Sari la conținut

Angels @ Temple of Bliss 0724 927 231

Postări Recomandate

La 07.07.2021 la 16:27, Alice_Temple a spus:

Da asa este din cauza ca nu pot sa ma vada persoane apropriate

Tin la discretia mea

Insa te asigur ca sanii mei sunt la fel de misto ca ai ei 

Restul colegelor mele neavand aceasta problema au poze reale 

E clar…aveam filme in cap, dar așa…merg undeva unde știu exact ce găsesc….nu “la fel de mișto”!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
La 19.07.2021 la 8:34, 7uuupp a spus:

Hai odată!

La Alice m-aș baga și eu…cu condiția sa arate ca in foto. Aștept sa povestești.

Bafta

Alice nu este fata din poze ! Nu are nici o treaba cu realitatea este mult mai mare in realitate! Am fost ieri la ea si clar a fost cel mai prost masaj din istorie ! Ps: nu fetele scriu aici pe site, este cineva care se ocupa de asta! Membri nimfomane nu au nici un fel de discount, atitudinea este de bordel gen plevnei ani 2000 !

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Chiar acum, certy99 a spus:

Alice nu este fata din poze ! Nu are nici o treaba cu realitatea este mult mai mare in realitate! Am fost ieri la ea si clar a fost cel mai prost masaj din istorie ! Ps: nu fetele scriu aici pe site, este cineva care se ocupa de asta! Membri nimfomane nu au nici un fel de discount, atitudinea este de bordel gen plevnei ani 2000 !

Am văzut ulterior ca a zis “sunt la fel de mișto” precum in poze…e clar!

Multumim pentru clarificare și bafta la mai bine!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
21 minutes ago, certy99 said:

dupa perioada de inceput am renuntat la promotia de pe nimfo

imi pare rau ca eu nu am fost pe gustul tau

poate una din colegele mele vor fi

eu am mai mentionat nu pot folosi pozele mele din motive personale, dar in rest colegele mele au poze reale

Link spre comentariu
47 minutes ago, certy99 said:

intalnirea noastra sa sti desi am incercat tot ce am avut mai bun, a fost in egala masura o dezamagire si pentru mine chiar mi-am dat silinta dar nu a fost sa fie deloc chimie intre noi 

O poza 100% reala cu mine daca tot a venit vorba

https://imgur.com/a/aIkMBHO

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Alice_Temple a spus:

intalnirea noastra sa sti desi am incercat tot ce am avut mai bun, a fost in egala masura o dezamagire si pentru mine chiar mi-am dat silinta dar nu a fost sa fie deloc chimie intre noi 

O poza 100% reala cu mine daca tot a venit vorba

https://imgur.com/a/aIkMBHO

Hmmm,in afara de laba si frecat cu tatele de cuc ,ce a fost erotic la acest masaj,sau ce anume ai mai incercat, de spui ca ti.ai dat silinta ? Preludiu, atingeri,mangaieri la oo, priviri ,body masaj fata-spate,tehnici de finalizare  ,stimulare,soapte,respiratie , etc !   Body masaj pe spatele clientului ai facut vreodata? Dar pe fata? Ne poti spune ce anume ai incercat din tot ce am enumerat eu ?  Sau ce inseamna masajul erotic la voi la salon ? Ce anume contine ? In 8 ani de mers la saloane nu am lasat nici o recenzie negativa pt ca peste tot , masajul a fost cel putin decent ! Ca nu este chimie inteleg, dar sa faci o laba si sa te freci cu tatele de cuc si sa spui ca ai dat  tot ce ai  avut mai bun,mi se pare nesimtire Ps puteti pune poze reale cu spatele ! Sau o recunoaste cineva si de la spate? Inaltimea si greutatea sunt confidentiale si ele ?  O recunoste cineva dupa greutatea corpului ? :)))))

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 8 minute, certy99 a spus:

Hmmm,in afara de laba si frecat cu tatele de cuc ,ce a fost erotic la acest masaj,sau ce anume ai mai incercat, de spui ca ti.ai dat silinta ? Preludiu, atingeri,mangaieri la oo, priviri ,body masaj fata-spate,tehnici de finalizare  ,stimulare,soapte,respiratie , etc !   Body masaj pe spatele clientului ai facut vreodata? Dar pe fata? Ne poti spune ce anume ai incercat din tot ce am enumerat eu ?  Sau ce inseamna masajul erotic la voi la salon ? Ce anume contine ? In 8 ani de mers la saloane nu am lasat nici o recenzie negativa pt ca peste tot , masajul a fost cel putin decent ! Ca nu este chimie inteleg, dar sa faci o laba si sa te freci cu tatele de cuc si sa spui ca ai dat  tot ce ai  avut mai bun,mi se pare nesimtire Ps puteti pune poze reale cu spatele ! Sau o recunoaste cineva si de la spate? Inaltimea si greutatea sunt confidentiale si ele ?  O recunoste cineva dupa greutatea corpului ? :)))))

Puneti o poza din spate sa vada lumea realitatea ! Daca poza aia e reala "ciociolina e virgina" !voi nu intelegeti un lucru, aici nu este ca pe publi sau anuntul telefonic sa mergi cu poze false ! Merge o data dar a doua oara e gata treaba !

• Like 1
Link spre comentariu
1 hour ago, certy99 said:

ce vina am eu ca am avut chimie zero si ti-ai dat drumul in 10-12 min?

eu totusi am respectat timpul si am stat impreuna o ora repet si eu ma asteptam la o experienta mai buna

imi pare rau ca nu ti-a placut cu mine

colegele mele au toate poze 100% reale

dar nu pot face fericita pe toata lumea

Link spre comentariu

Puneti o poza din spate sa vada lumea realitatea ! Daca poza aia e reala "ciociolina e virgina" !voi nu intelegeti un lucru, aici nu este ca pe publi sau anuntul telefonic sa mergi cu poze false ! Merge o data dar a doua oara e gata treaba !

o sa tot punem poze

Link spre comentariu
Acum 11 minute, Alice_Temple a spus:

ce vina am eu ca am avut chimie zero si ti-ai dat drumul in 10-12 min?

eu totusi am respectat timpul si am stat impreuna o ora repet si eu ma asteptam la o experienta mai buna

imi pare rau ca nu ti-a placut cu mine

colegele mele au toate poze 100% reale

dar nu pot face fericita pe toata lumea

• Minus 1
Link spre comentariu
Chiar acum, certy99 a spus:

Dupa 5 minute de masaj de relaxare ai spus intoarcete, deci nu urma body masaj pe spate ,dupa a inceput o laba, si frecat de sani, chiar ti.am sugerat sa incerci altceva decat laba, ! Eu am stat fix 34 de minute,,,inseamna ca ai continuat singura in camera ! Am facut dus si am plecat ! Poate ma confunzi cu altcineva nu este exclus ! Imi poti spune daca eu am terminat in 12 minute ce am facut pana la o ora?sa nu imi spui ca am stat cu tine in camera inca 45 de minute ca deja ma bufneste râsul! 

• Minus 1
Link spre comentariu

Dupa 5 minute de masaj de relaxare ai spus intoarcete, deci nu urma body masaj pe spate ,dupa a inceput o laba, si frecat de sani, chiar ti.am sugerat sa incerci altceva decat laba, ! Eu am stat fix 34 de minute,,,inseamna ca ai continuat singura in camera ! Am facut dus si am plecat ! Poate ma confunzi cu altcineva nu este exclus ! Imi poti spune daca eu am terminat in 12 minute ce am facut pana la o ora?sa nu imi spui ca am stat cu tine in camera inca 45 de minute ca deja ma bufneste râsul! 

si pe mine m-a bufnit rasul in sinea mea dar m-am purtat frumos

nu a fost sa fie pentru noi imi pare rau

Link spre comentariu

Am sunat pentru programare, am ajuns la locatie, un pic dificila treaba cu parcatul dar pana la urma am gasit loc. In locatie m-a asteptat o tanara superba,sani mari si un zambet pe masura. Am achitat la receptie 200 lei, si am urcat in camera. O camera frumoasa, cu jacuzzi, un candelabru impresionant si prosoape curate. M-a impresionat placut Alice, nu m-am asteptat sa imi placa atat de tare. Sunt cam pretentios de fel. Masajul de relaxare a fost foarte bine executat,si body erotic. Are o piele fina, catifelata, sani naturali superbi cum nu am mai intalnit. Am hotarat sa mai iau o ora, sa ma pot bucura de compania ei. Pe langa aspectul de nota 10, zambet cald , gasesti subiecte de discutie, iar timpul parca zboara. Este o fata naturala,calda , inteligenta cu mult sex appeal. Cu siguranta am sa revin. 
masaj:10 

aspect :10 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
1 hour ago, Bodgan67 said:

Am sunat pentru programare, am ajuns la locatie, un pic dificila treaba cu parcatul dar pana la urma am gasit loc. In locatie m-a asteptat o tanara superba,sani mari si un zambet pe masura. Am achitat la receptie 200 lei, si am urcat in camera. O camera frumoasa, cu jacuzzi, un candelabru impresionant si prosoape curate. M-a impresionat placut Alice, nu m-am asteptat sa imi placa atat de tare. Sunt cam pretentios de fel. Masajul de relaxare a fost foarte bine executat,si body erotic. Are o piele fina, catifelata, sani naturali superbi cum nu am mai intalnit. Am hotarat sa mai iau o ora, sa ma pot bucura de compania ei. Pe langa aspectul de nota 10, zambet cald , gasesti subiecte de discutie, iar timpul parca zboara. Este o fata naturala,calda , inteligenta cu mult sex appeal. Cu siguranta am sa revin. 
masaj:10 

aspect :10 

🥰 kisses

Link spre comentariu
  • Oras:Titan
  • Oras:Titan
7 minutes ago, Alice_Temple said:

Temple of Bliss 0724 927 231

Nagia 0731681458 Un Masaj Erotic plin de surprize

Nagia Alexa Roxana & Maya sunt aici pentru voi in aceasta noapte

🥰

Cateva poze cu Nagia, Alexa, Roxana si Maya te rog 😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...