISPR și mARN nu sunt același lucru, am zis eu că ar fi ? CRISPR se folosește de mARN pt a modifica ADN-ul. În momentul când "tai" o secvență dîn ADN se cheamă că-l modifici, nu ?

Bună analogia cu toporul, poate fi o unealtă sau o armă...dar cât de confortabil ai fi să te întâlnești noaptea pe stradă cu un băiat cu un topor la el ?

Zici că orice laborator poa' să lucreze și să identifice modificări de ADN ? Pă bune ? Cam câte laboratoare din astea sunt în România ? Dar în Europa ori în lume ? Și cine le deține ? Chiar așa la îndemână e ?  🤭

Știi tu ce efecte are vaccinul asupra corpului tău ? Covidul a apărut în decembrie 2019, iar la noi a început nebunia în martie 2020. Primele vaccinuri au apărut în iarna lui 2020, acum suntem în toamna lui 2021... păi când s-au făcut studiile pt a vedea reacțiile adverse ? Oare or fi "in progress" ? Experiment live la nivel planetar ? 😅 

Văd că și tu ai îndoieli privind a 3 a doză, și gavarești ceva despre lăcomia Pfizer...eu nu sunt anti vaccinist, chiar m-am vaccinat, cu Pfizer, două doze, dar nu înțeleg de ce nu putem vorbi și nu ne putem exprima îndoieli, mai mult sau mai puțin legitime despre vaccin fără isteria asta acuzatoare. Și mai important de ce se "strânge lațul" împotriva nevaccinaților. Vaccinarea trebuie să fie liber consimțită. De ce se aruncă vina și responsabilitatea pe nevaccinați ?

Odată apărut vaccinul nu văd de ce să mai acuzi un nevaccinat de iresponsabilitate. Fiecare își asumă, fie vaccinul, fie să nu se vaccineze. De ce să mai impui restricții ? Vaccinații sunt protejați de vaccin, nu ? Iar ceilalți au ales să-și asume. 

N-am de gând să mai fac a 3 a doză, aștept să văd cum evoluează lucrurile cu certificatul verde. Indiferent de cine va guverna, sigur se vor alinia la ce va cere comisia europeană. 

P.S. : Am intrat în hora dozelor...plm, deja e o dependență oficială... să vedem la a câta doză se vor opri...

• Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 13 ore, horny_gooner a spus:

Well, yup ! De abia astept sa fac si doza 3 (prin decembrie s-ar face 6 luni de la doza nr. 2). ;)

Pfizer vrea doar să mai mulgă niște bani, de acolo idee cu vaccinarea repetată. Nici măcar nu este clar dacă al 3-lea vaccin ajută la ceva. Deocamdată este o încercare de a crește eficiența vaccinului.

Bre @horny_gooner, ești entuziast și de abia aștepți doza 3, dar susții și punctul de vedere al lui @fakeaccount 

🙄

Link spre comentariu
6 hours ago, cincistele said:

Bre @horny_gooner, ești entuziast și de abia aștepți doza 3, dar susții și punctul de vedere al lui @fakeaccount 

🙄

Acest citat este corect subliniat, dar gresesti, pentru ca il scoti din context. Daca citesti cu atentie tot ceea ce el a dorit sa sublinieze, ai sa ajungi la niste concluzii diferite.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
On 10/9/2021 at 3:05 AM, cincistele said:

Hai că facem progrese, măcar nu mai pomenești de cipuri și de 5G. 🤭

🤣 corect

Da, CRISPR și mARN nu sunt același lucru, am zis eu că ar fi ? CRISPR se folosește de mARN pt a modifica ADN-ul. În momentul când "tai" o secvență dîn ADN se cheamă că-l modifici, nu ?

Nu chiar, modificarea este modul cum este separat. Sunt anumite limitări, nu pot face orice. Dar este manipulare genetică.  Dar CRISPR nu se folosește de ARNm (aka mARN) ci de o secvență ARN similară cu locul de unde trebuie să „taie” (ADN-ul este făcut sunt două „fășii” de ARN).

Bună analogia cu toporul, poate fi o unealtă sau o armă...dar cât de confortabil ai fi să te întâlnești noaptea pe stradă cu un băiat cu un topor la el ?

Nu știu cum e la tine, dar aici nu vaccinează nimeni noaptea pe alei întunecate. Și, repet, vaccinul conține ARNm viral (extras din virus), nu uman.

Zici că orice laborator poa' să lucreze și să identifice modificări de ADN ? Pă bune ? Cam câte laboratoare din astea sunt în România ? Dar în Europa ori în lume ? Și cine le deține ? Chiar așa la îndemână e ?  🤭

Orice laborator poate secvenția ADN. Să știi că nu e așa de rară tehnologia acum. Poți face asta la cerere pentru cca 300 de dolari (de exemplu ca să-ți descopere riscul de a face boli genetice).

Știi tu ce efecte are vaccinul asupra corpului tău ? Covidul a apărut în decembrie 2019, iar la noi a început nebunia în martie 2020. Primele vaccinuri au apărut în iarna lui 2020, acum suntem în toamna lui 2021... păi când s-au făcut studiile pt a vedea reacțiile adverse ? Oare or fi "in progress" ? Experiment live la nivel planetar ? 😅 

Plm, om vedea, dar deocamdată au fost vaccinați miliarde și au avut mai nimic. Așa efecte adverse poate avea orice  vaccin (inclusiv cele „vechi”). În plus ce poate conține vaccinul care să aibă un efect așa întârziat? După logica asta nu folosești nimic nou, că nu știi ce efect are asupra  ta.

Văd că și tu ai îndoieli privind a 3 a doză, și gavarești ceva despre lăcomia Pfizer...eu nu sunt anti vaccinist, chiar m-am vaccinat, cu Pfizer, două doze, dar nu înțeleg de ce nu putem vorbi și nu ne putem exprima îndoieli, mai mult sau mai puțin legitime despre vaccin fără isteria asta acuzatoare. Și mai important de ce se "strânge lațul" împotriva nevaccinaților. Vaccinarea trebuie să fie liber consimțită. De ce se aruncă vina și responsabilitatea pe nevaccinați ?

Sunt motive legite de critică, dar în general, anti-vacciniștii vin cu cele mai stupide explicații. Aia e o problemă. Iar lațul se strânge pentru că vaccinul dă rezultate (vezi Europa de Vest) și vor și guvernații și doctorii noștrii să nu-și mai facă griji pentru sistemul medical.

Odată apărut vaccinul nu văd de ce să mai acuzi un nevaccinat de iresponsabilitate. Fiecare își asumă, fie vaccinul, fie să nu se vaccineze. De ce să mai impui restricții ? Vaccinații sunt protejați de vaccin, nu ? Iar ceilalți au ales să-și asume. 

N-am de gând să mai fac a 3 a doză, aștept să văd cum evoluează lucrurile cu certificatul verde. Indiferent de cine va guverna, sigur se vor alinia la ce va cere comisia europeană. 

La fel ca mască, vaccinul este mai eficient când îl fac toți. Ține de modul cum se răspândește virusul. Explic separat asta, nu am timp acum. Plus că scade riscul să apară tulpini noi de la virus.

P.S. : Am intrat în hora dozelor...plm, deja e o dependență oficială... să vedem la a câta doză se vor opri...

Când se termină pandemia. Doza 3 este pentru a „restaura” protecția oferită după a doua doză, nu oferă protecție suplimentară, este destul de mult consens științific în acestă privință. Mai mult, unele studii arată că s-au putea să nu fie necesară la Moderna sau, cel puțin, nu după 6 luni. E mai mult o chestie Pfizer acum.

• Like 3
Link spre comentariu
4 minutes ago, fakeaccount said:

Orice laborator poate secvenția ADN. Să știi că nu e așa de rară tehnologia acum. Poți face asta la cerere pentru cca 300 de dolari (de exemplu ca să-ți descopere riscul de a face boli genetice).

*Orice laborator specializat

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

🤣 corect

Nu chiar, modificarea este modul cum este separat. Sunt anumite limitări, nu pot face orice. Dar este manipulare genetică.  Dar CRISPR nu se folosește de ARNm (aka mARN) ci de o secvență ARN similară cu locul de unde trebuie să „taie” (ADN-ul este făcut sunt două „fășii” de ARN).

Nu știu cum e la tine, dar aici nu vaccinează nimeni noaptea pe alei întunecate. Și, repet, vaccinul conține ARNm viral (extras din virus), nu uman.

Plm, om vedea, dar deocamdată au fost vaccinați miliarde și au avut mai nimic. Așa efecte adverse poate avea orice  vaccin (inclusiv cele „vechi”). În plus ce poate conține vaccinul care să aibă un efect așa întârziat? După logica asta nu folosești nimic nou, că nu știi ce efect are asupra  ta.

Sunt motive legite de critică, dar în general, anti-vacciniștii vin cu cele mai stupide explicații. Aia e o problemă. Iar lațul se strânge pentru că vaccinul dă rezultate (vezi Europa de Vest) și vor și guvernații și doctorii noștrii să nu-și mai facă griji pentru sistemul medical.

La fel ca mască, vaccinul este mai eficient când îl fac toți. Ține de modul cum se răspândește virusul. Explic separat asta, nu am timp acum. Plus că scade riscul să apară tulpini noi de la virus.

Când se termină pandemia. Doza 3 este pentru a „restaura” protecția oferită după a doua doză, nu oferă protecție suplimentară, este destul de mult consens științific în acestă privință. Mai mult, unele studii arată că s-au putea să nu fie necesară la Moderna sau, cel puțin, nu după 6 luni. E mai mult o chestie Pfizer acum.

Nu se mai termină nici o pandemie. E profitabilă. La 6 luni ai porție de la BioNTech plătită de stat, fără să te întrebe. De d-aia. 

Tiberiu Andrei, asistent la spitalul de pediatrie Ploiești, a avut ceva: a murit. La fel și Elisabeta Drăghici. Și nu spune nimeni, deci nu are legătură cu pfizer că nu trebuie să aibă. Și or mai fi și alții. 

• Minus 1
Link spre comentariu
29 minutes ago, biliape said:

Nu se mai termină nici o pandemie. E profitabilă. La 6 luni ai porție de la BioNTech plătită de stat, fără să te întrebe. De d-aia. 

Tiberiu Andrei, asistent la spitalul de pediatrie Ploiești, a avut ceva: a murit. La fel și Elisabeta Drăghici. Și nu spune nimeni, deci nu are legătură cu pfizer că nu trebuie să aibă. Și or mai fi și alții. 

Pai nu prea o sa mai ai portie platita de stat. Dir. financial al Astrazeneca spune ca, daca mai apar variante si mai este nevoie de vaccin suplimentar, de la 1 iunie 2022 il va oferi statelor cu conditia ca cei vaccinati sa plateasca pentru doza de vaccin ! In cazul in care nu mai este nevoie de vaccinare in masa, dozele raman gratuite pentru cei care vor sa-l faca, dar daca va mai fi necesara vaccinarea in masa, nu mai este gratuit !

Mai nou, in Cuba se apropie de final testele pentru vaccinurile lor anti Covid, Abdala (pentru adulti) si Soberana-02 (pentru cei cu varsta 6-15 ani). Probabil ca la inceputul lui 2022 sa fie si acestea brevetate international.

Link spre comentariu
  • Oras:Provence
Acum 40 minute, biliape a spus:

Aizi tata, diacursul tau imi este cunoscut. Cand am confirmarea te anunt. Pana atunci te sfatuiesc sa iti pui capul la contributie, poate mai emiti si tu pareri personale si poate renunti la copy paste🤣

• Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu
Acum 15 minute, gallo a spus:

Aizi tata, diacursul tau imi este cunoscut. Cand am confirmarea te anunt. Pana atunci te sfatuiesc sa iti pui capul la contributie, poate mai emiti si tu pareri personale si poate renunti la copy paste🤣

Eu îmi pun capul la contribuție. Vouă vi se toarnă idei de către Stat și vă simțiți geniali. 

Unde vezi tu copy-paste?  Din întâmplare știu tot despre aceste 2 cazuri, cu evoluția pe ore în cazul asistentului. Așa că aici nu mă poți contrazice. 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, fakeaccount a spus:

🤣 corect

Și comunismul era ideal dacă erau toți la fel. Nici șuruburile nu sunt toate la fel... 

Ideile care vi s-au inoculat exact acolo duc. 

"... din nou e aproape comunismul/Ca și în anul '19." 😉

Ieșiți la un protest. Cât mai puteți. În zonele controlate total de Mafie, oricum s-ar mai intitula ea, nu mai protestează nimeni. 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
La 09.10.2021 la 10:03, horny_gooner a spus:

Acest citat este corect subliniat, dar gresesti, pentru ca il scoti din context. Daca citesti cu atentie tot ceea ce el a dorit sa sublinieze, ai sa ajungi la niste concluzii diferite.

Bosulică, luminează-mă ! Spune-mi tu ce crezi că a vrut să spună 😅 

P.S. : Eu am înțeles așea : ăia de la Pfizer  niște scîrbe care face bani pă cîrca noastră prin vaccinare repetată și că pune la îndoială necesitatea dozei 3, care în acest moment e doar o încercare de a crește eficiența vaccinului. Adică dîn română în română ar însemna că experimentează pă noi 🙈🙆, merg la ghici cum ar veni 😁

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 5 ore, fakeaccount a spus:

🤣 corect

Bre, spune destul de clar că se folosesc de capsule ARN pt a "tăia". Păi nu e ăsta ARN mesager ? 🤷

Eu nu cred că laboratoarilii ăștea dă zîci tu sunt capabile să decodifice ADN...mai degrabă cred că pot identifica dacă 2 probe provin dîn aceeași sursă. Cam la asta cre'că se reduce testarea ADN. 

Acum 5 ore, fakeaccount a spus:

🤣Sunt motive legite de critică, dar în general, anti-vacciniștii vin cu cele mai stupide explicații. Aia e o problemă. Iar lațul se strânge pentru că vaccinul dă rezultate (vezi Europa de Vest) și vor și guvernații și doctorii noștrii să nu-și mai facă griji pentru sistemul medical.

Anti-vacciniștii....cipuri....5G.... explicații stupide....... clișeele astea sunt mereu folosite pt a duce în derizoriu și a marginaliza orice încercare de a întreba, discuta sau de ce nu, a pune la îndoială rolul binefăcător al vaccinului anti covid. Alătură aici și cenzura oficială deja, de pe marile rețele sociale dă pă net la adresa oricăruia care pune la îndoială necesitatea unui vaccin.

Și nu uita culpabilizarea și aruncarea vinei pă nevaccinați. 

Guvernanții noștri și doctorii vor să nu-și mai facă griji pt sistemul medical... păi m-ai pierdut iar... ăștia, guvernanții, nu trebuiau să fie reprezentanții boborului ? Păi 70% dîn românași nu s-au vaccinat 🤷... dacă tot vor să fie așa lipsiți dă griji...demisionen și să se ducă la ei acasică, nu îi sechestrează nimeni în funcții 😁...da'...doar uită-te la bășitul ăla demis, se agață ca un drac dă funcție. 

Și despre doctori... păi dîn ultimele știri pă care mi le aduc aminte...cam 50% nu s-au vaccinat 🤷 Despre ce vorbim ? 

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 1 oră, biliape a spus:

Și comunismul era ideal dacă erau toți la fel. Nici șuruburile nu sunt toate la fel... 

Ieșiți la un protest. Cât mai puteți. În zonele controlate total de Mafie, oricum s-ar mai intitula ea, nu mai protestează nimeni. 

Eu chiar am fost la toate protestele de anul ăsta 🙆

• Like 1
Link spre comentariu
4 hours ago, biliape said:

Sunt sigur că așa așa s-a zis și la gripa spaniolă, și la marea epidemie de holeră șamd

Nu cunosc spețele respective... dar poți spune direct unde vrei să ajungi.

• Like 3
Link spre comentariu
3 hours ago, biliape said:

Comparația cu comunismul este aberantă. Și mă rog ce idei ni s-ai inoculat? Că eu am evitat mainstream media și comunicările oficiale. M-am informat exclusiv din publicații științifice.

• Like 2
Link spre comentariu
2 hours ago, cincistele said:

Bre, spune destul de clar că se folosesc de capsule ARN pt a "tăia". Păi nu e ăsta ARN mesager ? 🤷

Nu... în primul rând spune „little bits of ARN” care se traduce prin bucăți mici de ARN, nicidecum capsule (nu știu de unde ai scos asta). Apoi vaccinurile au  nano-capsule lipide ce conțin ARN mesager, nu „capsule ARN”. Capsulele sunt din lipide, nu din ARN (umplutura este cu ARNm). Apoi ARNm ul se degradează rapid dacă este lăsat liber în citoplasmă, în câteva ore nu mai este viabil. De aici nevoia de nano-capsule lipide. Complexele CRISPR trebuie să reziste mult pentru a-și face treaba. E un exemplu clasic de „surdul nu aude, dar le potrivește”. Ți se pare că auzi niște termeni cunoscuți și tragi niște concluzii greșite. Vezi de ce zic că ești ușor de manipulat. Dacă citeai mai mult pe această temă, sau măcar dacă erai atent la filmuleț, nu făceau această greșeală.

Eu nu cred că laboratoarilii ăștea dă zîci tu sunt capabile să decodifice ADN...mai degrabă cred că pot identifica dacă 2 probe provin dîn aceeași sursă. Cam la asta cre'că se reduce testarea ADN. 

Zi-le și lor:

https://www.23andme.com/en-int/

Anti-vacciniștii....cipuri....5G.... explicații stupide....... clișeele astea sunt mereu folosite pt a duce în derizoriu și a marginaliza orice încercare de a întreba, discuta sau de ce nu, a pune la îndoială rolul binefăcător al vaccinului anti covid. Alătură aici și cenzura oficială deja, de pe marile rețele sociale dă pă net la adresa oricăruia care pune la îndoială necesitatea unui vaccin.

Și nu uita culpabilizarea și aruncarea vinei pă nevaccinați. 

Măi eu îți zic din experiența personală, că am prieteni anti-vacciniști, și rareori vin cu motive valide. Plus că sunt și pe grupuri anti-vacciniste (sub acoperite) și văd, nu cred că exagerez când zic 90%, motive stupide (care  pot fi demontate cu o cătutare pe google).

• Like 2
Link spre comentariu

Guvernanții noștri și doctorii vor să nu-și mai facă griji pt sistemul medical... păi m-ai pierdut iar... ăștia, guvernanții, nu trebuiau să fie reprezentanții boborului ? Păi 70% dîn românași nu s-au vaccinat 🤷... dacă tot vor să fie așa lipsiți dă griji...demisionen și să se ducă la ei acasică, nu îi sechestrează nimeni în funcții 😁...da'...doar uită-te la bășitul ăla demis, se agață ca un drac dă funcție. 

Și despre doctori... păi dîn ultimele știri pă care mi le aduc aminte...cam 50% nu s-au vaccinat 🤷 Despre ce vorbim ? 

Cum să nu-și facă griji când spitalele sunt pline? Dacă erau inundate toate orașele mari ai fi zis la fel, să nu-și facă griji pentru canalizare? Nu că ar fi prea îngrijorați în general, nu au făcut mai nimic când erau un număr mic de cazuri și acum se plâng de criză. Câțu e cam dus cu pluta, s-a abonat (cu limba) la fundul lui Klaus și se crede superman. Dau vina pe oameni ca să nu recunoască că au greșit. Nu e nimic neapărat nou.

50% din personalul medical, nu neapărat medici. Iar asta a parte din problemă: psnews.ro/spitalul-colentina-risca-sa-ramana-fara-medici-din-cauza-infectarilor-manager-doar-50-s-au-vaccinat-578747/ Ce să vezi, ăia nevaccinați se infectează (mult) mai des. E ca și cum vaccinul ar avea un efect.
La fel ca politicienii, acum realizează că au greșit, dar e cam târziu.

Sunt zeci de mii de decese ce puteau fi evitate (plus victime colaterale).

• Like 2
Link spre comentariu

Adică vezi numai asocierea greșită făcută de tine (sau de articol, dacă de acolo ai citit) între CRISPR și ARN mesager, doar pentru că ARN este menționat în ambele. Nu este o explicație stupidă? Una ușor de evitat dacă erai puțin mai atent la informație sau te informai și din alte surse?

• Like 3
Link spre comentariu
Acum 6 ore, fakeaccount a spus:

Cum să nu-și facă griji când spitalele sunt pline? Dacă erau inundate toate orașele mari ai fi zis la fel, să nu-și facă griji pentru canalizare? Nu că ar fi prea îngrijorați în general, nu au făcut mai nimic când erau un număr mic de cazuri și acum se plâng de criză. Câțu e cam dus cu pluta, s-a abonat (cu limba) la fundul lui Klaus și se crede superman. Dau vina pe oameni ca să nu recunoască că au greșit. Nu e nimic neapărat nou.

50% din personalul medical, nu neapărat medici. Iar asta a parte din problemă: psnews.ro/spitalul-colentina-risca-sa-ramana-fara-medici-din-cauza-infectarilor-manager-doar-50-s-au-vaccinat-578747/ Ce să vezi, ăia nevaccinați se infectează (mult) mai des. E ca și cum vaccinul ar avea un efect.
La fel ca politicienii, acum realizează că au greșit, dar e cam târziu.

Sunt zeci de mii de decese ce puteau fi evitate (plus victime colaterale).

Nu sunt spitalele pline, unele spitale sunt pline că îi înghesuie acolo. Altele sunt GOALE, iar secțiile tampon covid sunt iar goale, de ex la pediatrie. Și în timp ce în unele locuri sunt 6 medici la 8 paturi, în altele sunt 6 medici la 18 posturi dar nu acceptă să le vină nimeni pe locurile aalea ca să facă multe gărzi să ia bani cu zeci de mii de euro și împart pentru asta. 

Tot ce vezi in presă e o minciună, ca la Revoluția Română în direct. 

• Mersi 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
Acum 21 ore, biliape a spus:

Peste tot, cred ca ai supt aceiasi pula cu cinci steke amarate!

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Acum 7 minute, gallo a spus:

Peste tot, cred ca ai supt aceiasi pula cu cinci steke amarate!

Am avut nevoie de medici si am avut parte de ceaai buna ingrijire! Problema este la tine coaie fripte! La tine si la ati idioti ca tine!

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Acum 5 minute, biliape a spus:

Și eu cred că ați supt de la Arafat. Ceea ce e mai grav. 

Coite, ma confunzi fatalaule!  Hai mai baga un copypaste, la asta te pricepi labagiule!🤣 Hai muitza, esti usor de recunoscut 21 de mui, cine te-a conceput nu putea sa greseasca de doua ori?🤣🤣🤣

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...