henry jullien Reputație: 983 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2021 1 oră în urmă, derwall a spus: Ar fi util sa scrieți in semnatura locatia, serviciile si pretul....tot tragem de voi pentru detalii. Sincer , zona unde activati este cam colorată si cu pene, destul de periculoasă noaptea. Fostul MQT Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 263 Postat Iulie 5, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2021 Vizitat si eu, la telefon a zis ca sunt 3 fete disponobile la fata locului decat Nagia, in curte mai era o fata la o masa cu un client, prietenu sau ce era el acolo ce e derpt deranjant. Invitat in receptie si mers si camera. O camera mare cu un pat mare si confortabil cu o baie mica in camera totul curat, prosop mare chiar ok. Masajul de relaxare slabut cu foarte mult ulei, se poate si altceva. Foarte greu cu parcarea Locatie 8 Nagia 9 Masaj 6 200lei + 200 1 Link spre comentariu
Nagia_Temple Reputație: 44 Postat Iulie 5, 2021 Partajează Postat Iulie 5, 2021 13 minutes ago, hotzu2014 said: Vizitat si eu, la telefon a zis ca sunt 3 fete disponobile la fata locului decat Nagia, in curte mai era o fata la o masa cu un client, prietenu sau ce era el acolo ce e derpt deranjant. Invitat in receptie si mers si camera. O camera mare cu un pat mare si confortabil cu o baie mica in camera totul curat, prosop mare chiar ok. Masajul de relaxare slabut cu foarte mult ulei, se poate si altceva. Foarte greu cu parcarea Locatie 8 Nagia 9 Masaj 6 200lei + 200 iti multumesc mult pentru vizita si nota acordata mie Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Iulie 5, 2021 21 minutes ago, hotzu2014 said: Vizitat si eu, la telefon a zis ca sunt 3 fete disponobile la fata locului decat Nagia, in curte mai era o fata la o masa cu un client, prietenu sau ce era el acolo ce e derpt deranjant. Invitat in receptie si mers si camera. O camera mare cu un pat mare si confortabil cu o baie mica in camera totul curat, prosop mare chiar ok. Masajul de relaxare slabut cu foarte mult ulei, se poate si altceva. Foarte greu cu parcarea Locatie 8 Nagia 9 Masaj 6 200lei + 200 Cum adica 200lei + 200? Link spre comentariu
Maya_Temple Reputație: 6 Postat Iulie 5, 2021 Partajează Postat Iulie 5, 2021 57 minutes ago, norbert1976us said: Cum adica 200lei + 200? pot fi si servicii extra 1 Link spre comentariu
Nagia_Temple Reputație: 44 Postat Iulie 5, 2021 Partajează Postat Iulie 5, 2021 2 hours ago, derwall said: Ar fi util sa scrieți in semnatura locatia, serviciile si pretul....tot tragem de voi pentru detalii. Sincer , zona unde activati este cam colorată si cu pene, destul de periculoasă noaptea. Calea Calarasi 130 ne gasesti Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2021 Acum 14 minute, Maya_Temple a spus: pot fi si servicii extra Tu lucrezi doar noaptea? Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Iulie 5, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2021 Acum 8 ore, Alice_Temple a spus: Sper ca si ce vezi in pozele mele iti place ...recunosc ca arati spectaculos, doar sper ca si atitudinea ta sa fie la nivelul aspectului exterior 🤗😉 2 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Iulie 5, 2021 1 hour ago, Maya_Temple said: pot fi si servicii extra Pai si nu puteti detalia aici ce fel de servicii extra..ce bani..etc? 1 Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 4 hours ago, henry jullien said: Tu lucrezi doar noaptea? de obicei Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 In aceasta noapte va asteapta colegele mele Nagia Maya si Roxana 0731681458 (Nagia Nr Pers) Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 6, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2021 dragi nimfomaniaci suntem disponibile pentru programari avem o oferta speciala happy hours pana in ora 16 00 masajul erotic cu una din noi pentru voi va fi doar 150 lei aici putem discuta despre fanteziile voastre in cadrul unui masaj si sa ne ghidati cum sa fie sesiunea va asteptam cu mare drag eu sunt disponibila acum la salon va astept cu mare drag 0724 927 231 call me wp me Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Iulie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 6, 2021 1 oră în urmă, Alice_Temple a spus: dragi nimfomaniaci suntem disponibile pentru programari avem o oferta speciala happy hours pana in ora 16 00 masajul erotic cu una din noi pentru voi va fi doar 150 lei aici putem discuta despre fanteziile voastre in cadrul unui masaj si sa ne ghidati cum sa fie sesiunea va asteptam cu mare drag eu sunt disponibila acum la salon va astept cu mare drag 0724 927 231 call me wp me Cine suntem dispo? Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 6, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2021 53 minutes ago, henry jullien said: Cine suntem dispo? Buna Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 6, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2021 Suntem disponibile eu, Alexa si Nagia Link spre comentariu
Vizitator supaplex Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 Alice, imi spui te rog daca tu esti aceeasi Alice din pozele astea? Merci Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 6, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2021 Maya si Nagia sunt la noi la Salon pentru voi in aceasta noapte Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 7, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2021 Dragilor sunt disponibila pentru programari Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 7, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2021 18 hours ago, supaplex said: Alice, imi spui te rog daca tu esti aceeasi Alice din pozele astea? Merci Nu , sunt pozele vechi de la MQT salonul care a fost inainte aici Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 7, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2021 Alice de la Temple of Bliss - luxury companion (NEW) 0724 927 231 tel & wp Un Masaj Erotic in companie mea si multe alte surprize pe care ti le-am pregatit sunt cheia fericirii tale Alege o maseuza ce iti poate oferi companie precum o Doamna Matura cu experienta poate Formele mele iti vor incanta ochii Atinge-mi sanii si simte placerea pe care vreau sa ti-o transmit Incearca-ma si nu vei regreta Pretul unui masaj cu mine incepe intre 150 si 200 lei apoi discutam aici ce fantezii ai tu cu mine As vrea sa te seduc sau poate ma seduci tu pe mine Atinge-ma simte-ma Disponibila doar pana in ora 16 00 Link spre comentariu
dorky07 Reputație: 1019 Postat Iulie 7, 2021 Partajează Postat Iulie 7, 2021 Alisuko…jur ca daca cineva da 200 d leinpe masajul ala ma retrag de pe forum ca nici nu mai merita sa caut ceva pe aici😂😂 1 1 Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 7, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2021 Link spre comentariu
Alice_Temple Reputație: 62 Postat Iulie 7, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2021 2 Link spre comentariu
Vizitator ai vrea sa stii? Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2021 Partajează Postat Iulie 7, 2021 E reala tipa, poate cineva confirma? Are istorie? Link spre comentariu
Florin_23 Reputație: 38 Postat Iulie 7, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 7, 2021 Chiar acum, ai vrea sa stii? a spus: E reala tipa, poate cineva confirma? Are istorie? Ultima poza e fakeeeeeeee... Și un copil de 5 ani își da seama de asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum