alon000 Reputație: 525 Postat Iulie 4, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2021 Acum 3 minute, hotzu2014 a spus: A uitat sa raspunda, sau nu sunt interesate de parile noastre.😇 ai pretentii mari se negociaza la fata locului Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 4, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2021 29 minutes ago, norbert1976us said: Abia astept sa va vizitez...sa vad daca ceea ce spuneti...transpuneti si in realitate... Sper sa ne simtim bine impreuna pun multa mandrie pasiune in ceea ce fac vreau sa te simti bine alaturi de mine alaturi de noi 1 Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 4, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2021 21 hours ago, hotzu2014 said: Hello! Acceptati atingeri, săruturi, FK? Nu pot sa ma ofer ca un menu la restaurant Daca oferim FK depinde de chimia pe care o avem cu persoana respectiva nu pot sa promit ca nu sunt o friptura intr-un menu la restaurant dar daca ma simt atrasa de persoana respectiva nu o sa ezit dar nu promit atingerile in limita bunului simt Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 4, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2021 31 minutes ago, norbert1976us said: Abia astept sa va vizitez...sa vad daca ceea ce spuneti...transpuneti si in realitate... astept cu mare drag recenzia ta Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 4, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2021 16 minutes ago, norbert1976us said: Sigur ne vor raspunde... gandim asemenea Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 4, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2021 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Iulie 4, 2021 2 minutes ago, Alice_Temple said: gandim asemenea Nu e rau.. 1 Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 14 hours ago, norbert1976us said: Nu e rau.. Te invit sa vezi daca este bine cu mine apoi tu poti spune la toata lumea 😘🤗 Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 Dragi nimfomaniaci, Va astept alaturi de Alexa La noi la salon Astazi ma gasiti pana la ora 16 00 Colega mea va fi pana la ora 18 00 Nu uitati special pentru voi avem happy hours sesiunea de masaj pana la ora 16 00 doar 150 lei 💆🏻♂️😍😘 Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Iulie 5, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2021 Acum 3 minute, Alice_Temple a spus: Te invit sa vezi daca este bine cu mine apoi tu poti spune la toata lumea 😘🤗 Acum 14 ore, Alice_Temple a spus: Nu pot sa ma ofer ca un menu la restaurant Daca oferim FK depinde de chimia pe care o avem cu persoana respectiva nu pot sa promit ca nu sunt o friptura intr-un menu la restaurant dar daca ma simt atrasa de persoana respectiva nu o sa ezit dar nu promit atingerile in limita bunului simt ... “agentie de marketing” identica cu Eros 😉😇 2 Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 2 minutes ago, foldaj said: ... “agentie de marketing” identica cu Eros 😉😇 Am auzit de la clienti ca este o tipa foarte misto acolo dar nu sunt eu aceea O sa te rog la mine pe topic sa discutam exclusiv despre noi (asa este frumos) daca vrei orice altceva ma poti intreba in privat 😘 Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 Va astept cu mare drag 😘😘😘 Keep in mind Sunt alaturi de Alexa aici pentru voi Astazi ma gasiti DOAR pana la ora 16 00 Colega mea (Alexa) va fi pana la ora 18 00 Nu uitati special pentru voi avem happy hours sesiunea de masaj pana la ora 16 00 doar 150 lei 💆🏻♂️😍😘 Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 Sa imi mentionati va rog tel whatsapp de happy hours daca ma contactati pentru oferta speciala - deoarece este in mod special facuta pentru voi pentru membrii siteului 😘😘😘😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Iulie 5, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2021 Acum 29 minute, Alice_Temple a spus: Am auzit de la clienti ca este o tipa foarte misto acolo dar nu sunt eu aceea O sa te rog la mine pe topic sa discutam exclusiv despre noi (asa este frumos) daca vrei orice altceva ma poti intreba in privat 😘 Alice, asa voi proceda... doar ca ce se vede cu ochiul liber, nu trebuie pus la microscop... 😉🧐 Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 9 minutes ago, foldaj said: Alice, asa voi proceda... doar ca ce se vede cu ochiul liber, nu trebuie pus la microscop... 😉🧐 Sper ca si ce vezi in pozele mele iti place Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Iulie 5, 2021 9 minutes ago, Alice_Temple said: Sper ca si ce vezi in pozele mele iti place Minunat... 1 Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 18 minutes ago, norbert1976us said: Minunat... Te astept cu mare drag 😘 iti multumesc Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Iulie 5, 2021 3 minutes ago, Alice_Temple said: Te astept cu mare drag 😘 iti multumesc Imediat ce ma voi intoarce din co la voi aterizez... 1 Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 41 minutes ago, norbert1976us said: Imediat ce ma voi intoarce din co la voi aterizez... Tinem aproape dragul meu Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 Nagia este alaturi de noi aici pentru voi Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2021 Acum 2 ore, Alice_Temple a spus: Sper ca si ce vezi in pozele mele iti place Poti pune te rog poze mai putin editate?Nu reflecta realitatea. 1 Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 1 hour ago, henry jullien said: Poti pune te rog poze mai putin editate?Nu reflecta realitatea. eu nu pot pune poze cu mine mai putin editate deoarece tin foarte mult la discretia mea colegele mele au poze recente needitate si vom adauga tot timpul poze noi 1 Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 0731681458 nr personal Nagia tel & whatsapp Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 640 Postat Iulie 5, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Iulie 5, 2021 Ar fi util sa scrieți in semnatura locatia, serviciile si pretul....tot tragem de voi pentru detalii. Sincer , zona unde activati este cam colorată si cu pene, destul de periculoasă noaptea. 4 5 Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 46 minutes ago, derwall said: Ar fi util sa scrieți in semnatura locatia, serviciile si pretul....tot tragem de voi pentru detalii. Sincer , zona unde activati este cam colorată si cu pene, destul de periculoasă noaptea. esti binevenit avem happy hours oferta de masaj 150 lei pana in ora 16 00 pentru membrii site ului de aici apoi preturile incep de la 200 lei pentru o sesiune de masaj restul depinde si de ce vrei tu si ce iti place si tie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum