Sari la conținut

Cristina 0729642495

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 1 oră, Cozonac7 a spus:

E pricepută la oral. Dacă nu ai fost, mergi să te convingi. 

'

am fost , nu am contestat ca e , stiu, dar nu " nr. 1 fara discutie"cum s-a exagerat, e concurenta acerba pt acest titlu suprem, sa abordam cu toata seriozitatea acest complex demers de decernare a cupei campioanelor.

nu ma duc ca mi-a pus x la nr

iar eu is demn nu merg decat unde sunt dorit 🙂

• Haha 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 9 ore, tomson a spus:

i-auzi , cel mai bun oral fara discutie , dar de unde se vede asta , cam care ar fi recenziile concludente ?

ca in cele 17 candidate la concursul cel mai bun oral 22 nu se afla cristinuta 

Si eu sustin ca e interesanta si merita, face treba buna , frumusica , cu forme cum imi iplace mie , e de vizitat exceptand faptu ca nu nu raspunde care e enervant pentru foarte multi , dar sa nu exageram , dc e in liga I la oral apoi nu in primele 20

la oral avem talente nu gluma si care isi dau silinta , sa fi top acolo e ceva iar the best , cale lunga de tot

Tocmai, ca eu sunt mai speciala si nu vreau sa stau in rand cu celelalte 20 😜...(mai bine pe arătură 🤣). Sunt 1000 de clienti, din care 500 se împart la cele 20 iar 500 sunt doar ai mei 😉😉😉🙃🙃. Eu sunt ca speciala de la aparate 😜🤣. Asa ca nu vreau sa fiu la gramada in lista celor 20 ,nici in top, nu sufăr de top 🙃. Si vorbind de specialități, atrag numai lume specială si chiar sunt speciali si ei, iubitii mei ...♥️

Vizitator
Postat

Bună dimineata la toata lumea ! ♥️Azi sunt la birou si va astept cu taxa de plata pentru starea de bine, adica sa nu fiti nervosi, stresati sau aiuriti toata ziua . Sunt aici ca sa va fac bine 😜🤣♥️♥️♥️ . Va simt de la distanta ca nu sunteti in apele voastre 😂. Vă pupă amore 🙃♥️♥️♥️😘😘😘

Vizitator ioann04
Postat
Acum 1 oră, Cristina1992 a spus:

Bună dimineata la toata lumea ! ♥️Azi sunt la birou si va astept cu taxa de plata pentru starea de bine, adica sa nu fiti nervosi, stresati sau aiuriti toata ziua . Sunt aici ca sa va fac bine 😜🤣♥️♥️♥️ . Va simt de la distanta ca nu sunteti in apele voastre 😂. Vă pupă amore 🙃♥️♥️♥️😘😘😘

Locația baby tot acolo pe Brândușei/Torontal?

• Oras:Timis
  • Oras:Timis
Postat

Am vizitat-o iar zilele trecute.Notele raman tot de 10+ Oralul face toti banii! Nu stiu unde a facut cursul de supt da le are! Amenda tot 100! Si de prins la telefon pt mine foarte usor ca are nr meu.

bafta la toti.

Vizitator
Postat
Acum 3 ore, ioann04 a spus:

Locația baby tot acolo pe Brândușei/Torontal?

Da locatia este cea veche de pe brandusei langa petrom😘😘

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
18 minutes ago, Cristina1992 said:

Da locatia este cea veche de pe brandusei langa petrom😘😘

Ai cumva idee dacă a schimbat cineva codul de la interfon? 

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Nu raspunde "regina". Si nici nu suni înapoi asa cum ai scris. 

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 3 ore, siner7 a spus:

Nu raspunde "regina". Si nici nu suni înapoi asa cum ai scris. 

Ce sa facem ...dupa cum am zis ,dau beep inapoi dar nici nu pot chema 10 persoane in acelasi timp si nici din 5 in 5 minute . Nu suntem la balamuc 🤷. Multi vor sa vina in acelasi timp, daca zic sa vină peste o ora nu mai vin sau nu mai pot ajunge, deci ...? Si nu pot tine o persoana 5 minute ,din cauza ca mai vor si alti 10 sa vina in aceeasi oră . 

Vizitator
Postat

Cucuu bauuu 🙈😂. Azi sunt la birou si vad ca este zi frumoasa de dat in "coțomedii" ca la bâlci 😂😂😂. Mie imi place sa ma dau in ciocan 😂😂😂 va astept cu " ciocănelele" voastre 🙈😂😜. Vă pup la "coțomedii" 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Vizitator
Postat
Acum 19 ore, Cozonac7 a spus:

Ai cumva idee dacă a schimbat cineva codul de la interfon? 

Da, este pus invers 😂😂😂😂😂😂😂😘😘😘

• Membru Premium
Postat

Ce pusa pe caterinca esti de citeva zile🙉. Ma distrez cu tine in fiecare dimi, urmeaza si in direct... curind😘🤗

Vizitator ioann04
Postat
Acum 13 ore, Cristina1992 a spus:

Cucuu bauuu 🙈😂. Azi sunt la birou si vad ca este zi frumoasa de dat in "coțomedii" ca la bâlci 😂😂😂. Mie imi place sa ma dau in ciocan 😂😂😂 va astept cu " ciocănelele" voastre 🙈😂😜. Vă pup la "coțomedii" 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Daca te-aș prinde la telefon pentru întâlnire... piftie te fac in dormitor 🙃🤣🤣🤣🤣

• Oras:botosani
  • Oras:botosani
Postat

Salutare!Bai fraților am reușit duminica sa ajung la CRISTINA și am ieșit tremurând mi genunchii de la ea. Un oral din cele mai bune de care am avut parte. Frumușică, comunicativa e tot ce trebuie. Cu prima ocazie sigur o vizitez din nou. 

Locație 9 

Oral 10 ++++

Normal 10

Igiena 10

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 4 ore, b000gdan a spus:

Salutare!Bai fraților am reușit duminica sa ajung la CRISTINA și am ieșit tremurând mi genunchii de la ea. Un oral din cele mai bune de care am avut parte. Frumușică, comunicativa e tot ce trebuie. Cu prima ocazie sigur o vizitez din nou. 

Locație 9 

Oral 10 ++++

Normal 10

Igiena 10

Mă bucur ca ai plecat multumit si te mai astept cu drag 🥰. Daca nu plecai tremurând, fii sigur ca data viitoare te sechestram pana plecai cu pielea pe dos 🤣🤣🤣. Te pup 😘😘😘

Vizitator
Postat
Acum 10 ore, ioann04 a spus:

Daca te-aș prinde la telefon pentru întâlnire... piftie te fac in dormitor 🙃🤣🤣🤣🤣

Ăhăm ...vezi tu, cum o cauti cu lumânarea si n.o găsești 🤣🤣🤣. Ai grija sa nu fie invers 🤣🙃😘

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, Gurit1 a spus:

Disponibila??

Da😘😘

• Membru Premium
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
Acum 14 ore, ioann04 a spus:

Acum 4 ore, Cristina1992 a spus:

Ăhăm ...vezi tu, cum o cauti cu lumânarea si n.o găsești 🤣🤣🤣. Ai grija sa nu fie invers 🤣🙃😘

Ioan a aruncat mănușa, Cristina a acceptat provocarea, deci "povestea" asta trebuie urmărită  😎😂 Asteptam recenzii din partea ambilor participanți 😂😂

• Like 5
  • Haha 1
  • Telefon: Ar fi culmea
  • Oras:timisoara
  • Telefon: Ar fi culmea
Postat

Am fost azi. Era libera cand am sunat, după mai multe încercări când n a rasp zilele trecute. 

M a așteptat goala, o fata bună, sănătoasă, genul ala de fata crescuta la țară cu mâncare bio :)

am optat pt un oral, care a fost peste așteptări, și care s a concretizat printr un cim de toată frumusețea. 

100 achitat la început, dtd 15 min.

N am fost curios de socializare, tigara și alte cele, nici nu m am simțit grăbit. 

merita, cel putin pt oralul foarte bun

• Like 3
Vizitator
Postat
Acum 1 oră, vic86 a spus:

Am fost azi. Era libera cand am sunat, după mai multe încercări când n a rasp zilele trecute. 

M a așteptat goala, o fata bună, sănătoasă, genul ala de fata crescuta la țară cu mâncare bio :)

am optat pt un oral, care a fost peste așteptări, și care s a concretizat printr un cim de toată frumusețea. 

100 achitat la început, dtd 15 min.

N am fost curios de socializare, tigara și alte cele, nici nu m am simțit grăbit. 

merita, cel putin pt oralul foarte bun

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Vizitator ioann04
Postat
Acum 11 ore, Cristina1992 a spus:

Accept să mă las pe mâinile unei profesioniste ⏏️💟

Vizitator
Postat

Bună dragii mei 🥰🥰 🥰. Azi sunt la birou si vă astept cu drag . Nu de alta...dar trebuie putina relaxare, sa iasa raul din voi, ca prea ati fost alergati si fugariti toata saptamana . Sunt culmea si astia cu munca lor, nu se gandesc si la voi, ca trebuie sa stati acasa si sa va dea si salariu pe stat si pe frumusete ? Oare cum cred ei ca va mentineti frumosi si in formă 😜. Va puuup 😋😘😘😘😘

Postat
Acum 10 ore, Cristina1992 a spus:

Bună dragii mei 🥰🥰 🥰. Azi sunt la birou si vă astept cu drag . Nu de alta...dar trebuie putina relaxare, sa iasa raul din voi, ca prea ati fost alergati si fugariti toata saptamana . Sunt culmea si astia cu munca lor, nu se gandesc si la voi, ca trebuie sa stati acasa si sa va dea si salariu pe stat si pe frumusete ? Oare cum cred ei ca va mentineti frumosi si in formă 😜. Va puuup 😋😘😘😘😘

Ce caterinca de marketing...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...